in , , ,

15 Πρακτικές Ιδέες για Παγκάκι Κουζίνας

Έχετε σκεφτεί την αναδιαμόρφωση ή τον επανασχεδιασμό της κουζίνας σας και την προσθήκη ενός παγκακιού σε αυτήν; Δεν είναι μόνο καλό για την αισθητική, αλλά αξίζει επίσης για επιπλέον άνεση και αποθήκευση. Παρακάτω ακολουθούν 15 Πρακτικές Ιδέες για Παγκάκι Κουζίνας.

Πάγκος Κουζίνας: 10 Τρόποι για να τον Διακοσμήσετε σαν Επαγγελματίας Διακοσμητής

Ένας μεγάλος χώρος στη μέση της κουζίνας σας είναι ένα καλό μέρος για να βάλετε ένα τραπέζι με το παγκάκι στη μία πλευρά. Είναι ένα καλό μέρος όπου μπορείτε να φατε με τους επισκέπτες σας, να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι προετοιμασίας ή ακόμη και να έχετε γρήγορα γεύματα. Η προσθήκη μερικών αποθηκευτικών χώρων από κάτω είναι καλή ιδέα για να διατηρείτε τα πράγματα οργανωμένα στην κουζίνα.

onekindesign.com

Εάν έχετε ένα παράθυρο με μεγάλη και ωραία θέα, δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα ενσωματωμένο παγκάκι δίπλα του. Είναι ένα ωραίο μέρος όπου τα παιδιά σας θα μπορούν να καθίσουν, να φάνε μερικά σνακ και να σας περιμένουν ενώ μαγειρεύετε. Μπορείτε ακόμη και να φτιάξετε έναν αποθηκευτικό χώρο.

ΚΗΠΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 27 Μοντέρνες Ιδέες για Πάσο Κουζίνας σε Εξωτερικούς Χώρους

midwestliving.com
woohome
woohome
heidicaillierdesign.com
remodelista.com
amazinginteriordesign.com
domino.com
homeadore.com

Εάν έχετε ανοιχτή κουζίνα, μπορείτε να βάλετε ένα μπαρ πρωινού με αποθηκευτικό χώρο κάτω από αυτήν και έναν απλό τετράποδο παγκάκι στη μία πλευρά του μπαρ. Θα είναι ένα ωραίο μέρος όπου η οικογένειά σας μπορεί να κάτσει κάθε πρωί ή κατά τη διάρκεια μικρών γευμάτων και να φάει καθώς μαγειρεύετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
oldsaltfarm.com
instagram.com

Κατά την κατασκευή ενός ντουλαπιού, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το παγκάκι στο κάτω μέρος του, μερικά συρτάρια δίπλα του και το ντουλάπι πάνω από αυτό. Είναι πρακτικό και εξοικονομεί χώρο.

apartmenttherapy.com
houzz.com

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα παγκάκι με προσαρτημένα συρτάρια σε αυτό, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε μερικά από τα πράγματα που συνήθως χρησιμοποιείτε στην κουζίνα.

woohome
midwestliving.com

25 Ιδέες ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ Κουζίνας Χωρίς Άγχος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Η νέα ΤΑΣΗ στα νύχια για το ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2020 είναι το ΛΑΔΙ (και ήρθε για να μείνει!)

10 Λάθη Μόδας που Στοιχειώνουν τους Άνδρες