in , , , , ,

6 Σπιτικές Θεραπείες που θα σας Ανακουφίσουν

6 Σπιτικές Θεραπείες που θα σας Ανακουφίσουν
6 Σπιτικές Θεραπείες που θα σας Ανακουφίσουν

Υπάρχει μια σπιτική θεραπεία για σχεδόν οποιαδήποτε ασθένεια και μικρή ταλαιπωρία που μπορείτε να σκεφτείτε. Είτε πρόκειται για πονόλαιμο, αδιάκοπο βήχα ή κοινό κρυολόγημα, χρειάζεστε κάτι για να ανακουφιστείτε. Σπιτικό Σιρόπι Βήχα με Μόλις 3 Συστατικά

Ανακουφίστε ένα κρυολόγημα με τζίντζερ κόλα

Όταν έχετε κρυολόγημα ένα αναζωογονητικό ποτό φτιαγμένο από κόκα κόλα και τζίντζερ μπορεί να σας βοηθήσει. Κόψτε το τζίντζερ σε παχιά φέτες, βάλτε το σε μια κατσαρόλα με την κόκα κόλα και βράστε το. Σουρώστε το υγρό και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας μέλι. Βεβαίως, αυτός ο συνδυασμός μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργος, αλλά λειτουργεί θαυμάσια. Μόλις 1 ποτήρι και θα αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα αμέσως!

Θεραπεύστε την αϋπνία με αιθέρια έλαια

Θα χρειαστείτε:
20 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
10 σταγόνες αιθέριο έλαιο ιλάνγκ ιλάνγκ
20 σταγόνες λιωμένο λάδι καρύδας
μικρό μπουκάλι roll-on

Η αϋπνία μπορεί να είναι ένα από τα χειρότερα, πιο εξαντλητικά πράγματα που μπορείτε να ζήσετε. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για ξεκούραστο ύπνο και μυρίζει τόσο καλά όσο λειτουργεί! Απλώς αναμίξτε όλα τα παραπάνω έλαια σε ένα μικρό μπουκάλι roll-on και εφαρμόστε τη φόρμουλα στο εσωτερικό των καρπών σας αμέσως πριν πάτε για ύπνο. Τα αιθέρια έλαια έχουν χαλαρωτική επίδραση και θα διασφαλίσουν ότι τελικά θα κοιμηθείτε.

Καταπραΰνετε τον πονόλαιμο με DIY ζελεδάκια

Θα χρειαστείτε:
τζίντζερ
2 ποτήρια νερό
χυμό ½ λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας μέλι
4 κουταλιές της σούπας αρωματισμένη ζελατίνη σε σκόνη
παγοθήκη

Κόψτε το τζίντζερ σε παχιές φέτες, βάλτε τις σε μια κατσαρόλα μαζί με το νερό και αφήστε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά. Σουρώστε το υγρό και ανακατέψτε το με το χυμό λεμονιού, το μέλι και τη σκόνη ζελατίνης. Ρίξτε το μείγμα στην παγοθήκη και περιμένετε να πήξει. Αφαιρέστε τα ζελεδάκια και φάτε τα ως σνακ όλη την ημέρα. Θα παρατηρήσετε αλλαγή μετά από λίγες μπουκιές!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Φυσική Αντιμετώπιση Πονοκεφάλου με Μόλις 3 Συστατικά

Απαλλαγείτε από βαρύ κρυολόγημα με κρεμμύδια

Η μέρα σας καταστρέφεται από ένα ενοχλητικό κρύο, που ίσως συνοδεύεται από εξουθενωτικό πυρετό; Κόψτε ένα κόκκινο κρεμμύδι σε παχιές φέτες και βάλτε 1 φέτα σε κάθε κάλτσα για μια νύχτα. Η ζεστασιά στις κάλτσες θα επιτρέψει στο σώμα σας να απορροφήσει όλες τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που βρίσκονται μέσα στο κρεμμύδι και θα νιώσετε πολύ καλύτερα το πρωί!

Ξεμπουκώστε μια βουλωμένη μύτη με παγάκια

Μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά είναι αλήθεια: Εάν έχετε καταρροή, βάλτε έναν παγάκι στο στόμα σας και χρησιμοποιήστε τη γλώσσα σας για να το πιέσετε στον ουρανίσκο σας. Το κρύο από τον πάγο προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων, που σημαίνει ότι η μύτη σας θα ξεβουλώσει αμέσως!

Αλοιφή για μώλωπες

Θα χρειαστείτε:
μαργαρίτες
μαγειρικό λάδι
1 κουταλιά της σούπας κερί μέλισσας
1 κουταλιά της σούπας αιθέριο έλαιο λανολίνης (προαιρετικό)

Αφήστε μια χούφτα μαργαρίτες να ξεραθουν όλη τη νύχτα, στη συνέχεια προσθέστε τις σε ένα βάζο με λίγο μαγειρικό λάδι και θερμάνετε αυτό το μείγμα στους 40 ° C σε λουτρό ζεστού νερού για 2 ώρες. Ρίξτε το μείγμα σε ένα βάζο μόλις κρυώσει, σφραγίστε το και αφήστε το για 3 ημέρες. Σουρώστε το υγρό και ρίξτε το πίσω στο βάζο. Βάλτε το ξανά λουτρό ζεστού νερού και λιώστε το κερί μέλισσας και τη λανολίνη σε αυτό. Εάν θέλετε να έχει ωραίο άρωμα, προσθέστε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο και αφήστε το μείγμα να κρυώσει και να πήξει. Οι μαργαρίτες είναι γνωστό ότι έχουν ιδιότητες επούλωσης πληγών, οπότε είναι καλό να έχετε πάντα ένα βάζο αυτής της σπιτικής θεραπευτικής αλοιφής!

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Δείτε επίσης ΥΓΕΙΑ Φυσικοί Τρόποι: Απαλλαγείτε Άμεσα από τα Φλέγματα και τη Βλέννα στο Στήθος και στο Λαιμό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτική σανγκριά με ροδάκινο,συνταγή για σανγκριά,καλοκαιρινή συνταγή

Εύκολη Σπιτική Σανγκριά με Ροδάκινο

Τα Ζώα και οι Άνθρωποι ΔΕΝ βλέπουν το ίδιο. Δείτε τις Διαφορές [ΒΙΝΤΕΟ]

Τα Ζώα και οι Άνθρωποι ΔΕΝ βλέπουν το ίδιο. Δείτε τις Διαφορές [ΒΙΝΤΕΟ]