9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

Το νεανικό δέρμα δεν είναι δώρο της φύσης. Επιτυγχάνεται μέσω της σωστής φροντίδας. Θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας άψογο για πολλά ακόμη χρόνια. 16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο “4-2-4”

© ekosmetyka.pl

Η μέθοδος “4-2-4” είναι: 4 λεπτά εφαρμογή υδρόφιλου λαδιού στο δέρμα του προσώπου και στη συνέχεια 2 λεπτά χρήσης μιας κρέμας καθαρισμού. Τέλος, 4 λεπτά ξέπλυμα με νερό. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως καθαρισμός 2 σταδίων.

Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι Konjac

© dhgate.com

Για να καθαρίσετε το δέρμα σας πολύ προσεκτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό σφουγγάρι konjac που έχει παραχθεί από τις ρίζες του φυτού konjac. Πριν τη χρήση χρησιμοποιήσετε, αφήστε το να μουλιάσει σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά για να μαλακώσει. Στη συνέχεια στραγγίξτε το ελαφρά και καθαρίστε το πρόσωπό σας με κυκλικές κινήσεις, ξεκινώντας από το μέτωπο και καταλήγοντας προς τα κάτω στο πηγούνι.

Καθαρισμός μία φορά την εβδομάδα με ορούς, γαλακτώματα και αιθέρια έλαια

© skincode.com

Στην Ασία, για παράδειγμα, οι γυναίκες μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και 17 προϊόντα για τη φροντίδα του δέρματος στα πρόσωπά τους! Θα πρέπει να εφαρμόζονται με τον ακόλουθο τρόπο: πρώτα, εφαρμόστε τα προϊόντα με ελαφριά υφή, στη συνέχεια αυτά που είναι παχύτερα και τέλος οι πιο παχύ κρέμες και γαλακτώματα Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα σας θα είναι σε θέση να απορροφήσει τη μέγιστη ποσότητα αποκαταστατικών συστατικών.

Προστατέψτε το πρόσωπό σας από τις επιπτώσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας όλο το χρόνο

© sehoonyolomall.com

Πάρτε γυαλιά ηλίου και ομπρέλες μαζί σας! Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να προστατεύσετε το δέρμα σας από την υπεριώδη ακτινοβολία που μας επηρεάζει ακόμη και σε μια συννεφιασμένη μέρα. Ταυτόχρονα, χρησιμοποιείστε κρέμες SPF για να προστατευθείτε από τη γήρανση που προκαλείται από το ηλιακό φως.

Χρησιμοποιήστε ρυζόνερο

© woman365.ru

Για αιώνες, το ρυζόνερο χρησιμοποιήθηκε για να τονώσει το δέρμα και τα μαλλιά. Το τακτικό πλύσιμο του προσώπου με ρυζόνερο θα κάνει το δέρμα απαλό και ελαστικό και θα βελτιώσει το χρώμα και τον τόνο του. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το ξέπλυμα των μαλλιών από το σαμπουάν.

Δείτε ακόμη 14 Κόλπα Ομορφιάς από το Διαδίκτυο που Είναι Επιβλαβή

Related Post

Χρησιμοποιήστε δυόσμο και πράσινο τσάι

© dysnatural.life

Ο δυόσμος και το πράσινο τσάι είναι σημαντικά στη φροντίδα του δέρματός σας. Περιέχονται σε διάφορες μάσκες προσώπου, αντιγηραντικές κρέμες, γαλακτώματα και αιθέρια έλαια. Η τακτική χρήση δυόσμου και πράσινου τσαγιού θα κάνει το δέρμα πολύ πιο υγιές και λαμπερό.

Μετατρέψτε τα προϊόντα σε αφρό πριν τα εφαρμόσετε στο πρόσωπο

© photo365.co

Οι άνδρες και οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν να τρίβουν καλλυντικά προϊόντα απευθείας στο δέρμα τους. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να τα εφαρμόζουν ταμποναριστά, κάτι που βοηθά στην ενίσχυση της ροής του αίματος στο δέρμα, ενισχύει τη διαδικασία αποκατάστασης και βοηθά στην αναζωογόνηση. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα προϊόντα σε αφρό. Απλώς χρησιμοποιήστε διχτυωτούς σάκους ειδικά σχεδιασμένους για το σκοπό αυτό.

Αποκτήστε ανοιχτόχρωμο και άψογο δέρμα

brightside

Για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να απολεπίσετε το δέρμα σας και να εφαρμόσετε μια μάσκα λεύκανσης δέρματος.
Για την απολέπισή πάρτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη και 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σανταλόξυλου. Ανακατέψτε καλά. Χρειάζεστε μισή φέτα ντομάτας για τρίψιμο. Τρίψτε απαλά το δέρμα σας με την ντομάτα και το μείγμα για 5-10 λεπτά. Πιέστε τη ντομάτα για να εφαρμόσετε σωστά το χυμό. Μετά το τρίψιμο, πλύνετε το δέρμα σας με νερό.

Για τη μάσκα λεύκανσης τρίψτε μια πατάτα. Πάρτε ένα σουρωτήρι και στύψτε το χυμό από την πατάτα. Ρίξτε 2 κουταλάκια του γλυκού αλεύρι ρυζιού σε ένα μπολ και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 4 κουταλάκια του γλυκού χυμό πατάτας και 3 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού. Ανακατέψτε καλά. Απλώστε ένα παχύ στρώμα της μάσκας στο δέρμα και αφήστε το για 30-40 λεπτά. Στη συνέχεια κάντε απαλό μασάζ για 2-5 λεπτά. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Χρησιμοποιήστε βιολογικά έλαια

brightside

Όχι μόνο στο πρόσωπό σας! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιολογικά έλαια όπως λάδι καρύδας, λάδι αβοκάντο, ακόμη και ελαιόλαδο για διάφορα μέρη του σώματος. Το λάδι καρύδας θα θρέψει το δέρμα και το ελαιόλαδο θα δώσει ένα άψογο μαύρισμα χωρίς επιπτώσεις στο δέρμα.

Δείτε επίσης Διττανθρακικό νάτριο: 4 Κόλπα Ομορφιάς με Μαγειρική Σόδα

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα