in , , ,

10 Λάθη Μόδας που Στοιχειώνουν τους Άνδρες

Η μόδα αλλάζει συνεχώς, αλλά είναι το στυλ που παραμένει. Οι άνθρωποι παρατηρούν ακόμη και τις μικρότερες λεπτομέρειες στην εμφάνιση κάποιου, ειδικά όταν τον συναντούν για πρώτη φορά. Για παράδειγμα, το 52% των γυναικών είπε ότι κρίνουν την προσωπικότητα ενός άνδρα ανάλογα με τα παπούτσια που φοράει. Και τα παπούτσια δεν είναι τα μόνο που οι άνθρωποι δίνουν προσοχή. Φυσικά, δεν υπάρχει γενικός κανόνας για το πώς να «φαίνεστε ωραίοι», αλλά υπάρχουν μερικές βασικές συμβουλές που μπορούν να κάνουν τους άντρες να φαίνονται πιο μοντέρνοι και ελκυστικοί.

10 Λεπτομέρειες που Έκαναν το Βασιλικό Στυλ Σύμβολο Μόδας

Φοράτε ένα επίσημο πουκάμισο εκτός παντελονιού.

© depositphotos.com© shutterstock.com

Όλα τα επίσημα πουκάμισα, ειδικά τα λευκά, έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται με κοστούμια. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να φαίνεστε κομψοί, δεν πρέπει ποτέ να φοράτε τέτοια πουκάμισα με τζιν ή άλλα καθημερινά παντελόνια. Αν ψάχνετε για μια πιο απλή εμφάνιση, επιλέξτε χρωματιστά πουκάμισα με πιο σφιχτή εφαρμογή.

Δεν φοράτε κάλτσες.

© deposithotos.com

Τα παπούτσια παραλίας και τα σανδάλια είναι τα μόνα παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε χωρίς κάλτσες. Τα πόδια σας ιδρώνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας και καταστρέφουν τα παπούτσια δημιουργώντας μια άσχημη μυρωδιά. Εάν δεν θέλετε να φαίνεται το πάνω μέρος των καλτσών σας, απλώς επιλέξτε σοσόνια κάλτσες. Θα καλύψουν τα πόδια σας, αλλά όχι τους αστραγάλους σας, οπότε θα έχετε μοντέρνα εμφάνιση χωρίς να έχετε φουσκάλες ή δύσοσμα πόδια.

Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

Το πουκάμισό σας έχει λάθος μήκος.

© shuterstock.com© shuterstock.com

Ένα καθημερινό πουκάμισο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε περίσταση. Αλλά τα πουκάμισα είναι σχεδιασμένα για να μπαίνουν μέσα στο παντελόνι. Έτσι, εάν θέλετε να διατηρήσετε την εμφάνισή σας λιγότερο επίσημη, επιλέξτε κοντύτερα πουκάμισα. Ο κύριος κανόνας είναι ότι η άκρη του πουκαμισού δεν πρέπει να ξεπερνά πολύ τον καρπό σας ή να είναι χαμηλότερο από την τσέπη του παντελονιού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν λαμβάνετε υπόψη τον τύπο του σώματός σας όταν επιλέγετε γραβάτα.

© depositphotos.com

Θεωρείται γενικά ότι μια καλή γραβάτα δεν πρέπει να είναι μακρύτερη από περίπου 9,5 εκατοστά ή λίγο πιο ψηλά από την πόρπη της ζώνης σας. Ωστόσο, όταν επιλέγετε γραβάτα, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στον τύπο του σώματός σας και στα ρούχα που θα φορέσετε επίσης.

Για παράδειγμα, πολλοί λεπτοί άντρες επιλέγουν γραβάτες που είναι πολύ φαρδιές για τον τύπο του σώματός τους. Ως αποτέλεσμα, ολόκληρη η ενδυμασία τους αρχίζει να φαίνεται λίγο ατημέλητη επειδή έχουν επιλέξει τη λάθος γραβάτα.

Ξεκουμπώνετε πάρα πολλά κουμπιά στο πουκάμισο.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Παρόλο που το κούμπωμα όλων των κουμπιών στο πουκάμισό σας δεν φαίνεται πάντα καλή επιλογή (εκτός από τις περιπτώσεις όπου η δουλειά σας απαιτεί αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα), η εμφάνιση υπερβολικού δέρματος δεν είναι σωστή εξίσου.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, αρκεί να ξεκουμπώσετε 1 ή 2 κουμπιά από το κολάρο για να έχετε μια πιο κομψή και χαλαρή εμφάνιση. Εάν είστε σε μια μη επίσημη εκδήλωση, όπως ένα μπάρμπεκιου, μπορείτε επίσης να ξεκουμπώσετε τα 2 κάτω κουμπιά στο στρίφωμα του πουκάμισου. Το να δείχνετε μεγάλο μέρος του στήθους σας είναι κατάλληλο μόνο στην παραλία!

