in , , , ,

ΥΓΕΙΑ Φυσικοί Τρόποι: Απαλλαγείτε Άμεσα από τα Φλέγματα και τη Βλέννα στο Στήθος και στο Λαιμό

Το φλέγμα που εμφανίζεται στους πνεύμονες μπορεί να προκαλέσει σοβαρή απόφραξη στο ρινικό πέρασμα με συνέπεια προβλήματα αναπνοής και βήχα.

Το βλεννογόνο στρώμα της αναπνευστικής οδού εκκρίνει αυτή την πυκνή ουσία για την καταπολέμηση πολλών λοιμώξεων, όπως σοβαρά κρυολογήματα, αλλά από την άλλη πλευρά, πολλά ιατρικά προβλήματα μπορεί να προκύψουν λόγω της συσσώρευσης του στο στήθος. ΥΓΕΙΑ ΔΕΡΜΑ: Δεν πρέπει να βάζετε οδοντόκρεμα στα σπυράκια. Δείτε γιατί

Εδώ θα βρείτε μερικές φυσικές θεραπείες για να απαλλαγείτε άμεσα από το φλέγμα και τη βλέννα στο στήθος και στο λαιμό.

Μέλι και Λεμόνι

Τα λεμόνια είναι μια πλούσια πηγή βιταμίνης C, η οποία έχει τη δύναμη να θεραπεύει τη συμφόρηση και επίσης καθιστά το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρότερο ενω το μέλι προσφέρει επίσης ισχυρές αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Επομένως, αυτό το μείγμα βοηθά την αναπνευστική οδό.

Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1 κουταλιά της σούπας οργανικό μέλι

Χρησιμοποιήστε ένα μπολ για να αναμίξετε τα συστατικά και πιείτε το τρεις φορές την ημέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μηλόξιδο

Είναι ο πρωταθλητής μεταξύ των φυσικών αντιβακτηριακών θεραπειών επειδή είναι πολύ αποτελεσματικό στη ρύθμιση των αλλαγών Ph και αποτρέπει το σχηματισμό αυτού του υγρού.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε μια κουταλιά της σούπας μηλόξιδο σε ένα ποτήρι νερό και να το πίνετε κάθε μέρα για να απαλύνει τον λαιμό σας.

Τζίντζερ

Το τζίντζερ έχει τη δυνατότητα να μειώνει το φλέγμα στο λαιμό και το στήθος λόγω των ισχυρών αντιβακτηριδιακών και αποχρεμπτικών ιδιοτήτων του και της ικανότητάς του να δρα ως αντιισταμινικό και φυσικό αποσυμφορητικό.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταναλώνετε 3-4 κομμάτια τζίντζερ καθημερινά ή να παρασκευάζετε τσάι τζίντζερ και να πιείτε 2 φλιτζάνια κάθε μέρα.

Συστατικά:
1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
2 φλιτζάνια νερό
6-7 κομμάτια τζίντζερ
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι

Βάλτε το νερό στο μάτι της κουζίνας μέχρι να αρχίσει να βράζει και στη συνέχεια προσθέστε τζίντζερ και πιπέρι.

Καλύψτε με ένα καπάκι και μειώστε τη θερμότητα. Αφήστε για 5-7 λεπτά, βγάλτε από το μάτι , στραγγίξτε το υγρό και όταν είναι κρύο, βάλτε το μέλι.

Αυτό το εκπληκτικό τσάι θα σας κάνει να ξεχάσετε το φλέγμα και τη βλέννα.

Ποιο είναι το βότανο που θα ενισχύσει την μνήμη σας ακόμα και 75%
ΥΓΕΙΑ: Πώς να Απαλλαγείτε από την Κατακράτηση Υγρών

* Οι παραπάνω είναι πληροφορίες καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την συμβουλή του ιατρού σας.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ: 20 Ιδέες Διακόσμησης για να Αξιοποιήσετε στο Έπακρο το Χώρο Σε Μικρό Διαμέρισμα

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΠΑΝΙΟ WC. 25 Ιδέες Διακόσμησης WC