in , ,

9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας
9 Λάθη και Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Ανεξάρτητα από το πόσο ακολουθάτε τον κόσμο της μόδας, η εμφάνισή σας έχει σημασία για εσάς και επηρεάζει το πώς νιώθετε και βλέπετε τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, σύμφωνα με μια έρευνα, το 50% των ανθρώπων δήλωσαν ότι η εμφάνισή τους καθορίζει την ταυτότητά τους. Υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να χαλάσουν την εμφάνισή σας. Πώς να Φτιάξετε μια Γκαρνταρόμπα που Μπορεί να σας Εξυπηρετήσει για Χρόνια

Προσοχή στο μήκος του παντελονιού.

9 Μικρές Λεπτομέρειες που Μπορεί να Χαλάσουν την Εμφάνισή σας

Τα παντελόνια με καμπάνα και φαρδιά μπατζάκια είναι στη μόδα τώρα, αλλά αν έχετε αποφασίσει να μείνετε στα κλασικά στενά τζιν, το μήκος είναι κάτι που πρέπει να προσέξετε. Πριν αγοράσετε ένα νέο τζιν, λάβετε υπόψη το στυλ σας.

Εάν λατρεύετε τα ψηλά τακούνια, τότε βεβαιωθείτε ότι το παντελόνι σας είναι στριφωμένο ώστε να σταματά ακριβώς πάνω από το έδαφος. Εάν φοράτε αθλητικά δώστε προσοχή στο μήκος του παντελονιού σας. Το τζιν πρέπει να είναι πάντα ευθυγραμμισμένο με τη γραμμή των παπουτσιών. Δεν θέλετε να σέρνεται στο έδαφος και να λερώνεται.

Δεν ταιριάζει το μέικ-απ στο λαιμό

Αν έχετε αφιερώσει χρόνο στο μακιγιάζ σας, για να συνειδητοποιήσετε πολύ αργά ότι το πρόσωπό σας δεν ταιριάζει με το λαιμό σας, δεν είστε μόνες!

Όταν αγοράζετε μακιγιάζ, θα πρέπει πάντα να το δοκιμάζετε σε πολλά σημεία: κατά μήκος της γνάθου, στο κέντρο του προσώπου, του λαιμού και του στήθους λαμβάνοντας υπόψη την εποχή του χρόνου.

Η ρουτίνα του μακιγιάζ σας θα πρέπει πάντα να ενσωματώνει την ανάμειξη του μακιγιάζ σας μέχρι κάτω, πάνω και κάτω από το οστό της γνάθου μέχρι το λαιμό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φοράτε γιγάντια σχέδια

Οι γιγάντιες, υπερμεγέθεις, τολμηρές στάμπες όχι μόνο σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερες αλλά και μειώνουν τα πάντα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, χρησιμοποιήστε μια στάμπα και κρατήστε όλα τα άλλα κλασικά και ουδέτερα.

Μαθαίνοντας πώς να ενσωματώνετε μόνο ένα σχέδιο μικρής κλίμακας τη φορά θα σας δώσει μια εξαιρετική βάση για την ανάμειξη μοτίβων αργότερα.

Δείτε ακόμη 12 Επιλογές Μόδας που σας Κάνουν να Φαίνεστε Κακόγουστες

Ντύνεστε με τρόπο που δεν σας αντιπροσωπεύει

Το πώς ντυνόσαστε είναι κάτι πολύ περισσότερο από την επιλογή ρούχων και χρωμάτων: επηρεάζουν το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας και πώς εκφράζετε την προσωπικότητά σας κάθε μέρα. Αυτό εξηγεί γιατί νιώθετε τόσο διαφορετικες και άβολα όταν φοράτε κάτι που συνήθως δεν θα φορούσατε.

