in , , ,

Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα
Τι θα Συμβεί αν Φοράτε Ακουστικά για Πάρα Πολύ Ώρα

Οι γιατροί έχουν τον κανόνα 60-60 για ασφαλή χρήση ακουστικών, πράγμα που σημαίνει ότι η ένταση στο 60% για κάθε 60 λεπτά ακρόασης είναι ακίνδυνη. Όταν παραβιάζετε αυτόν τον κανόνα, ενδέχεται να πάθετε ίλιγγο, ναυτία ακόμη και διαταραχές του ύπνου. Αυτές είναι μερικές μόνο συνέπειες που μπορεί να έχουν τα ακουστικά αν τα χρησιμοποιείτε για πολλές ώρες και πολύ συχνά. Τι Σημαίνει το Χρώμα του Κεριού Αυτιού για την Υγεία σας

Μπορεί να έχετε πονοκέφαλο συμπίεσης.

© Unsplash.com, © Shutterstock.com

Οι άνθρωποι που φορούν ακουστικά για πολλές ώρες θέτουν το κεφάλι τους υπό πίεση. Ως αποτέλεσμα, το τριχωτό της κεφαλής και το εσωτερικό αυτί συμπιέζονται και μπορεί να προκληθεί πονοκέφαλος. Η χρήση ακουστικών μπορεί επίσης να επιδεινώσει τις ημικρανίες εάν είστε επιρρεπείς σε αυτές.

Μπορεί να εμφανίσετε προβλήματα ακοής.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Σύμφωνα με την επιστήμη, οι περισσότεροι 30χρονοι θα πρέπει να μπορούν να ακούσουν έναν ήχο 17 κιλοχέρτζ, που σημαίνει μπορούν να ακούσουν ένα κουνούπι που πλησιάζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλο και περισσότεροι νέοι δεν μπορούν να ακούσουν σε αυτό το επίπεδο στην ηλικία τους. Επιπλέον, έχουμε όλοι 15.000 κυψέλες ακοής κατά τη γέννηση, αλλά μόλις χαθεί μια, δεν μπορεί να αντικατασταθεί. Οι επιστήμονες συνδέουν αυτό το πρόβλημα με τη συχνή χρήση ακουστικών.

Μπορεί να έχετε φράξιμο κεριού στα αυτιά.

© Shutterstock.com, © Shutterstock.com

Μια συσσώρευση κεριού στο αυτί συμβαίνει επειδή τα ακουστικά σταματούν το κερί να βγει από τα κανάλια των αυτιών. Έτσι τα αυτιά σας μπορεί να μπλοκαριστούν, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις. Επιπλέον, τα ακουστικά δρουν σαν μπατονέτες και μπορούν να ωθήσουν το κερί βαθύτερα στο αυτί, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ωταλγία και ζάλη.

Δείτε ακόμη Τι θα Συμβεί στο Σώμα σας εάν Κάνετε Μασάζ στα Αυτιά σας Καθημερινά

Μπορεί να πάθετε ίλιγγο.

© Unsplash.com, © Depositphotos.com

Ο ίλιγγος είναι μια περιστρεφόμενη αίσθηση απώλειας ισορροπίας, μια ψευδαίσθηση κίνησης. Συνοδεύεται συχνά από ναυτία και ζάλη. Συμβαίνει όταν τα αυτιά φράζονται από τα ακουστικά που απομονώνουν τον θόρυβο. Ο πρόσθετος παράγοντας που μπορεί να προκαλέσει την αίσθηση της περιστροφής είναι να ακούτε μουσική στην υψηλότερη ένταση. Καθώς τα βάζουμε στα αυτιά, διεγείρεται το εσωτερικό νεύρο του αυτιού και δημιουργείται αφύσικη πίεση μέσα σε αυτό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μπορεί να αρχίσετε να ακούτε ανύπαρκτους ήχους, ακόμα και σε ησυχία.

© Unsplash.com, © Depositphotos.com

Εάν φοράτε υπερβολικά τα ακουστικά, μπορεί να εμφανίσετε μια ενοχλητική αίσθηση εμβοής. Μπορεί να αρχίσετε να ακούτε κουδούνισμα, κλικ, βουητό, σφύριγμα ή βρυχηθμός στα αυτιά σας, ακόμα και όταν είστε σε πλήρη ησυχία και χαλάρωση. Αυτή η αίσθηση δεν έχει καμία θεραπεία, αλλά μπορεί εύκολα να αποφευχθεί με τη μείωση του χρόνου που φοράτε ακουστικά και τη μείωση της έντασης του ήχου.

Μπορεί να έχετε δερματικά προβλήματα και ακμή.

© Unsplash.com, © Depositphotos.com

Σύμφωνα με του ιατρούς, όσοι φορούν συχνά μεγάλα ακουστικά, ειδικά όταν ασκούνται και ιδρώνουν, προκαλούν τον πολλαπλασιασμό χιλιάδων δυσάρεστων βακτηρίων. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακμή και λοιμώξεις του δέρματος. Επιπλέον, εάν χρησιμοποιείτε ψείρες ακουστικά, το υπερβολικό λάδι από το εσωτερικό του αυτιού μπορεί να αρχίσει να συσσωρεύεται, δημιουργώντας ένα στρώμα αναπαραγωγής βακτηρίων που προκαλούν σπυράκια μέσα στο αυτί.

Δείτε επίσης Τι μπορεί να συμβεί αν «κρατάτε» το φτέρνισμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Δημιουργήσετε ένα Μικρό Γυμναστήριο στο Σπίτι

Δημιουργήσετε ένα Μικρό Γυμναστήριο στο Σπίτι

14 Σπιτικές Θεραπείες για τον Πονόλαιμο

14 Σπιτικές Θεραπείες για τον Πονόλαιμο