in ,

Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποίησαν οι Διασημότητες του Περασμένου Αιώνα

Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποίησαν οι Διασημότητες του Περασμένου Αιώνα
Κόλπα Ομορφιάς που Χρησιμοποίησαν οι Διασημότητες του Περασμένου Αιώνα

Οι διασημότητες του 20ου αιώνα δεν ήταν λιγότερο εφευρετικές στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την ομορφιά τους. Αλλά μερικά από τα κόλπα τους είναι πραγματικά σοκαριστικά. Δεν συνιστούμε να τα ακολουθήσετε αλλά μπορεί να βρείτε χρήσιμα ορισμένα από αυτά. 8 Καυτές Μεσαιωνικές Τάσεις Ομορφιάς που Επέστρεψαν

Η Τουίγκι έβαζε 3 σετ ψεύτικων βλεφαρίδων στα μάτια της.

© ASSOCIATED PRESS / East News

Η Τουίγκι αποκάλυψε ότι οι εμβληματικές, μακριές βλεφαρίδες της δεκαετίας του ’60 ήταν εμπνευσμένες από την παιδική της κούκλα. Όταν ξεκίνησε σαν μοντέλο, έβαζε το ξυπνητήρι 90 λεπτά νωρίτερα να ξυπνήσει γιατί χρειαζόταν πολύ χρόνο για το μακιγιάζ της. Έβαζε 3 ζευγάρια ψεύτικων βλεφαρίδων και έβαφε επιπλέον κάτω από τα μάτια. Στο τέλος, έκανε τα χείλη της να φαίνονται πιο χοντρά.

Η Τζόαν Κράφορντ μάσαγε τσίχλα όλη την ώρα.

© Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS

Αυτή η δημοφιλής ηθοποιός από τη δεκαετία του ’30 δημιούργησε μια πραγματική λατρεία γύρω από την ομορφιά της.
Κατέβρεχε το πρόσωπό της 25 φορές με παγωμένο νερό μετά από κάθε πλύσιμο και έπειτα έβαζε ενυδατική κρέμα.
Έτριβε λεμόνια στους αγκώνες της για να φαίνονται νέοι και απαλοί.
Μάσαγε τσίχλα επειδή θεωρούσε ότι γύμναζε το σαγόνι της και έδιωχνε τις τοξίνες από το πηγούνι της.

Η Μπριζίτ Μπαρντό χρησιμοποιούσε το σάλιο της για να φτιάχνει τα μαλλιά της.

© Mary Evans / AF Archive / Mary Evans Picture Library / East News

Η Μπριζίτ Μπαρντό ήταν διάσημη για τα γεμάτα χείλη, τα φτερωτά eyeliner και το καμπύλο σώμα της. Αλλά την λατρεύαμε επίσης για τα ογκώδη ξανθά μαλλιά της και τον τρόπο με τον οποίο τα έφτιαχνε. Το ενδιαφέρον είναι ότι χρησιμοποιούσε το σάλιο της ενώ κατσάρωσε τα μαλλιά της. Το έβαζε στα μακρύτερα μαλλιά, τα στριφογύριζε, τα τραβούσε σφιχτά πίσω από το αυτί της, τα άφηνε να στεγνώσουν και τα τραβούσαν έξω για να αποκαλύψει την μπούκλα κατατεθέν της.

Η Ζακλίν Κένεντι είχε μερικά κόλπα στο μανίκι της.

© Wikimedia Commons

Έκανε μαθήματα γιόγκα.
Κάθε Πέμπτη, είχε μια νύχτα περιποίησης για τα νύχια και τα μαλλιά της.
Βούρτσιζε τα μαλλιά της 75 φορές κάθε βράδυ.
Ποτέ δεν πήγαινε στο κρεβάτι με το μακιγιάζ της. Χρησιμοποιούσε ένα καθαριστικό – κατά προτίμηση Erno Laszlo, καθώς ήταν τα αγαπημένα της – και καθαριζόταν για 2 λεπτά.
Της άρεσε να κάνει ηλιοθεραπεία και να φοράει γυαλιά ηλίου γιατί έτσι μπορούσε να δει τι έκαναν οι άνθρωποι και να προστατεύει τα μάτια της ταυτόχρονα.
Το αγαπημένο της άρωμα και μέικ-απ ήταν η Joy από τον Dior και η Elizabeth Arden, αντίστοιχα.

Η Λουσίλ Μπολ ξυρίζε τα φρύδια της.

© Album / EAST NEWS

Στη δεκαετία του 1920 και του 1930, τα φρύδια σαν λεπτή βελόνα ήταν δημοφιλή. Πολλές γυναίκες τα έβγαζαν ή ακόμα και τα ξύριζαν. Οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ της δεκαετίας του 1930 έκαναν πιο έντονες, καμπύλες για να προσθέσουν δράμα στην οθόνη. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των Ρωμαϊκών Σκανδάλων (1933), η Λούσι έπρεπε να ξυρίσει εντελώς τα φρύδια της και ποτέ δεν μεγάλωσαν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η Ρίτα Μορένο πολεμούσε την ακμή με τη βοήθεια ακετόνης.

