in , , ,

12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα και να είσαστε Πάντα μέσα στη Μόδα!

απλές αλλαγές για καλύτερο ντύσιμο,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα
12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα

Μερικοί άνθρωποι έχουν άψογο στυλ, αλλά δεν έχει σημασία ο σωματότυπος ή το μέγεθός τους. Είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν την ένδυσή τους καλύτερη. Υπάρχουν 12 απλές αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στην γκαρνταρόμπα σας για τέλειο ντύσιμο. 9 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε αν Φοράτε Ψηλόμεσα Παντελόνια

Ντυθείτε ανάλογα με την ηλικία σας.

© Jaguar PS / Shutterstock.com, © chrissyteigen/Instagram

Αυτό που σου φαίνεται καλό αλλάζει καθώς μεγαλώνετε. Τα κοντά τοπ και τα τιραντέ μπλουζάκια έδειχναν υπέροχα στην εφηβεία και στα 20 σας δεν δείχνουν τόσο καλά στα 40 σας, για παράδειγμα. Δεν πρόκειται για κάλυψη, αλλά για βελτίωση των καλύτερων χαρακτηριστικών σας.

Αλλάξτε μέγεθος για να αποφύγετε τις δίπλες στην κοιλιά και το προεξέχον λίπος.

brightside

Όταν η μέση είναι πολύ σφιχτή το επιπλέον λίπος στη μέση προεξέχει πάνω και πάνω από τη μέση. Μπορεί να καταστρέψει ακόμα και το καλύτερο ντύσιμο. Είναι πάντα καλύτερο να αλλαξετε μέγεθος προς τα πάνω ή προς τα κάτω για να ταιριάζει στη μέση σας.

Αυτό ισχύει και για τους άνδρες και τις γυναίκες. Η μέση πρέπει να κάθεται άνετα στο δέρμα και να προκαλεί τυχόν δίπλες. Ένα πολύ σφιχτο μπλουζάκι μπορεί επίσης να προκαλέσει δίπλες λίπους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα πιο ψηλόμεσο ρούχο αν η διόγκωση της μέσης σας ενοχλεί.

Το λάθος σουτιέν κάτω από το λάθος ντύσιμο.

© MEGA/East News, © agefotostock/East News

Είναι τέλειο να φοράτε ένα ρούχο που αναδεικνύει το σουτιέν σας στην παραλία ή αν είστε διασημότητα που περπατάει στο κόκκινο χαλί. Συνήθως, για δουλειά ή στην καθημερινή ζωή, ένα σουτιέν και άλλα εσώρουχα είναι εκεί για να παρέχουν στήριξη και να διατηρούν την υγιεινή.

Βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχα και το σουτιέν σας ταιριάζουν καλά. Οι πολύ σφιχτές ή πολύ χαλαρές τιράντες ή τα εσώρουχα που μαζεύονται στον καβάλο μπορούν να καταστρέψουν το ντύσιμό σας και να σας κάνουν να νιώσετε άβολα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι μυτερές γόβες κάνουν κακό στα πόδια και την ένδυσή σας.

© Adam Orchon/Everett Collection/Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Ο σκοπός των πολύ μυτερών παπουτσιών, ή των τακουνιών, δεν είναι παρά το στυλ. Αλλά όταν πρόκειται για την καθημερινότητα, το να φοράτε μυτερά παπούτσια μπορεί να γίνει κυριολεκτικά επίπονο. Επιπλέον, μπορεί να προκαλέσει πολύ κακό στα πόδια σας.

Φορέστε τακούνια αλλά πριν αγοράσετε, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν καλά και είναι πραγματικά άνετα. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα ζευγάρι με στρογγυλεμένο δάχτυλο και τακούνια που ταιριάζουν στο σχήμα του ποδιού σας.

Το λάθος είδος ζώνης μπορεί να υποβαθμίσει το ντύσιμό σας.

© Michael Germana/Everett Collection/Depositphotos.com, © PopularImages/Depositphotos.com

Μια λεπτή κλασική ζώνη είναι ιδανική για το γραφείο, τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Πρέπει να έχει πάχος 2,5-4 εκατοστά, συνήθως δερμάτινη και να έχει μια λεπτή χρυσή ή ασημένια αγκράφα. Για τις γυναίκες, μπορούν να είναι μεταλλική ή να ταιριάζει με το χρώμα των ρούχων.

Οι με τρουκς, πιο χοντρές, στιλάτες ζώνες ειναι για σαββατοκύριακα και πάρτι. Επίσης, μην προσπαθείτε να προσθέσετε αντίθεση με μια ζώνη. Μια μαύρη ζώνη σε μαύρο φόρεμα ταιριάζει, αλλά μια έντονη κίτρινη είναι υπερβολική.

Πάρα πολλά εμπριμέ μαζί φαίνονται καλά μόνο στην πασαρέλα.

© Cyril Pecquenard/KCS/East News, © Derek Storm/Everett Collection/East News

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο η υψηλή ραπτική παρουσιάζεται συνήθως μόνο στις πασαρέλες και στο κόκκινο χαλί. Η ιδιόμορφη μόδα δεν αποτελεί καθημερινή ένδυσή και δεν είμαστε όλοι μοντέλα μπορούν να φορέσουν σχεδόν οποιοδήποτε ρούχο.

