in ,

16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ
16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

Όταν λαμβάνετε μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή για ένα ραντεβού ή ένα πάρτι, η επιθυμία να αρνηθείτε μπορεί να είναι έντονη επειδή φαίνεστε πολύ κουρασμένες. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά κόλπα ομορφιάς για να είστε το αστέρι της βραδιάς. Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποίησαν οι Διασημότητες του Περασμένου Αιώνα

Μάσκα για λαμπερό δέρμα

© The indian spot, © The indian spot

Αντί να σπαταλάτε χρόνο να καλύψετε το πρόσωπό σας με μέικ απ, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε 15 λεπτά για να βοηθήσετε το δέρμα σας να ανακάμψει. Για αυτό, υπάρχει μια μάσκα, η οποία θα καθαρίσει τους πόρους και θα αφαιρέσει τα σπυράκια.

Για να φτιάξετε τη μάσκα, ρίξτε 2-3 κουταλάκια του γλυκού γάλα σε ένα μπολ και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη. Αφήστε το να μουλιάσει για λίγο. Βάλτε το μείγμα στο φούρνο μικροκυμάτων για 30 δευτερόλεπτα ή έως ότου πάρει μια κρεμώδη σύσταση. Όταν μπορείτε να το αγγίξετε αλλά είναι ζεστό, εφαρμόστε το προσεκτικά στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεφλουδίστε την απαλά.

Απαλλαγείτε από τα σπυράκια σε 10 λεπτά

© lswf9

Εάν πρέπει να αφαιρέσετε σπυράκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γρήγορη μάσκα. Αναμείξτε μέλι και κανέλα μέχρι να πάρετε μια πάστα. Απλώστε την σε ένα λεπτό στρώμα πάνω από τα σπυράκια και τοποθετήστε μια λωρίδα καθαρού βαμβακιού πάνω του. Αφαιρέστε την μετά από 5 λεπτά και ξεπλύνετε το πρόσωπό σας.

Μάσκες γρήγορης αποκατάστασης

© Pucker and Pout, © Pucker and Pout

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια έτοιμη μάσκα για να περιποιηθείτε το κουρασμένο δέρμα σας, ή μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας με μερικά υλικά από το ψυγείο σας.

  • Για θαμπό δέρμα, ανακατέψτε χυμό μήλου με μέλι. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο και αφήστε το για 5 λεπτά.
  • Για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή πατάτα. Τρίψτε την, απλώστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια και αφήστε την για 15 λεπτά.
  • Για ξηρό δέρμα, φτιάξτε μια μάσκα με τυρόπηγμα και ξινή κρέμα. Για λιπαρό δέρμα, μπορείτε να αναμίξετε ένα χτυπημένο ασπράδι αυγού, ελαιόλαδο και αρκετές σταγόνες χυμό λεμονιού. Για κανονικό δέρμα, μια μάσκα με μπανάνα και γκρέιπφρουτ είναι μια καλή επιλογή.
  • Το ερεθισμένο δέρμα μπορεί να ηρεμήσει με μάσκα βουτυρογάλακτος. Απλώς απλώστε το στο πρόσωπό σας για 15 λεπτά.

Εφαρμόστε πολλές μάσκες ταυτόχρονα

© cosmopolitan

Είτε έχετε συνδυασμό δέρματος είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα ταυτόχρονα, η ταυτόχρονη χρήση πολλών μασκών είναι μια εξαιρετική λύση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ενυδατώστε σωστά το δέρμα σας

© pixabay
  • Για ξηρό δέρμα, επιλέξτε κρέμες με βάση κερί μέλισσας χωρίς να περιέχουν νερό.
  • Για λιπαρό δέρμα, πρέπει να χρησιμοποιείτε ελαφριά γαλακτώματα και υγρά που περιέχουν φυσική σιλικόνη (διμεθικόνη).
  • Για κανονικό και συνδυασμένο δέρμα, οι κρέμες με μεταλλικά στοιχεία και η διμεθικόνη είναι καλές ενυδατικές ουσίες.

Αφαίρεση μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια

© Elly Brown

Για να καλύψετε διαφορετικές ατέλειες, δοκιμάστε τη διόρθωση με χρώμα: το πράσινο θα εξουδετερώσει τυχόν φλεγμονές. Το ροδακινί και το ροζ θα φωτίσουν το θαμπό δέρμα. Το κίτρινο θα καλύψει αγγειακές κηλίδες ή μικρές ουλές. Το πορτοκαλί θα βοηθήσει στην κάλυψη των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια.

© Beth Squires

Εάν η διόρθωση χρώματος δεν είναι αρκετή για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους, μπορείτε να δοκιμάσετε βρεγμένα σακουλάκια τσαγιού στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μετά από αυτό, καλύψτε τα υπόλοιπα με κονσίλερ. Εφαρμόστε το κονσίλερ όχι σε σχήμα μισού κύκλου ακριβώς κάτω από τα μάτια σας, αλλά σε ανεστραμμένο τριγώνο.

