in , , ,

9 Ξεπερασμένες Χειμερινές Τάσεις Μόδας

9 Ξεπερασμένες Χειμερινές Τάσεις Μόδας
9 Ξεπερασμένες Χειμερινές Τάσεις Μόδας

Παλιά, τα κορίτσια μπορούσαν εύκολα να περπατήσουν σε κρύο καιρό φορώντας κοντό μπουφάν και χαμηλόμεσο τζιν. Ωστόσο, τα σημερινά μπουφάν που μοιάζουν με μεγάλες κουβέρτες που τονίζουν κωμικά τους γυμνούς αστραγάλους. Κάθε χειμώνα, νέες τάσεις της μόδας ξεπετάγονται όμως ο κόσμος της μόδας σπάνια λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των αγοραστών. Ωστόσο, υπάρχουν διαχρονικά, άνετα ρούχα που μπορούμε να φορέσουμε για αρκετά χρόνια. Σας υπενθυμίζουμε 9 χειμερινές τάσεις μόδας που δεν ταιριάζουν σε πολλά άτομα, αλλά ξεπούλησαν στα καταστήματα. 12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Βελούτε γούνινα παλτά

© East News, © leoniehanne / Instagram

Τα βελουτέ παλτά από τεχνητή γούνα ήταν στο αποκορύφωμα της αρκετούς Χειμώνες. Ωστόσο, οι σήμερα αυτή η τάση έχει αρχίσει να χάνει την ελκυστικότητά της. Σε τελική ανάλυση, κανείς δεν θα αισθανθεί πολύ ζεστασιά σε ένα τέτοιο παλτό όταν η θερμοκρασία είναι κάτω από το μηδέν. Εκτός εάν το παλτό τυχαίνει να είναι κατασκευασμένο με υλικά καλής ποιότητας.

Οι στυλίστες συνιστούν την αντικατάσταση του με ένα κλασικό μάλλινο παλτό. Σε κρύα κλίματα, ένα χαλαρό ζεστό μπουφάν μπορεί να γίνει μια καλή εναλλακτική λύση.

Στενές μπότες μέχρι το γόνατο

© PacificCoastNews/EAST NEWS, © Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA/Abaca/East News

Οι στενές μπότες με ψηλό τακούνι ήταν μερικά από τα πιο περιζήτητα υποδήματα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φοριούνταν συνήθως με φούστες, φορέματα και στενά τζιν. Σήμερα, οι χαλαρές μπότες είναι μοντέρνες καθώς δεν περιορίζουν την κίνηση και φαίνονται ωραίες σε διάφορους συνδυασμούς. Επιπλέον, είναι πολύ πιο άνετες και δεν κουράζουν τα πόδια τόσο γρήγορα.

Ρούχα χωρίς σχήμα

© lissyroddyy / Instagram, © Photographer Group/MEGA/Mega Agency/East News

Παρά το γεγονός ότι τα υπερμεγέθη ρούχα είναι ακόμα μοντέρνα, μην προτιμάτε ρούχα χωρίς σχήμα. Δεν φαίνονται κολακευτικά, θυμίζουν τις πιτζάμες και μπορούν ακόμη και να παραμορφώσουν το ιδανικό σχήμα του σώματος. Όταν επιλέγετε πλεκτά, επιλέξτε υπερμεγέθη που δεν κρέμονται ή δεν είναι πολύ στενά.

Πουλόβερ φορέματα με μπότες μέχρι το γόνατο

© ariellecharnas / Instagram, © ariellecharnas / Instagram

Τα εξαιρετικά κοντά πουλόβερ φορέματα μπήκαν επίσης στη λίστα των ξεπερασμένων τάσεων. Πριν από λίγο καιρό, φοριόντουσαν με μπότες μέχρι το γόνατο. Ένας τέτοιος συνδυασμός δεν ταιριάζει σε όλους τους τύπους σωμάτων και μπορεί να φαίνεται άσχημος εάν το άτομο έχει επιπλέον βάρος. Μπορεί να αντικατασταθεί με ένα πλεκτό κοστούμι που έγινε ξανά δημοφιλές τον τελευταίο καιρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παρκα με γούνα

© Depositphotos.com, © LGjr-RG, PacificCoastNews/EAST NEWS

Τα πάρκα με τεράστια ποσότητα γούνας, τα οποία συνήθως είναι τεχνητά βαμμένα, περιλαμβάνονται επίσης στη λίστα των ξεπερασμένων τάσεων. Ένα κλασικό μπουφάν πάρκα μπορεί να είναι ένας καλός αντικαταστάτης. Ωστόσο, είναι καλύτερα να φορεθούν το Φθινόπωρο ή την Άνοιξη σε χώρες όπου αυτές οι εποχές δεν είναι τόσο κρυες.

Δείτε ακόμη 16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Κοντά παλτά

© Depositphotos.com, © Bauergriffin.com / MEGA/Mega Agency/East News

Δεν ήταν μόνα τα κοντά μπουφάν αλλά και τα κοντά παλτά που ήταν κάποτε μοντέρνα. Στρέψτε την προσοχή σας σε πιο μοντέρνα ρούχα, όπως, για παράδειγμα, μακριά, χαλαρά παλτά.

Σκουφάκια από λεπτό ύφασμα

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Τα σφιχτά σκουφάκια με λεπτό ύφασμα δεν ταιριάζουν σε πολλά άτομα ούτε διατηρούν το κεφάλι ζεστό σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν. Επιπλέον, διαστρεβλώνουν τις αναλογίες του προσώπου. Γι’ αυτό είναι καλύτερο να επιλέγετε ογκώδη, χοντρά σκουφιά.

Μακριά μπουφάν που είναι πολύ μεγάλα

© MEGA/Mega Agency/East News, © BG004/Bauergriffin.com / MEGA/Mega Agency/East News

Σήμερα, βλέπουμε πολλά κορίτσια να φορούν τεράστια μπουφάν. Ωστόσο, οι καιροί έχουν αλλάξει και ο κανόνας, “όσο μεγαλύτερο, τόσο το καλύτερο” δεν ισχύει πια. Πολλές διασημότητες έχουν ήδη αποχαιρετήσει αυτά τα γιγαντιαία μπουφάν και τα αντικατέστησαν με πιο πρακτικά μοντέλα όσον αφορά το μέγεθος και το χρώμα.

«Ζαρωμένοι» αστράγαλοι

© Edward Berthelot / French Select / Getty Images, © Belrose Mila/ABACA/Abaca/East News

Μακριά παντελόνια που τσαλακώνουν στους αστραγάλους δεν είναι ευχάριστα στο μάτι και μπορούν να χαλάσουν τη συνολική εμφάνιση. Μερικές γυναίκες πιστεύουν ότι αυτό βοηθά τα πόδια να φαίνονται οπτικά μακρύτερα και πιο αδύνατα. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αλήθεια και καλύτερα να επιλέγετε τζιν και παντελόνια στο μήκος σας.

Δείτε επίσης 10 Λάθη Μόδας που Στοιχειώνουν τους Άνδρες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες για Σκανδιναβικό Σπιτικό Γραφείο

25 Ιδέες για Σκανδιναβικό Σπιτικό Γραφείο

16 Έξυπνοι Τρόποι Εξοικονόμησης Χώρου στην Κουζίνα