in , , ,

13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

κόλπα μόδας από διασημότητες,συμβουλές μόδας,μόδα,lifestyle
13 Κόλπα που Χρησιμοποιούν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Τέλειες

Οι διασημότητες αφιερώνουν πολύ χρόνο για να προετοιμαστούν για μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί. Οι προετοιμασίες τους συνήθως περιλαμβάνουν μακιγιάζ, styling στα μαλλιά τους και παρακολούθηση των τελικών εξαρτημάτων της ενδυμασίας τους. Και οι στυλίστες κάνουν ό,τι μπορούν για να φροντίσουν οι σταρ να φαίνονται άψογες σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όμως υπάρχουν μερικά απλά αλλά αποτελεσματικά κόλπα ομορφιάς που βοηθούν τις διασημότητες να φαίνονται τέλειες στο κόκκινο χαλί. 10 Κόλπα Ομορφιάς που κάνουν οι Διασημότητες για να Δείχνουν Πάντα Εκπληκτικές

Ένα καλσόν για την αφαίρεση λεκέδων από αποσμητικό

© s_bukley / Depositphotos.com

Οι λεκέδες από αποσμητικό σε ένα μαύρο φόρεμα μπορούν να καταστρέψουν κάθε εμφάνιση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κανονική νάιλον κάλτσα. Απλά πρέπει να τρίψετε τον λεκέ με αυτό και θα φύγει.

Αυτοκόλλητο εσώρουχο

© oliviaculpo / Instagram.com, © Amazon.com

Όταν ένα φόρεμα είναι διαφανές ή έχει ψηλά σκισίματα, δεν είναι πάντα δυνατό να φοράτε κανονικά εσώρουχα. Έτσι, σε περιπτώσεις όπως αυτή, οι διασημότητές χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα εσώρουχα. Ωστόσο, ατυχίες μπορούν ακόμα να συμβούν. Το μοντέλο Olivia Culpo, για παράδειγμα, παραπονέθηκε ότι το εσώρουχό της ξεκόλλησε ακριβώς στο κόκκινο χαλί.

2 σετ shapewear ταυτόχρονα

© Featureflash / Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η Kim Kardashian δεν κρύβει την αγάπη της για τα shapewear και μάλιστα λάνσαρε τη δική της φίρμα. Κάποτε ανέφερε ότι φορούσε μερικές φορές 2 σετ ταυτόχρονα. Έπρεπε να το κάνει αυτό για να νιώθει σιγουριά μπροστά στις κάμερες.

Καλύπτρα θηλής

© ANGELA WEISS / AFP / East News, © Depositphotos.com

Φορέματα με βαθύ ντεκολτέ ή διαφανή μπούστο θα αναδεικνύουν το σουτιέν και θα καταστρέψουν την εμφάνισή σας. Όμως οι καλύπτρες θηλής είναι ένα από τα αγαπημένα κόλπα των διασημοτήτων. Οι κλασικές είναι συνήθως στο χρώμα του δέρματος, αλλά υπάρχουν και πολλές διακοσμητικές, αστραφτερές επιλογές που τραβούν την προσοχή.

Απαραίτητα στο τσαντάκι

© ChinaImages / Depositphotos.com

Για να είναι προετοιμασμένοι για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη, οι στυλίστες βάζουν τις πρώτες βοήθειες στα τσαντάκια των διασημοτήτων, όπως μια παραμάνα, μια βελόνα με κλωστή και κολλητική ταινία. Σε περίπτωση που μια διασημότητα ξεχάσει το όνομα του σχεδιαστή του φορέματος που φοράει, μπορεί να κοιτάξει και σε ένα χαρτάκι στην τσάντα της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γυαλόχαρτο για παπούτσια

© SharpShooter / Depositphotos.com

Η Janet Mandell είναι μια διάσημη στυλίστρια που συνεργάζεται με πελάτες όπως η Ariana Grande και η Gigi Hadid. Συνήθως τρίβει με γυαλόχαρτο το κάτω μέρος των παπουτσιών των πελατών της γιατί το κόκκινο χαλί μπορεί να γλιστράει λίγο.

Αυτό το κόλπο εγγυάται ότι μια διασημότητα δεν θα γλιστρήσει και δεν θα πέσει ακριβώς μπροστά στους παπαράτσι.

