in , , , ,

15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας
15 Κόλπα Μαγειρικής που θα σας Κάνουν Επαγγελματία της Κουζίνας

Οι μαγειρικες δεξιότητες είναι απαραίτητες για όλους – από αυτούς που ζουν μόνοι, μέχρι τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έχουν οικογένεια να ταΐσουν – ωστόσο οι περισσότεροι αποφεύγουν να μαγειρεύουν καθώς το βρίσκουν πολύ κουραστικό. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά κόλπα που θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία και τις δεξιότητές σας στη μαγειρική. 19 έξυπνα κόλπα μαγειρικής που ξέρουν μόνο επαγγελματίες σεφ και δύσκολα μοιράζονται με όλους τους άλλους

Ξεφλουδίστε το σκόρδο με τον εύκολο τρόπο

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Για να ξεφλουδίσετε το σκόρδο βάλτε το σε φούρνο μικροκυμάτων σε υψηλή θερμοκρασία για περίπου 20 δευτερόλεπτα. Όταν το βγάλετε, η φλούδα θα πρέπει να γλιστρήσει κατευθείαν.

Ο σωστός τρόπος για να ξεφλουδίσετε το τζίντζερ

© Pampered Chef & Cooking with Judy Emmons / facebook

Οι λείες άκρες ενός κουταλιού είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάλετε τη φλούδα δέρμα του τζίντζερ.

Ψήστε το ψάρι στη σχάρα πάνω από φέτες λεμονιού.

© Computa Therapyst / facebook

Το ψάρι τείνει να κολλάει στη σχάρα και μπορεί ακόμη και να σπάσει όταν τοποθετηθεί σε αυτή. Για να τα αποφύγετε, βάλτε το ψάρι πάνω σε φέτες λεμονιού και ψήστε το στη σχάρα. Το λεμόνι θα προσθέσει επίσης μια λεμονάτη γεύση στο ψάρι.

Πώς να ζεστάνετε ξανά την πίτσα

© Elite Readers / facebook

Για να ξαναζεστάνατε την πίτσα, ο καλύτερος τρόπος είναι να τοποθετήσετε μαζί ένα ποτήρι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων. Αυτό αποτρέπει το στέγνωμα της πίτσας.

Χρησιμοποιήστε 2 πιάτα για να κόψετε τα ντοματίνια με μια κίνηση.

© Easylife Kitchens Randburg / facebook

Εάν φτιάχνετε μια σαλάτα και πρέπει να κόψετε ένα ολόκληρο μάτσο ντοματίνια στη μέση, απλώς βάλτε τα ανάμεσα σε 2 πιάτα και κόψτε τα με ένα μαχαίρι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παγώστε το κρεμμύδι πριν το κόψετε για να αποφύγετε τα δάκρυα.

brightside

Η κατάψυξη του κρεμμυδιού επιβραδύνει την απελευθέρωση των ημι-τοξικών χημικών ουσιών που προκαλούν δάκρυα.

Διαφορετικοί τύποι τσαγιού πρέπει να παρασκευάζονται σε διαφορετικές θερμοκρασίες για διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

© unknown / imgur

Τυλίξτε μεμβράνη τροφίμων γύρω από το κοτσάνι μιας μπανάνας για να αποτρέψετε την υπερβολική ωρίμανση.

© Herbert William Kitchens / facebook

Χρησιμοποιήστε ένα κομμάτι μεμβράνης τροφίμων στο μέγεθος της γροθιάς σας για να τυλίξετε σφιχτά το κοτσάνι μιας μπανάνας. Αυτό το κόλπο θα σας δώσει άλλες 3 με 5 ημέρες πριν οι μπανάνες ωριμάσουν πολύ για να τις απολαύσετε.

Δείτε ακόμη 14 Μυστικά Μαγειρικής από Σεφ για Εξοικονόμηση Χρόνου

Χρησιμοποιήστε το τσοφλι αυγού για να αφαιρέσετε τα μικρά κομμάτια του που πέφτουν μέσα στο σκεύος.

© Londis Ireland / facebook

Έτσι ψήνετε το πιο ζουμερό μπιφτέκι.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μπιφτέκια συχνά στεγνώνουν όταν ψήνονται στη σχάρα. Για να τα διατηρήσετε υγρα και ζουμερα, βάλτε ένα παγάκι στο κέντρο τους και ψήστε τα.

Χρησιμοποιήστε ψαλίδι κουζίνας για να κόψετε και να ψιλοκόψετε γρήγορα.

© James Gaminde / facebook

Χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί για να αφαιρέσετε εύκολα τα κέικ και το ψωμί από τη φόρμα.

© Depositphotos.com

Πριν προσθέσετε το μείγμα, στρώστε το ταψί ή τη φόρμα με 2 φαρδιές λωρίδες αντικολλητικό χαρτί, η μία στρωμένη κατά μήκος και η άλλη κατά πλάτος. Αφήστε λίγο από κάθε λωρίδα να κρέμεται από την άκρη. Οι άκρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως λαβές για να σηκώσετε το ψωμί ή το κέικ χωρίς να τα θρυμματίσετε.

Αν κατά λάθος παραψήσατε τη γαλοπούλα σας, περιχύστε την με ζεστό ζωμό κοτόπουλου.

© Cherryjoy Malinao Anabesa / facebook

Για να κρυώσετε γρήγορα τα αναψυκτικά, τυλίξτε τα σε υγρή χαρτοπετσέτα και βάλτε τα στο ψυγείο.

© Jeannie Lopez / facebook

Διατηρήστε τα μπισκότα σας μαλακά με μια φέτα μήλου.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα μπισκότα θα απορροφήσουν την υγρασία από τη φέτα του μήλου και θα παραμείνουν μαλακά και φρέσκα για πολύ περισσότερο.

Δείτε επίσης 15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Κάνετε Τρύπημα

6 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε πριν Κάνετε Τρύπημα

χρήσεις μελιού,συμβουλές υγείας,συμβουλές ομορφιάς,υγεία,ομορφιά,χρήσιμα

Μέλι η μαγική τροφή: 15 Χρήσεις για το Μέλι που Λίγοι Γνωρίζουν