in ,

12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα
12 Τάσεις Μόδας που Ήταν Δημοφιλείς στη Δεκαετία του 2000 Αλλά Φαίνονται Αστείες Τώρα

Η δεκαετία του 2000 ήταν η εποχή των ροζ πολυτελών και ανοιγόμενων τηλεφώνων, των έντονων χτενισμάτων και των εξαιρετικά κοντών μίνι φουστών. Όταν κοιτάζουμε τις τάσεις μόδας από εκείνα τα χρόνια, θέλουμε είτε να γελάσουμε είτε να κλάψουμε. Ωστόσο, αυτές οι τάσεις είναι αρκετά νοσταλγικές και είναι ευχάριστο να τις θυμόμαστε. 13 Τάσεις Μόδας που Επανέρχονται Αλλά Δεν τις Θέλουμε

Τιάρες

© Pledge This! / National Lampoon, © Depositphotos.com

Στη δεκαετία του 2000, κάθε κορίτσι θα μπορούσε εύκολα να γίνει πριγκίπισσα. Απλώς έπρεπε να αγοράσει μια τιάρα διακοσμημένη με κρυστάλλους. Την βοήθησε να κατακτήσει κάθε πίστα και την καρδιά κάθε άντρα.

Πανκ ροκ σκιά ματιών

© Mean Girls / Paramount Pictures, © Depositphotos.com

Ήταν πραγματικά μόδα η χρήση μαύρου μολυβιού στα μάτια, δημιουργώντας μια επαναστατική εικόνα. Σήμερα, τα κορίτσια μπορούν να κάνουν μια προχωρημένη φυσική εμφάνιση με τον δικό τους τρόπο.

Πολύχρωμα μαλλιά

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Στη δεκαετία του 2000, το χρώμα των μαλλιών ήταν εξαιρετικά παράξενο. Οι λωρίδες σαν της τίγρης ήταν πολύ δημοφιλή στυλ.

Πλαστικά κοσμήματα

© Jennifer’s Body / 20th Century Fox, © Depositphotos.com

Στην αρχή αυτής της χιλιετίας, οι γυναίκες φορούσαν μεγάλα πολύχρωμα σκουλαρίκια σε σχήμα δαχτυλιδιών, καρδιών και άλλων απλών σχημάτων. Τα πλαστικά κοσμήματα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλή, καθώς και λαμπερά κοσμήματα που μιμόντουσαν τα διαμάντια.

Εσώρουχα που φαίνονταν κάτω από τα ρούχα

© EVERETT COLLECTION/EAST NEWS

Θυμάστε πότε ήταν μοντέρνο να φορέσεις ένα G-string και ένα σουτιέν με ορατό τρόπο; Αυτό ήταν σημάδι επαναστατικού πνεύματος εκείνη την εποχή. Οι Gwen Stefani, Christina Aguilera και Britney Spears ήταν οπαδοί αυτού του στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κολάν σε συνδυασμό με μίνι φούστα

© Michael Caulfield Archive / WireImage / Getty Images, © Depositphotos.com

Τα κορίτσια αγαπούσαν να φορούν μίνι φούστες και τούνικ με κολάν 3/4. Αυτός ο συνδυασμός αγαπήθηκε από διασημότητες έως κορίτσια της διπλανής πόρτας. Τα κολάν εξακολουθούν να αποτελούν μέρος της καθημερινής ντουλάπας. Ωστόσο, σήμερα τα κορίτσια προτιμούν μακριά κολάν και δεν φορούν φούστα από πάνω.

Δείτε ακόμη 16 Δημοφιλείς Κανόνες Μόδας που Είναι πολύ Ξεπερασμένοι

Κατσαρωμένα μαλλιά

© East News, © Depositphotos.com

Πολλά κορίτσια πέρασαν ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να επιτύχουν αυτό το επιθυμητό χτένισμα. Ένα από τα πιο δημοφιλή χτενίσματα της δεκαετίας του 2000 ήταν τα κατσαρωμένα μαλλιά.

Μπλουζάκι πάνω από ένα άλλο ρούχο

© Tinseltown / Shutterstock.com

Εάν είχατε ένα δαντελωτό νεγκλιζέ στη δεκαετία του 2000, πιθανότατα το φορούσατε πάνω από ένα άλλο μπλουζάκι ή πουκάμισο. Σήμερα αυτό το στυλ παραμένει, αν και τώρα τα κορίτσια επιλέγουν κομμάτια από μετάξι ή σατέν και δεν τα φορούν πάνω από άλλα ρούχα.

Δαχτυλίδια διάθεσης

© Ebay.com

Ένα ακόμη αντικείμενο της δεκαετίας του 2000 είναι ένα δαχτυλίδι άλλαζε χρώμα του “ανάλογα με τη διάθεσή σας”. Πολλά κορίτσια ήταν έτοιμα να ξοδέψουν τα τελευταία τους χρήματα σε αυτό το δαχτυλίδι.

Γιλέκα

© EAST NEWS, © EVERETT COLLECTION/EAST NEWS

Τα κοντά γιλέκα ήταν εξαιρετικά μοντέρνα στις αρχές του 21ου αιώνα. Οι fashionistas τα συνδύαζαν με πουκάμισα και μπλούζες. Από κάτω, συνοδεύονταν από φούστα με πιέτες ή παντελόνι καμπάνα.

Τηλέφωνα διακοσμημένα με μενταγιόν και κρύσταλλου

© Junglizt1210 / Wikimedia Commons

Σήμερα, ένα smartphone δεν χρειάζεται τίποτα άλλο εκτός από προστατευτικό φιλμ και θήκη. Αλλά όλα ήταν διαφορετικά πριν από 15 χρόνια. Μία από τις κύριες τάσεις της δεκαετίας του 2000 ήταν τα ανοιγόμενα και τα συρόμενα τηλέφωνα διακοσμημένα με διάφορα μενταγιόν, αυτοκόλλητα και κρυστάλλους.

Κούρεμα σε στρώσεις

© Rebecca Sapp / WireImage / Getty Images, © Georgia Rule / Morgan Creek Entertainment

Τα κουρέματα σε στρώσεις ήταν στο αποκορύφωμα της δημοτικότητάς τους στη δεκαετία του 2000. Επιπλέον, όσο περισσότερα στρώματα είχε το κούρεμα, τόσο πιο μοντέρνο ήταν.

Δείτε επίσης 15 Πράγματα που Είχαν Απαραίτητα οι Μοντέρνες Γυναίκες στο Παρελθόν Αλλά Δεν θα Αγόραζαν Σήμερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Τρόποι να Εξοικονομήσετε Χώρο σε Μικρό Δωμάτιο

12 Τρόποι να Εξοικονομήσετε Χώρο σε Μικρό Δωμάτιο

20 DIY Καμβάδες για Διακόσμηση Τοίχου