in , , , ,

Μόδα: Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

στυλιστικά λάθη,στυλιστικά λάθη που σας γερνούν,λάθη μόδας,συμβουλές μόδας,lifestyle,συμβουλές για ρούχα,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς
Τα 12 πιο Κοινά Στυλιστικά Λάθη που σας Γερνούν

Μόδα: Οι ατομικές προτιμήσεις στο στυλ διαμορφώνονται με τα χρόνια. Ωστόσο, μια συνήθεια στυλ μπορεί να δράσει ενάντια σε εσάς και την ηλικία σας. Υπάρχουν μερικά στιλιστικά λάθη που μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας καθώς και μερικές συμβουλές για το πώς να τα αποφύγετε. 9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Μόδα και Στυλιστικά Λάθη

Διατηρήστε τις αναλογίες ντυσίματος.

© natalliajolliet/depositphotos, © The Fierce Nay

Εάν παρακολουθείτε στενά τις τελευταίες στυλιστικές αλλαγές , ξέρετε ότι είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις αναλογίες. Μπορούν να φτιάξουν ή να καταστρέψουν το ντύσιμό σας. Το παντελόνι με φαρδύ πόδι ταιριάζει πολύ καλύτερα με ένα τοπ με λεπτή εφαρμογή. Ομοίως, ένα μεγάλο μπλουζάκι πρέπει να φορεθεί με στενό τζιν – αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια καλή γεωμετρική αντίθεση. Μια σημείωση που πρέπει να θυμάστε: επιλέξτε τα σωστά ρούχα για το μέγεθος του σώματός σας. Τα ρούχα σας δεν πρέπει να είναι πολύ χαλαρά και να κρύβουν την ομορφιά σας. Από την άλλη, τα υπερβολικά στενά ρούχα θα ζαρώνουν και θα χαλάσουν τη συνολική σας εμφάνιση.

Συνδυάστε αξεσουάρ.

© nicoletaionescu/depositphotos, © VivaLuxury Style Blog

Όσον αφορά το κομψό ντύσιμο, το τρίο (παπούτσια, τσάντες και ζώνες) δεν πρέπει να ταιριάζει, αλλά πρέπει να συνδυάζεται. Τα ταιριαστά χρώματα είναι ένας ξεπερασμένος κανόνας που είναι πλέον εκτός μόδας. Αν θέλετε να τραβήξετε τα βλέμματα, απλώς προσθέστε ένα φωτεινό σημείο. Για το υπόλοιπο ντύσιμο, επιλέξτε κυρίως ουδέτερα χρώματα.

Προτιμήστε ζώνες.

© alexhalay/depositphotos, © The Fierce Nay

Τα φαρδιά ρούχα σας κάνουν να φαίνεστε πολύ απεριποίητες και ακατάστατες, προσθέτοντας επιπλέον κιλά και χρόνια στην εμφάνισή σας. Για να ολοκληρώσετε το ντύσιμό σας, χρησιμοποιήστε τη δύναμη μιας ζώνης. Θα τονίσει τις καμπύλες σας και θα δημιουργήσει μια ανάλαφρη και δροσερή αίσθηση. Αξίζει μια δοκιμή.

Πείτε αντίο στα ρετρό στυλ.

© tinx/depositphotos, © Walk In Wonderland

Οι τάσεις της μόδας έρχονται και παρέρχονται, οπότε μην κολλάτε κάπου για δεκαετίες. Ακόμη και τα αγαπημένα σας τζιν δεν θα λειτουργήσουν υπέρ σας αν είναι εκτός μόδας. Για παράδειγμα, τα τζιν με καμπάνα είναι αντίκα σήμερα στον κόσμο της μόδας και μπορεί να προσθέσουν τόσα χρόνια όσα τα φοράτε. Δοκιμάστε τα στενά που προτιμούν πολλές διασημότητες τώρα. Ταιριάζουν σχεδόν σε όλες, αλλά φροντίστε να βρείτε την τέλεια εφαρμογή για τον σωματότυπό σας που θα κολακεύει τη σιλουέτα σας. Η επιτυχία είναι εγγυημένη.

Μην φοράτε εφηβικά ρούχα.

© Tinatin1/depositphotos, © The Fierce Nay

Οι κανόνες στυλ αλλάζουν με την ηλικία. Μην πιστεύετε ότι θα φορέσετε το ίδιο ρούχο που φορούσατε στα 16 σας. Το τζιν με glitter και ένα καρτούν μπλουζάκι δεν θα σας κάνουν να φαίνεστε νεότερες. Αντίθετα, θα τονίσουν τη διαφορά ηλικίας και θα κάνουν την εμφάνισή σας αρκετά ακατάλληλη. Το κλασικό μπλε τζιν και ένα απλό λευκό μπλουζάκι είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή για μια κομψή και νεανική εμφάνιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Επιλέξτε μοντέρνους σκελετούς γυαλιών.

