in , ,

11 Κόλπα Ομορφιάς Διασημοτήτων που Φαίνονται Τρελά Αλλά Λειτουργούν

κόλπα ομορφιάς διασημοτήτων,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,lifestyle
11 Κόλπα Ομορφιάς Διασημοτήτων που Φαίνονται Τρελά Αλλά Λειτουργούν

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλά προϊόντα που αναδεικνύουν την ομορφιά και χωρίς αμφιβολία οι διασημότητες έχουν πρόσβαση στα πιο ακριβά καλλυντικά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά περίεργα κόλπα που χρησιμοποιούν οι διασημότητες για να φροντίσουν την ομορφιά τους που φαίνονται τρελά αλλά λειτουργούν. 12 Κολπα Ομορφιάς με τα οποία οι Διασημότητες Δείχνουν Εντυπωσιακές Χωρίς Φίλτρα ή Photoshop

Η Lady Gaga φορά ταινία στο πρόσωπό της.

Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της ταινίας face lift για να αλλάξει το σχήμα του προσώπου της. «Όταν φοράω το καπάκι της περούκας και κολλάω το πρόσωπό μου, είναι ένα είδος διαλογισμού για μένα. Κάθε μέρα ξεκινά με τον ίδιο τρόπο. Είναι σαν μάντρα», εξήγησε.

Η Kate Hudson βυθίζει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό.

© everett225/ Depositphotos.com

Η μακρά καριέρα της Kate Hudson την οδήγησε να συνεργαστεί με πολλούς επαγγελματίες μακιγιάζ, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι χρησιμοποιεί συχνά μερικά κόλπα που έχει δει στην προσωπικής της φροντίδας. Μια συμβουλή που έμαθε για να αναζωογονήσει ένα κουρασμένο πρόσωπο και να δωσει χρώμα στα μάγουλά της είναι να μουλιάσει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό για ένα λεπτό.

Η Cameron Diaz βάζει οφθαλμικές σταγόνες στην ακμή της.

© everett225/ Depositphotos.com

Ο Gucci Westman, ο makeup artist της Cameron Diaz, μοιράστηκε το μυστικό της ηθοποιού για να απαλλαγεί γρήγορα από τα σπυράκια. Αφού σκάσει το σπυράκι, η ηθοποιός εφαρμόζει ένα φάρμακο που αποτρέπει τις μολύνσεις σε κοψίματα στο δέρμα και στη συνέχεια βάζει οφθαλμικές σταγόνες. Με αυτόν τον τρόπο, απαλλάσσεται από την ερυθρότητα και το πρήξιμο.

Η Chloë Grace Moretz πλένει το πρόσωπό της με ελαιόλαδο.

© everett225/ Depositphotos.com

Μπορεί να πιστεύετε ότι το λάδι και η ακμή δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά η ηθοποιός, η οποία έπρεπε να πολεμήσει την κυστική ακμή μεγαλώνοντας, λέει ότι το πλύσιμο του προσώπου της με ελαιόλαδο τη βοηθά να παραμείνει χωρίς ατέλειες.

Η Cardi B ξυρίζει το πρόσωπό της.

© Gilbert Flores/Broadimage/Broad Image/East News

Η καλλιτέχνης μακιγιάζ της τραγουδίστριας, Erika La Pearl, μοιράστηκε ότι για να προετοιμάσει το δέρμα της Cardi πριν από το μακιγιάζ, χρησιμοποιεί ένα εργαλείο δερματοπλάνισης, το οποίο είναι συνήθως μια λεπίδα, για να επιτύχει μια πιο λεία εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 10 Κόλπα Ομορφιάς που κάνουν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Πάντα Εκπληκτικές

Η Shailene Woodley χρησιμοποιεί σαμπουάν μία φορά το μήνα.

© everett225/ Depositphotos.com

Η ηθοποιός όταν έχει κοντά μαλλιά, τα λούζει μόνο μια φορά το μήνα. «Όσο πιο λιπαρά τα μαλλιά, τόσο το καλύτερο», είπε. Επιπλέον, το θεωρεί πιο ευνοϊκό αφού πρέπει να απλώνει λιγότερα προϊόντα στα μαλλιά της.

Η Julianne Hough λευκαίνει τα δόντια της με κουρκουμά.

Η χορεύτρια και κριτής του Dancing with the Stars έχει ένα από τα πιο λευκά και λαμπερά χαμόγελα στο Χόλιγουντ. Ισχυρίζεται ότι ο κουρκουμάς είναι ο μεγάλος σύμμαχός της για να λευκάνει τα δόντια της.

Η Laverne Cox καθαρίζει το πρόσωπό της με βρεφικό σαμπουάν.

Η ηθοποιός του The Orange Is the New Black αποκάλυψε ότι πλένει το πρόσωπό της με βρεφικό σαμπουάν. «Αν είναι αρκετά απαλό για ένα μωρό, είναι αρκετά απαλό για το πρόσωπό μου!» διαβεβαιώνει εκείνη.

Η Salma Hayek δεν πλένει το πρόσωπό της το πρωί.

© Gilbert Flores / Broadimage / EAST NEWS

Το πλύσιμο του προσώπου είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν πολλοί άνθρωποι όταν ξυπνούν. Ωστόσο, η Salma Hayek περιμένει μέχρι το τέλος της ημέρας. Η ηθοποιός εξηγεί ότι η γιαγιά της της έμαθε ότι το δέρμα αναπλάθεται όταν κοιμάσαι και ότι το πλύσιμο του προσώπου το πρωί αφαιρεί τα έλαια και το pH που επαναφέρει το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η Margot Robbie απλώνει στα χείλη της κρέμα εξανθήματος από πάνα.

© Featureflash / Depositphotos.com

Η δημοφιλής ηθοποιός θεωρει ότι τα lip balms δεν λειτουργούν πραγματικά. Γι’ αυτό διατηρεί τα χείλη της ενυδατωμένα, απλώνοντας μια κρέμα που χρησιμοποιείται για να καταπραΰνει τους ερεθισμούς και την τριβή στο δέρμα του μωρού.

Η Nicole Kidman καθαρίζει τα μαλλιά της με χυμό.

Η Nicole Kidman έχει πάντα όμορφα, λαμπερά μαλλιά. Για την ηθοποιό, ένας τρόπος για να τα περιποιηθεί είναι να τα λούζει με διαφορετικούς χυμούς ανάλογα με το χρώμα τους. «Αν έχετε κόκκινα μαλλιά, δοκιμάστε να τα πλύνετε με χυμό cranberry», είπε.

Δείτε επίσης 13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χρήσεις μελιού,συμβουλές υγείας,συμβουλές ομορφιάς,υγεία,ομορφιά,χρήσιμα

Μέλι η μαγική τροφή: 15 Χρήσεις για το Μέλι που Λίγοι Γνωρίζουν

συνέπειες ντεκαφεϊνέ καφέ,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Μπορεί να Συμβεί εάν Αλλάξετε τον Καφέ σε Ντεκαφεϊνέ