Μαυρίστε σε 15 λεπτά

© Thrifty Diva

Για να έχετε ένα όμορφο μαύρισμα δεν χρειάζεται να πάτε σε σολάριουμ. Μπορείτε να δημιουργήσετε κρέμα μαυρίσματος αναμειγνύοντας την αγαπημένη σας κρέμα ενυδάτωσης με κακάο. Λάβετε υπόψη ότι το μείγμα πρέπει να είναι λίγο πιο σκούρο από το επιθυμητό μαύρισμα.

Γρήγορες μπούκλες για μακριά μαλλιά

© Sarah Stone

Αυτή η συμβουλή θα σας βοηθήσει να κάνετε γρήγορα μπούκλες τα μακριά μαλλιά. Απλώς στρίψτε μέρος των μαλλιών σας και περάστε μια ισιωτική κατά μήκος του.

Δείτε ακόμη 10 καταπληκτικά κόλπα ομορφιάς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια δύσκολη στιγμή

Κομψό χτένισμα σε 5 λεπτά

© Hannah Lee

Εάν πιστεύετε ότι για να φτιάξετε τα μαλλιά σας χρειάζεται μισή με μια ώρα, τότε μπορεί να κάνετε λάθος. Μπορείτε εύκολα να βρείτε πολύ πιο γρήγορες επιλογές στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, ένα κομψός στριμμένος κότσος θα χρειαστεί μόνο 5-10 λεπτά από το χρόνο σας.

Το μυστικό των πυκνών μαλλιών

© youtube

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια τέλεια αλογοουρά σε 5 λεπτά, καθώς και άλλα γρήγορα και απλά χτενίσματα με πυκνά μαλλιά.

Νύχια καθρέφτες σε 10 λεπτά

© Kelly Pepper

Για τα νύχια καθρέφτη δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό βερνίκι νυχιών. Μπορείτε απλά να βάλετε γκλιτερ χρωμίου σε τζελ νυχιών και θα έχετε μανικιούρ σε 5 λεπτά.

Εφαρμόστε πούδρα με χαρτομάντηλο

© youtube

Το βαρύ μακιγιάζ μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του δέρματός σας. Αντ’ αυτού, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε διαφανείς πούδρες προσώπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόσετε τη συνήθη πούδρα με ένα χαρτομάντηλο. Το μακιγιάζ θα είναι τόσο ελαφρύ σαν να μην φοράτε καθόλου.

Τονίστε σωστά

brightside

Ένα highlighter μπορεί να σημαίνει πολλά για εμάς. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε το περίγραμμα όλου του προσώπου. Μπορείτε απλά να τονίσετε τις γραμμές της μύτης, τα μάγουλα και τις περιοχές γύρω από τα φρύδια και τα χείλη.

Ιδανικά φρύδια

© Marie Claire

Μπορείτε να αποκτήσετε ιδανικά φρύδια ακολουθώντας 3 βασικούς κανόνες: μην τα κάνετε πολύ τετράγωνα, σβήστε σωστά με το μολύβι του φρυδιού και μην τα κάνετε πολύ μακριά.

Φουσκωτά χείλη

© theskiny

Για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται εντυπωσιακά, μπορείτε να τα φουσκώσετε με τη βοήθεια οδοντόβουρτσας, ζάχαρης, κανέλας και ελαιόλαδου. Απλώστε τη ζάχαρη στην οδοντόβουρτσα και μετά τρίψτε απαλά τα χείλη σας. Μετά από αυτό, απλώστε ένα μείγμα κανέλας και ελαιόλαδου.

Βαζελίνη για το στήθος

brightside

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το σχήμα του στήθους, τρίψτε βαζελίνη κάθε βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Μετά από 2 εβδομάδες, θα παρατηρήσετε ότι το δέρμα έχει γίνει πιο ελαστικό, ενυδατωμένο και γενικά πιο σφριγηλό.

Δείτε επίσης 13 Κόλπα για να Φαίνεστε Εντυπωσιακές Χωρίς Μακιγιάζ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Σπιτικό Σιρόπι Βήχα με Μόλις 3 Συστατικά

Σπιτικό Σιρόπι Βήχα με Μόλις 3 Συστατικά

Αφυγραντήρας : Πότε χρειάζομαι, επιλογή του κατάλληλου, τετραγωνικά, είδη αφυγραντήρων. Ο απόλυτος Οδηγός!

Αφυγραντήρας : Πότε χρειάζομαι, επιλογή του κατάλληλου, τετραγωνικά, είδη αφυγραντήρων. Ο απόλυτος Οδηγός!