Οι σεφ αποκαλύπτουν 14 μυστικά μαγειρικής που θα εξοικονομήσουν χρόνο, θα σώσουν τα νεύρα σας και θα ενισχύσουν τις δεξιότητές σας. 15 κόλπα μαγειρικής που θα σας Λύσουν τα χέρια
Αν τηγανίζετε μπιφτέκια, κάντε μια λακκούβα στο κέντρο. Αυτό θα μειώσει τον χρόνο μαγειρέματος.
Για να κόψετε ένα τέλειο κομμάτι τούρτας, βάλτε το μαχαίρι κάτω από ζεστό νερό. Αυτό θα εμποδίσει να κολλήσει πάνω του.
Βάλτε έναν ψεκαστήρα σε ένα λεμόνι για να κάνετε σπρέι χυμού λεμονιού.
Καθορίστε το μέγεθος της μερίδας με το χέρι σας.
Για να μην γλιστρήσει το μαχαίρι, περάστε μερικά λαστιχάκια στη λαβή.
Όσο πιο λεπτή είναι η φλούδα του λεμονιού, τόσο πιο ξινό είναι.
Για να τηγανίσετε τέλεια ένα λουκάνικο τόσο μέσα όσο και έξω, κάντε μικρά κοψίματα πάνω του.
Δείτε ακομη 15 Κόλπα από Σεφ που Αποκαλύπτονται Μόνο σε Σχολές Μαγειρικής
Για να ελέγξετε αν ένα αυγό είναι φρέσκο, προσέξτε τον δακτύλιο γύρω από τον κρόκο.
Μια κομμένη τούρτα δεν θα μπαγιατέψει αν κολλήσετε φέτες ψωμιού τοστ στις κομμένες άκρες με οδοντογλυφίδες.
Πόσο χρόνο χρειάζεται για να βράσει ένα αυγό;
Είναι καλύτερα να αποθηκεύετε τα μυρωδικά τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο ώστε να παραμένουν φρέσκα πολύ περισσότερο.
Για να ψήσετε το τέλειο μπέικον, βάλτε το σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο. Θερμάνετε το φούρνο στους 204°C και ψήστε για 12 λεπτά.
Για να ξαναζεστάνετε την πίτσα σαν να είχε μόλις ψηθεί, ψεκάστε την με νερό πριν τη βάλετε στο φούρνο.
Κόψτε το φιλέτο κατά μήκος των ινών του. Δεν θα σπάσει και θα έχετε τέλειες φέτες.
πηγή φωτό
Δείτε επίσης 15 Επαγγελματικά μυστικά μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που χρησιμοποιούν οι σεφ και δεν γνωρίζουν οι νοικοκυρές
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!