Ένα ρούχο μπορεί να φαίνεται απολύτως εκπληκτικό στον φίλο σας, αλλά για εσάς, το ίδιο ντύσιμο μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε άβολα. Παίζοντας με τα χρώματα, τα σχέδια και τα μήκη, ενώ διατηρείτε το στυλ σας, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να ανανεώσετε το ντύσιμό σας όταν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Δεν αγκαλιάζετε τη σιλουέτα σας

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές της εύρεσης του σωστού ντυσίματος είναι να λάβετε υπόψη το σχήμα του σώματός σας. Τα σωστά ρούχα πρέπει να αναδεικνύουν το σχήμα σας και να τονίζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Το σχήμα του σώματός σας θα καθορίσει ποια ρούχα σας ταιριάζουν και ποια όχι, καθώς και πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε καλύτερα την γκαρνταρόμπα σας.

Να μην ντύνεστε ανάλογα με την ηλικία σας

Αυτό που μας φαίνεται καλό αλλάζει με τον καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε να φαίνεστε υπέροχες όσο μεγαλώνετε. Εάν δεν είστε πραγματικά σίγουροι για το τι είναι σωστό για εσάς, θα πρέπει να επιμείνετε στο να ντύνεστε κλασικά, καθώς φαίνεται καλύτερα όσο περνάει ο καιρός.

Είναι καλύτερο να αφήσετε πίσω σας ρούχα που χρησιμοποιήσατε στα 20 σας και να δώσετε μια αναβάθμιση στην γκαρνταρόμπα σας. Αντικείμενα όπως φορέματα μέχρι τον αστράγαλο, παντελόνια και casual πουκάμισα φαίνονται πολύ καλύτερη ιδέα όταν κάνετε αλλαγές στυλ.

Φοράτε λάθος χρώματα

Το να φοράτε λάθος χρώματα είναι ένα συνηθισμένο λάθος της μόδας. Το έντονο κίτρινο ή το ζεστό ροζ που βλέπετε να φοράνε οι φίλοι σας μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό πάνω τους, αλλά όχι τόσο σε εσάς. Δοκιμάστε διαφορετικά χρώματα και μείνετε με αυτά που σας φαίνονται καλύτερα.

Επιλέγετε το λάθος ζευγάρι γυαλιά για το σχήμα του προσώπου σας

Ακριβώς όπως το σχήμα του σώματός σας, το σχήμα του προσώπου σας είναι επίσης κάτι σημαντικό που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε γυαλιά. Οι σκελετού είναι ο τέλειος τρόπος για να δείξετε ποιος είστε, το στυλ σας και ποια είναι η προσωπικότητά σας.

Μπορείτε πάντα να βρείτε τα κατάλληλα γυαλιά για εσάς. Απλώς ρίξτε μια καλή ματιά στον εαυτό σας, εξοικειωθείτε με κοινά σχήματα προσώπου όπως τετράγωνο, οβάλ ή σχήμα καρδιάς και μάθετε τι να αναζητήσετε στο επόμενο ζευγάρι σας.

Φοράτε λάθος νούμερο σουτιέν

Βεβαιωθείτε ότι το σουτιέν σας εφαρμόζει σωστά πριν το αγοράσετε. Εάν ανεβαίνει, αφήνει ένα κενό στο μπροστινό μέρος ή σας φαίνεται πολύ σφιχτό, είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε ξανά στο ράφι. Δοκιμάστε διαφορετικά μεγέθη ή ζητήστε επαγγελματική βοήθεια για να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζει τέλεια.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Ρούχα και Παπούτσια που σας Κάνουν Αμέσως πιο Ελκυστικές

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.3 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ροφήματα για κάψιμο λίπους στην κοιλιά,κάψιμο λίπους,διατροφή,συμβουλές διατροφής

10 Ροφήματα Πριν τον Ύπνο που Βοηθούν να Κάψετε Λίπος στην Κοιλιά

DIY γυαλιστικά φυτών εσωτερικού χώρου,DIY γυαλιστικά φύλλων,συμβούλες για φυτά,χρήσιμα

8 DIY Γυαλιστικά για Πλούσια και Γυαλιστερά Φυτά Εσωτερικού Χώρου