Χρησιμοποιήστε εμπριμέ μόνο για έμφαση. Ένα εμπριμέ σακάκι πάνω από ένα απλό σύνολο, μια εμπριμέ μπλούζα με παντελόνι ή φούστα, ή απλώς ένα φόρεμα εμπριμέ. Για τους άνδρες, όταν πρόκειται για δουλειά, τα αποδεκτές εμπριμέ περιλαμβάνουν ρίγες, καρό και μερικές φορές, πουά. Όλα τα άλλα είναι για το Σαββατοκύριακο.

Δείτε ακόμη 10 Συμβουλές για Ρούχα για να Φαίνεστε 10 Χρόνια Νεότερες

Προσθέστε μια φωτεινή πινελιά σε ένα μονόχρωμο ή παστέλ ντύσιμο.

© APEGA International/Everett Collection/Depositphotos.com, © Michael Germana/Everett Collection/Depositphotos.com

Η εργασία σε ένα γραφείο απαιτεί να ντύνεστε απαλά. Και τα παστέλ και τα χρώματα του δέρματος είναι στη μόδα, αλλά το να φοράτε πάρα πολύ ένα χρώμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε λίγο ανιαροί. Τονίστε με ένα έντονο χρώμα πιο κοντά στο πρόσωπό σας. Ένα φωτεινό μαντήλι, ένα πουκάμισο ή μια μπλούζα, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ένα μονόχρωμο ντύσιμο.

Πετάξτε τις αταίριαστες κάλτσες και τις κιτς γραβάτες.

© Friends/NBC/Netflix, © Friends/NBC/Netflix

Οι γραβάτες με δεινοσαύρους μπορεί να φαίνονταν καλά για τον Ross, στην επιτυχημένη κωμική σειρά Friends, αλλά στην πραγματική ζωή, προκαλούν τις αισθήσεις. Όπως και οι πολύχρωμες, αταίριαστες κάλτσες.

Τα λαχούρια, οι ρίγες, τα καρό και τα πουά ταιριάζουν στις γραβάτες. Κρατήστε τις κάλτσες απλές και ταιριαστές με το παντελόνι ή τα παπούτσια. Παίξτε με τα σχέδια στις εξόδους του σαββατοκύριακου. Και θυμηθείτε, κάντε τους κόμπους απλούς και σε μεσαίο μέγεθος, για επίσημες περιστάσεις.

Να φοράτε πάντα το κατάλληλο ύφασμα για τον καιρό.

© Friends/NBC/Netflix, © Friends/NBC/Netflix

Είναι μια βραδινή έξοδος και έχετε ένα φόρεμα που θέλετε πολύ να φορέσετε. Μόνο που έχει μηδέν βαθμούς έξω και το φόρεμα είναι φτιαγμένο από δαντέλα. Απλώς πρέπει να περιμένετε να ζεσταθεί ο καιρός.

Τα υφάσματα πρέπει να ταιριάζουν με τον καιρό. Όχι μάλλινα, πλεκτά ή πετσετέ για το καλοκαίρι και μεταξένια ή δαντελένια για το χειμώνα.

Χρησιμοποιείτε σκισμένο ή χημικά επεξεργασμένο ύφασμα μόνο ως πινελιά.

© Lee / Everett Collection/Depositphotos.com, © Kristin Callahan / Everett Collection/Depositphotos.com

Όλοι αγαπάμε ένα καλό πανκ ροκ μπουφάν. Ή ένα τζιν με περισσότερες τρύπες από τις συνηθισμένες 3. Ενώ είναι καλό να φοράτε ένα ρούχο που είναι σκισμένο, με καρφιά ή χημικά επεξεργασμένο, μην κάνετε μια ολόκληρη ένδυση από αυτά. Εκτός αν πάτε σε πάρτι μασκέ.

Ακόμα κι αν αγοράζετε εκπτωτικά ρούχα, ταιριάξτε τα πάντα.

brightside

Ένα ακατάλληλο ρούχο, όσο ακριβό ή καλοφτιαγμένο κι αν είναι, δεν θα σας κάνει να φαίνεστε καλοντυμένοι. Βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν όλα στο σώμα σας, ακόμη και αν αγοράζετε ρούχα στις πρόσφορες. Αυτό ισχύει για άνδρες με επίσημα κοστούμια, μπλέιζερ και σακάκια, καθώς και για τις γυναίκες, είτε είναι παντελόνια είτε φορέματα. Ένα φθηνότερο σύνολο που σας ταιριάζει καλά είναι πιθανό να φαίνεται καλύτερο από ένα αταίριαστο από Armani ή Gucci.

Βεβαιωθείτε ότι τα μανίκια σταματούν στον καρπό.

brightside

Τα μανίκια που ξεπερνούν τον καρπό φαίνονται καλά για ρούχα παραλίας ή ως μποέμ φόρεμα. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια με κορδόνι με το κορδόνι έξω. Για επίσημη ένδυση, είναι καλύτερο τα μανίκια να σταματούν στον καρπό. Επίσης, η μέση πρέπει να είναι με κουμπιά και φερμουάρ και χωρίς κορδόνια.

Δείτε επίσης 9 Ξεπερασμένες Χειμερινές Τάσεις Μόδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σημάδια στο σώμα και προβλήματα υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία

10 Σημάδια στο Σώμα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε, για καλή Υγεία!

συνδιασμός μινιμαλισμού με boho-chic διακόσμηση,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης

Πως να Συνδυάσετε τον Μινιμαλισμό με Boho-Chic Διακόσμηση