in ,

6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Κάνετε Τρύπημα

6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Κάνετε Τρύπημα
6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Κάνετε Τρύπημα

Τα πιστόλια τρυπήματος αυτιών μπορούν πραγματικά να βλάψουν τα αυτιά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά πράγματα πριν αποφασίσετε να το κάνετε, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και να είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα! Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κάνετε Μασάζ στα Αυτιά σας Καθημερινά

Ορισμένα μέταλλα δεν είναι ασφαλή.

© Challiyil Eswaramangalath Vipin / Wikimedia Commons, © Lukas Stavek / Wikimedia Commons

Με μη επουλωμένα τρυπήματα, είναι καλύτερο να αποφεύγετε το ασήμι, γιατί λερώνει εύκολα, μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και να μαζέψει βακτήρια. Το νικέλιο και ο χρυσός δεν είναι επίσης καλή επιλογή, διότι μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα. Για νέα τρυπήματα, είναι καλύτερα να επιλέξετε μέταλλα όπως τιτάνιο, χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και νιόβιο. Το τιτάνιο είναι ιδανικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα.

Ενδέχεται να υπάρξουν κάποια προβλήματα μετά.

brightside

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τους κινδύνους. Εάν μάθετε τα προειδοποιητικά σημάδια, μπορείτε να αποτρέψετε το πρόβλημα να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό και περίπλοκο να αντιμετωπιστεί.

Εδώ είναι τα φυσιολογικά συμπτώματα όταν το τρύπημά σας θεραπεύεται:
πρήξιμο
ερυθρότητα
λεπτό λευκό ή διαυγές πύον
πόνος

Αυτά τα συμπτώματα, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανησυχία:
αυξημένη ερυθρότητα, πρήξιμο ή πόνος
πρασινωπό-κίτρινο, καφέ ή γκρι πύον
αίσθηση καψίματος
δυσάρεστη μυρωδιά
πυρετός ή ναυτία

Δεν αρκεί απλώς να ξεπλύνετε το τρύπημα με νερό.

brightside

Οι λοιμώξεις μπορούν να αποφευχθούν εάν δεν ξεχάσετε την τακτική μετέπειτα φροντίδα. Ωστόσο, ο καθαρισμός του τρυπήματος δεν είναι σαν να πλένετε το πρόσωπό σας. Πρέπει να πλυθεί με αλατούχο διάλυμα. Για παράδειγμα, εάν έχετε τρύπημα μύτης, μπορείτε να γεμίσετε ένα μικρό φλιτζάνι με αλατούχο διάλυμα και να βουτήξετε τη μύτη σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βαμβάκι για να το εφαρμόσετε εάν έχετε άλλα σημεία τρυπήματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Μπορεί να χρειαστεί πολύς χρόνος για να επουλωθεί.

© Depositphotos.com, © Angeline Belmann / Wikimedia Commons

Ανάλογα με το πού βρίσκεται το τρύπημα, μπορεί να χρειαστεί μικρότερη ή μεγαλύτερη διάρκεια για να επουλωθεί πλήρως. Για παράδειγμα, στη μύτη διαρκεί συνήθως από 4 έως 6 μήνες για να επουλωθεί. Τα αυτιά μπορεί να χρειαστούν μόνο 4 έως 8 εβδομάδες, ενώ για τον χόνδρο του αυτιού μπορεί να χρειαστούν 6 μήνες. Στην κοιλιά μπορεί να χρειαστεί ακόμη και ένα χρόνο για να επουλωθεί. Επίσης, πρέπει να αποφεύγετε το κολύμπι σε μέρη όπου το νερό μπορεί να έχει πολλά βακτήρια, όπως δημόσιες πισίνες, υδρομασάζ και λίμνες.

Αποφύγετε το πιστόλι τρυπήματος αυτιών.

brightside

Τα πιστόλια τρυπήματος αυτιών είναι επαναχρησιμοποιήσιμα και δεν μπορούν να αποστειρωθούν σωστά, οπότε αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Λόγω του τρόπου λειτουργίας του μηχανισμού διάτρησης, είναι πιθανό να προκαλέσει βλάβη στους ιστούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Μπορεί επίσης να δυσλειτουργούν ή να χρησιμοποιούνται λανθασμένα.

Γι’ αυτό είναι καλύτερα να πάτε κατευθείαν σε έναν επαγγελματία που χρησιμοποιεί βελόνες, οι οποίες είναι μίας χρήσης, αποστειρωμένες και δεν θα βλάψουν το δέρμα σας.

Μην κάνετε τρύπημα με άδειο στομάχι.

brightside

Φάτε ένα θρεπτικό γεύμα και πιείτε αρκετό νερό πριν κάνετε τρύπημα, διαφορετικά, μπορεί να αισθανθείτε ζάλη και ναυτία. Βεβαιωθείτε επίσης ότι κοιμηθεί αρκετά και αξιολογήστε εάν αισθάνεστε καλά γενικά. Εάν είστε άρρωστοι, είναι καλύτερα να το αποφύγετε και το επαναπρογραμματίσετε.

Δείτε επίσης Τι Σημαίνει το Χρώμα του Κεριού Αυτιού για την Υγεία σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ηλιοτυπία,DIY έργα τέχνης με ηλιοτυπία,DIY έργα τέχνης,DIY κατασκευές

Καλοκαιρινές Κατασκευές: Έργα Τέχνης με Ηλιοτυπία

15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας