in , , ,

10 Ρούχα και Παπούτσια που σας Κάνουν Αμέσως πιο Ελκυστικές

μόδα,συμβουλές μόδας,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,lifestyle
μόδα,συμβουλές μόδας,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,lifestyle

Μια έρευνα μόδας αποκάλυψε τα ρούχα και τα παπούτσια που οι άντρες βρίσκουν πιο ελκυστικά στις γυναίκες. Και τα καλύτερα νέα είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είναι πιθανότατα ήδη στην ντουλάπα σας. 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Μικρό μαύρο φόρεμα

Το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα είναι ιδανικό για ειδικές περιστάσεις και casual ντύσιμο και σας κάνει να νιώθετε και να φαίνεστε ακαταμάχητες.

Ψηλοτάκουνα

Κάθε γυναίκα χρειάζεται ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για μια ιδιαίτερη περίσταση. Τα ψηλοτάκουνα επιμηκύνουν το σώμα, βελτιώνουν τη στάση και δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση μακρύτερων και πιο αδύνατων ποδιών.

Κάτι κόκκινο

Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που τονίζουν τον αισθησιασμό μιας γυναίκας και το κόκκινο χρώμα είναι ένα από αυτά. Οι επιστήμονες λένε ότι οι γυναίκες που φορούν κόκκινο είναι οι πιο ελκυστικές για τους άνδρες, ακόμα κι αν είναι απλώς κόκκινο κραγιόν.

Γυμνοί ώμοι

Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από ένα ζευγάρι γυμνούς ώμους. Τα μπλουζάκια και τα φορέματα με ανοιχτούς ώμους είναι εξαιρετικά θηλυκά. Είναι ένας πολύ σέξι και γυναικείος τρόπος για να δείξετε λίγο δέρμα χωρίς να αποκαλύπτετε πολλά.

Εφαρμοστό φόρεμα

Η γραμμή ανάμεσα στο να είστε αισθησιακες ή χυδαίες είναι να μην τα δείχνετε όλα ταυτόχρονα. Ένα στενό εφαρμοστό φόρεμα δεν απαιτεί βαθύ ντεκολτέ ή να είναι μίνι για να σας δώσει μια σέξι εμφάνιση, αλλά θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 7 Κόλπα Ένδυσης για Μικροκαμωμένα Κορίτσια Ώστε Φαίνονται πιο Ψηλά και Αδύνατα

Δερμάτινο μπουφάν

Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο βασικά ρούχα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και σας δίνει μια επιθετική-chic πινελιά.

Δαντελένια ρούχα

Είναι δύσκολο να βρείτε ένα υλικό τόσο ρομαντικό και ευέλικτο όσο η δαντέλα. Μπορεί να είναι αθώα, πονηρή ή σέξι, ανάλογα με την περίσταση και την πρόθεση. Μόνο μερικές λεπτομέρειες από δαντέλα στο επάνω μέρος θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο ελκυστική.

Εξώπλατο

Είναι trendy, είναι σέξι, είναι απαραίτητο! Οι εξώπλατες μπλούζες και τα φορέματα είναι ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος για να δείξετε λίγο δέρμα, διατηρώντας το στυλ σας κλασικό.

Μπλε τζιν και λευκό μπλουζάκι

Μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι και τα καλύτερα! Θα φαίνεστε καταπληκτικές με έναν κλασικό συνδυασμό μπλε ή μαύρου τζιν και ένα απλό λευκό μπλουζάκι. Και είναι κάτι που όλες οι γυναίκες έχουν ήδη στη ντουλάπα τους.

Αθλητικά ρούχα

Πολλές γυναίκες αισθάνονται κάθε άλλο παρά σέξι όταν ιδρώνουν με τα αθλητικά ρούχα τους σε ένα γυμναστήριο. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι άντρες βρίσκουν μια γυναίκα με αθλητικά ρούχα πολύ ελκυστική.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα και να είσαστε Πάντα μέσα στη Μόδα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μύθοι υγιεινής διατροφής,συμβουλές υγιεινής διατροφής,υγιεινή διατροφή

10 Μύθοι για την Υγιεινή Διατροφή που Σαμποτάρουν την Απώλεια Βάρους

καθαρισμός σκόνης,κόλπα καθαρισμού σκόνης,καθαρισμός,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

20 Απίστευτα Κόλπα για να Εξαφανίσετε τη Σκόνη