© racorn/depositphotos, © DaisyLine

Τα γυαλιά απέκτησαν ισχυρές δυνατότητες μόδας εδώ και πολύ καιρό. Είναι ένα προσιτό αξεσουάρ που σας βοηθά να δώσετε στυλ στο πρόσωπό σας. Ωστόσο, το λάθος μέγεθος ή τύπος σκελετού μπορεί να χαλάσει εντελώς την εμφάνισή σας. Τώρα υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια, οπότε δεν θα είναι δύσκολο να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Δοκιμάστε ένα πιο κοντό κούρεμα.

© Goodluz/depositphotos, © DaisyLine

Τα μακριά κομψά μαλλιά κάνουν πιο εμφανείς τις αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία στο πρόσωπό σας. Δώστε προτεραιότητα στα καρέ ώμου ή στο κοντό κούρεμα ώστε να φαίνεστε νεότερες και να φωτίσετε την επιδερμίδα σας.

Τελειοποιήστε το μανικιούρ σας.

© belchonock/depositphotos, © VivaLuxury Style Blog

Τα χέρια σας αποκαλύπτουν πρώτα την ηλικία σας. Το μωβ, το ροδακινί και το ροζ μαργαριτάρι κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται μεγαλύτερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα, δημιουργώντας μια κακή αντίθεση με το δέρμα σας. Για να κάνετε τα χέρια σας να φαίνονται νεότερα, χρησιμοποιήστε χρώματα που φωτίζουν οπτικά το δέρμα: μπεζ, γυαλιστερό λευκό ή κρεμώδες λευκό. Το οβάλ σχήμα νυχιών είναι η καλύτερη επιλογή για ένα απλό και κλασικό μανικιούρ για να μακρύνετε τα νύχια σας.

Απλώστε σωστά το ρουζ.

© Nikodash/depositphotos, © valuavitaly/depositphotos

Ο κανόνας λέει ότι το ρουζ πρέπει να εφαρμόζεται στα μήλα των μάγουλων, αλλά αυτό ισχύει μόνο για νεαρά κορίτσια. Το σχήμα του προσώπου σας αλλάζει με τον καιρό και αυτός ο τύπος εφαρμογής τονίζει τις ανεπιθύμητες ρυτίδες. Εφαρμόστε το ρουζ σας οριζόντια από τα μήλα των μάγουλων κατά μήκος των ζυγωματικών μέχρι τους κροτάφους σας.

Εφαρμόστε το μπρόνζερ με προσοχή.

© csproductions/depositphotos, © VivaLuxury Style Blog

Το μπρόνζερ που εφαρμόζεται στη μύτη, το πηγούνι και το μέτωπο σας σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη. Για να αποφύγετε αυτό το λάθος, εφαρμόστε το με μια κίνηση σε σχήμα 3: από τη μέση του μετώπου πλάγια προς το κέντρο του μάγουλου και προς το πηγούνι και το λαιμό σας. Αυτή η μέθοδος θα σας βοηθήσει να φαίνεστε μαυρισμένη και το πρόσωπό σας θα αποκτήσει μια λαμπερή όψη.

Ενισχύστε τη φυσική σας ομορφιά με το μακιγιάζ.

© kotin/depositphotos, © FAKE LEATHER

Τα χείλη, τα μάτια και τα φρύδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ηλικία. Τα χείλη συνήθως γίνονται πιο λεπτά και τα φρύδια γίνονται πιο ανοιχτόχρωμα. Για να αφαιρέσετε όλες τις αλλαγές που καθορίζουν την ηλικία από το πρόσωπό σας, σας συμβουλεύουμε να βάλετε λίγο μακιγιάζ. Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε καλλυντικά, αλλά αποφύγετε τα έντονα χρώματα.

Φωτίστε το κραγιόν σας.

© eastnews

Οι σκούρες αποχρώσεις του κραγιόν κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται πιο λεπτά, προσθέτοντας οπτικά αρκετά χρόνια ηλικίας. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε αυτή την κορυφαία τάση της μόδας, μεταθέστε τις προτιμήσεις σας σε ζουμερά χρώματα μούρων.

Δείτε επίσης 15 Λάθη που Κάνουν Πολλές Γυναίκες Όταν Φοράνε Τζιν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τρόποι για να εχετε ενέργεια,συμβουλές υγείας,υγεία

6 Τρόποι για να Εχετε Ενέργεια Όλη την Ημέρα Χωρίς να Πίνετε Λίτρα Καφέ

σκασμένο δέρμα ποδιών,φροντίδα σκασμένων ποδιών,συμβουλές για πόδια,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

10 Τρόποι για να Απαλλαγείτε από το Σκασμένο Δέρμα και τις σκασμένες φτέρνες στα Πόδια