© Mary Evans / AF Archive / Mary Evans Picture Library / East News

Η Ρίτα Μορένο είχε πολύ λιπαρό δέρμα και ακμή όταν ήταν νέα. Τότε, έπρεπε να εφαρμόζει υπεριώδες φως για την ακμή και να τρίβει το πρόσωπό της με ακετόνης, χρησιμοποιώντας γάζα, κάθε μέρα. Ήταν πολύ σκληρό, αλλά η απολέπιση κάθε μέρα την βοήθησε πολύ. Τελικά, αυτό το κόλπο έφερε θετικά αποτελέσματα. Σήμερα, η Μορένο προτιμά να διατηρήσει το μακιγιάζ της στο ελάχιστο. Χρησιμοποιεί ένα καθαριστικό και ενυδατικό.

Δείτε επίσης Συνταγές ομορφιάς με ΑΛΟΗ! 4 Εκπληκτικά Κόλπα Ομορφιάς με Αλόη Βέρα

Η Μέι Γουέστ χρησιμοποιούσε βρεφικό λάδι.

© East News

Η Μέι Γουέστ, μια αμφιλεγόμενη σταρ ταινιών και σεναριογράφος, χρησιμοποιούσε λάδι καρύδας ως ενυδατική κρέμα της και ισχυρίστηκε ότι ήταν το μυστικό πίσω από τη νεανική της επιδερμίδα. Αγαπούσε επίσης το βρεφικό λάδι ως ενυδατική κρέμα και το μυστικό ήταν να το ζέσταμα του.

Η Μαρλέν Ντίτριχ είχε τη δική της έκδοση λίφτινγκ.

© Image supplied by Capital Pictures / EAST NEWS

Στη δεκαετία του 1940, η πλαστική χειρουργική ήταν μια αναδυόμενη βιομηχανία, οπότε η Μαρλέν Ντίτριχ είχε με τη δική της απολύτως ασφαλή εναλλακτική. Χρησιμοποιούσε χειρουργικό επίδεσμο για να τραβήξει πίσω το δέρμα στο πρόσωπό της, διατηρώντας το κρυμμένο στη γραμμή των μαλλιών της ή κάτω από μια περούκα. Για να κρατήσει το δέρμα της τεντωμένο, η ηθοποιός έβαζε μια λεπτή χρυσή αλυσίδα κάτω από το πηγούνι της και πίσω από τα αυτιά της για να τραβήξει πίσω το ζαρωμένο δέρμα, αφαιρώντας έτσι χρόνια από την εμφάνισή της.

Η Ντίτριχ έβαζε επίσης πραγματική σκόνη χρυσού στις περούκες της για ένα μαγικό αποτέλεσμα στην κάμερα.

Η Μέριλιν Μονρόε ελαχιστοποίησε το λούσιμο των μαλλιών της.

© Mary Evans / AF Archive / Cinetext Bildarchiv / Mary Evans Picture Library / East News

Αυτή η υπερσταρ είχε πολλά μυστικά που την βοήθησαν να τονίσει την ομορφιά της.

Για να διατηρήσει την απόχρωση της πλατίνας όσο το δυνατόν περισσότερο και να μην καταστρέψει τα μαλλιά της με το υπεροξείδιο, ελαχιστοποίησε το λούσιμο πασπαλίζοντας βρεφική πούδρα στις ρίζες της.
Η ηθοποιός ήθελε μεγαλύτερες και πιο ογκώδεις βλεφαρίδες με πιο φυσικά αποτελέσματα. Έτσι, έκοψε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στη μέση και τις έβαζε μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της.
Η Μονρόε χρησιμοποίησε μια πρώιμη έκδοση του σουτιέν Wonderbra. Όχι μόνο είχε επιπλέον ιμάντες για καλύτερη ανύψωση αλλά είχε επίσης ένα επιπλέον ζευγάρι καπ για να προσθέσει λίγα εκατοστά στο στήθος της.
Για να κάνει το ντεκολτέ της να φαίνεται όμορφο σε φόρεμα με χαμηλή λαιμόκοψη, η Μονρόε έκανε μια «απλή ρουτίνα σύσφιξη στήθους». Κάθε πρωί, σήκωνε βάρη 1, 5 κιλού πάνω από το κεφάλι της 15 φορές, στη συνέχεια επανέλαβε ένα δεύτερο σετ με τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της και πάλι σε γωνία 45 μοιρών έως ότου κουραζόταν.
Παρεμπιπτόντως, παρά τη δημοφιλή πεποίθηση ότι η Μονρόε φορούσε μόνο 5 σταγόνες Chanel No. 5 για ύπνο, φορούσε επίσης σουτιέν πιστεύοντας λανθασμένα ότι θα αποτρέψει το στήθος της να χαλαρώσει. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί πρόσφατα ότι είναι πιο υγιές να κοιμάστε χωρίς.

Δείτε ακόμη 10 καταπληκτικά κόλπα ομορφιάς που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια δύσκολη στιγμή

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Οι Τάσεις Χαλιών για το 2021

Οι Τάσεις Χαλιών για το 2021

10 Ασυνήθιστες Συμβουλές για να Κοιμηθείτε Γρηγορότερα

10 Ασυνήθιστες Συμβουλές για να Κοιμηθείτε Γρηγορότερα