Το παρακάνετε με τα αξεσουάρ.

© shutterstock.com© shutterstock.com

Πολλοί άντρες θέλουν να συνδυάσουν όλα τα αξεσουάρ που διαθέτουν σε ένα ρούχο. Αυτό μπορεί να σημαίνει βραχιόλια, ρολόι, καπέλο, γραβάτα, ζώνη και καρφίτσα γιακά ταυτόχρονα. Λάβετε υπόψη ότι η καλή αίσθηση του στυλ αφορά την ικανότητα να συνδυάζετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνισή σας χωρίς να την υπερφορτώνετε. Επιλέξτε λοιπόν μερικά από τα αξεσουάρ σας για να αναδείξετε την εμφάνισή σας.

Επιλέγετε πάντα φαρδιά τζιν.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Τα τζιν είναι ένα από τα πιο σημαντικά ρούχα στην ντουλάπα σας, καθώς μπορούν να φορεθούν σχεδόν σε κάθε περίσταση. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο του σώματός σας. Για παράδειγμα, εύσωμοι άνδρες θα πρέπει να δοκιμάσουν ένα ψηλοκάβαλο τζιν, ενώ λεπτότεροι άντρες μπορούν να βρουν ένα κανονικό τζιν που είναι πιο ιδανικό στο σώμα τους.

Απλώς θυμηθείτε ότι εάν είστε πολύ λεπτός ή έχετε λίγο υπερβολικό βάρος, το να επιλέξτε φαρδιά τζιν για να κρύψετε τις ατέλειές σας μπορεί να επιδεινώσει την εμφάνισή σας. Αυτά τα τζιν φαίνονται πολύ χαλαρά, δεν τονίζουν καθόλου τα χαρακτηριστικά σας και δεν συμβάλλουν στο στυλ σας.

Η φανέλα σας φαίνεται.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Ο κύριος λόγος για να φοράτε φανέλα είναι να προστατεύετε το πουκάμισό σας από λεκέδες και ιδρώτα. Αυτό το ρούχο θεωρείται εσώρουχο και σύμφωνα με τους κανόνες εθιμοτυπίας, είναι καλύτερα να μην φαίνονται τα εσώρουχα σας! Εκτός αυτού, αυτό καταστρέφει την εμφάνισή σας, δημιουργώντας επιπλέον οριζόντιες γραμμές και παραμορφώνοντας τις αναλογίες του σώματός σας. Εάν το χρώμα της είναι διαφορετικό από το χρώμα του δέρματος σας, μπορεί επίσης να τραβήξει την προσοχή και να προσθέσει περιττά χρώματα στην εμφάνισή σας.

Κουμπώνετε λάθος κουμπιά στο σακάκι σας.

© depositphotos.com

Εάν φοράτε σακάκι με 1 κουμπιά, αφήστε το εντελώς ξεκούμπωτο όταν κάθεστε και κουμπώστε το όταν στέκεστε. Σε σακάκι με 2 κουμπιά, πρέπει να κουμπώσετε μόνο το πάνω κουμπί. Με 3 κουμπιά, θα πρέπει να ακολουθείτε τον κανόνα «μερικές φορές, πάντα, ποτέ». Με άλλα λόγια, κουμπώστε το δεύτερο κουμπί και το πάνω κουμπί εάν θέλετε.

Επιλέγετε ύφασμα κακής ποιότητας.

© depositphotos.com© depositphotos.com

Επιλέξτε φυσικές ίνες όπως βαμβάκι αντί για πολυεστέρα. Οι συνθετικές ίνες συνήθως χάνουν το σχήμα τους μετά από μερικές πλύσεις και τεντώνονται αρκετά εύκολα. Εκτός αυτού, ορισμένα ρούχα από πολυεστέρα μπορούν να φαίνονται πολύ γυαλιστερά, γεγονός που καθιστά την εμφάνισή σας φτηνιάρικη και λιγότερο εκλεπτυσμένη. Οι φυσικές ίνες αφήνουν το δέρμα σας να αναπνέει, ώστε να μην ιδρώνετε τόσο πολύ, ειδικά το καλοκαίρι, και τα ρούχα σας θα φαίνονται φρέσκα και καθαρά ακόμη και στο τέλος μιας κουραστικής μέρας.

ΜΟΔΑ: Πώς μπορούμε να φορέσουμε το φουλάρι, την πασμίνα και το κασκόλ! 25 τρόποι [ΒΙΝΤΕΟ]

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Πρακτικές Ιδέες για Παγκάκι Κουζίνας

5 Τρόποι για να Φροντίσετε τον Κήπο με Μαγειρική Σόδα