Αντιστατικό σπρέι για να μην κολλάει ένα φόρεμα στα πόδια

© Invision / Invision / East News

Το σατέν έχει την τάση να γίνεται στατικό αρκετά εύκολα. Ένας σίγουρος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το ερεθιστικό κολλώδες αποτέλεσμα και να αφήσετε το φόρεμα να δημιουργήσει όμορφες πτυχές χρησιμοποιώντας ένα αντιστατικό σπρέι. Εάν δεν έχετε, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με λακ.

Δείτε ακόμη Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Χαρτοπετσέτα για τις μασχάλες

© SharpShooter / Depositphotos.com

Αυτό το κόλπο βοηθά να αποφύγετε τους κύκλους ιδρώτα κάτω από τις μασχάλες και τους λεκέδες από αποσμητικό. Η Jessica Biel, για παράδειγμα, βάζει χαρτομάντιλο κάτω από τις μασχάλες της ενώ οδηγεί σε μια εκδήλωση και πριν βγει από το αυτοκίνητο, το πετάει. Παρεμπιπτόντως, οι σερβιέτες χρησιμοποιούνται επίσης για τον ίδιο λόγο. Μπορούν να κολληθούν ή να ραφτούν στο εσωτερικό της μασχάλης.

Αύξηση της φυσικής δραστηριότητας

© Guerin Charles / ABACA / Abaca / East News

Η γκουρού του fitness, Harley Pasternak, στους πελάτες του οποίου είναι η Rihanna, η Megan Fox και η Kim Kardashian, τους ζητά να φορούν ρολόγια fitness. Και λίγο πριν την εκδήλωση, τους αναγκάζει να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα. Μια άλλη συμβουλή είναι να μειώσετε την ποσότητα της ζάχαρης που καταναλώνετε. Αυτό βοηθά στην αποφυγή του πρηξίματος κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Πλαστικές σακούλες για να φορέσετε μπότες μέχρι το γόνατο

© PopularImages / Depositphotos.com

Αν πρέπει να φορέσετε ψηλές, στενές μπότες, διάσημοι στυλίστες συνιστούν τη χρήση συνηθισμένων πλαστικών σακουλών. Μια πλαστική σακούλα μειώνει την τριβή και επιτρέπει στα πόδια να γλιστρούν εύκολα μέσα στη μπότα.

Οδοντόκρεμα για παπούτσια

© Polifoto / Depositphotos.com

Η οδοντόκρεμα είναι χρήσιμη για περισσότερα από τον καθαρισμό των δοντιών. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα γρατσουνισμένα παπούτσια. Οι στιλίστες συνιστούν να τρίψετε αρκετή ποσότητα πάνω στο γδάρσιμο με ένα υγρό πανί και στη συνέχεια να το σκουπίσετε.

Κορδέλες για τη μέση

© tanka_v / Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Η στυλίστρια Micaela Erlanger συνήθως προσθέτει μια κορδέλα ταφτά μέσα στα περισσότερα από τα φορέματά της. Σφίγγει αμέσως τη μέση των διασημοτήτων και τους δίνει λίγο πρόσθετο σχήμα. Και δεν είναι δεσμευτικό, όπως ένας κορσές ή φορμάκια. Παρεμπιπτόντως, μια κορδέλα που φοριέται ως ζώνη κάνει τη μέση σας να φαίνεται πιο λεπτή.

Μια θηλιά χορού για να κρατήσει μια μακριά φούστα ή φόρεμα

© Mary Evans/Allstar/Graham Whitby Boot./ East News

Μια θηλιά χορού είναι μια μικρή θηλιά φτιαγμένη σε ασορτί ύφασμα με το φόρεμα. Είναι περίπου στο ύψος του χεριού, ώστε να μπορείτε να βάλετε το δάχτυλό σας ή το χέρι σας μέσα και να σηκώσετε τη φούστα προς τα πάνω. Πολλοί στυλίστες εξοπλίζουν τα φορέματά τους με τέτοιες θηλιές, έτσι ώστε οι διασημότητες να μπορούν να περπατούν με χάρη χωρίς να φοβούνται να σκοντάψουν.

Δείτε επίσης 16 Κόλπα Ομορφιάς για να Λάμψετε σαν Αστέρι του Χόλυγουντ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κανόνες διακόσμησης,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 10 Κανόνες Διακόσμησης που Πρέπει να Παραβιάσετε

κόλπα εντοπισμού απομιμήσεων,αναγνώριση απομιμήσεων,απομιμήσεις επώνυμων ειδών,χρήσιμα

10 Κόλπα για να Εντοπίσετε Εύκολα μια Απομίμηση Επώνυμων Ειδών