in , , ,

Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

Το να παραμένει μια γυναίκα εντυπωσιακή 24 ώρες την ημέρα, απαιτεί προσπάθεια. Για αυτό μπορεί να μοιάζει τόσο οδυνηρό το να είναι άκαρπη η προσπάθεια, από ένα μικρό λάθος.

Αποφασίσαμε να βρούμε τα πιο πιθανά λάθη και να δημιουργήσουμε μια λίστα. Να θυμάστε τους καλύτερους τρόπους να τα αντιμετωπίσετε για να λαμβάνετε πάντα βλέμματα θαυμασμού.

#1 Προετοιμασία την τελευταία στιγμή

© depositphotos   © depositphotos

Ένα φλιτζάνι κρύος καφές στο ένα χέρι, ένα πινέλο του ρουζ στο άλλο και μια σκέψη: Τι να φορέσω σήμερα;. Όλα αυτά είναι μια συνταγή για να φτάσετε αργά στη δουλειά σας. Σας ακούγεται γνώριμο; Δεν μπορείτε να πετύχετε την τέλεια εμφάνιση με μια κατάσταση όπως αυτήν. Θα μπορούσατε όμως να αποφύγετε το άγχος αποφασίζοντας τι θα φορέσετε και κάνοντας τις απαραίτητες προετοιμασίες από το προηγούμενο βράδυ.

ΟΜΟΡΦΙΑ: 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας

#2 Ντύσιμο δυσανάλογο του καιρού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
© northnews&pictures   © sequinsandthings

Εννοούμε τον καιρό και όχι την εποχή. Ένα βιζόν παλτό δεν είναι κατάλληλο για μια βροχερή ημέρα ακόμη κι αν είναι τέλη Δεκεμβρίου. Δεν συνίσταται να φοράτε καλσόν με χαμηλές θερμοκρασίες. Είναι καλύτερο για την υγεία σας να μάθετε να ντύνεστε με στιλ αλλά και ζεστά. Διαχωρίστε τα ρούχα στην ντουλάπα σας σε ζεστά και ελαφριά. Έτσι, δεν θα πέφτει το βλέμμα σας σε ότι δεν ταιριάζει με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

#3 Λάθος επιλογές

© depositphotos   © depositphotos

Φορώντας ψηλά τακούνια για περπάτημα σε λιθόστρωτα ή ένα φόρεμα κοκτέιλ μια μέρα στο γραφείο, δεν θα βελτιώσετε την εικόνα σας. Η τιμή και η μάρκα δεν είναι σημαντικές σε περιπτώσεις όπως αυτές. Τέτοιες επιλογές ρούχων, πάντα φαίνονται εκτός τόπου και ακατάλληλες. Τα λάθος ρούχα σας κάνουν να νιώθετε αδέξιες. Είναι σημαντικό να ξέρετε πώς να ντυθείτε ανάλογα με την περίσταση, οπότε, μην αφήνετε να σας παρασύρει η επιθυμία να δείξετε τις τελευταίες προσθήκες της ντουλάπας σας.

#4 Ρούχα που δεν ταιριάζουν στο μέγεθος και τη σιλουέτα

© ptzgovorit   © shopbop

Σχεδόν σίγουρα, όλοι έχουμε ένα τζιν παντελόνι που ελπίζουμε να μας χωράει μια μέρα. Προσπαθήστε να μην φοράτε στενά ρούχα πριν σας ταιριάζουν απόλυτα και μην παρασύρεστε από τις εκπτώσεις για να αγοράσετε μοντέρνα ρούχα που δεν ταιριάζουν στο μέγεθός σας. Έτσι, θα αποφύγετε τα ρούχα που είναι πολύ χαλαρά, μικροσκοπικά ή εντελώς ακατάλληλα για τον σωματότυπό σας.

#5 Μικρά ψεγάδια

© sequinsandthings   © styleheroine

Μια ελαφρώς τσαλακωμένη εμφάνιση, μια μικρή μουτζούρα, μια κλωστή ή οι τρίχες της αγαπημένης σας γάτας, μπορεί να περνούν απαρατήρητα σε εσάς αλλά όχι στους άλλους. Για να αποφύγετε τις μικρές παραλήψεις, πάρτε μαζί σας ένα ρολό για να απομακρύνετε τις τρίχες του κατοικίδιου. Καλό θα ήταν να υπάρχει επίσης στην τσάντα σας ένα μικρό κουτί έκτακτης ανάγκης. Τοποθετήστε παραμάνες, βελόνα και κλωστή. Επιπλέον, αποφύγετε να φοράτε ρούχα που τσαλακώνονται εύκολα.

 #6 Έλλειψη αξεσουάρ

© ecstasycoffee   © theteacherdiva

Μπορείτε να δείχνετε απίστευτα κομψή ακόμη και με τζιν και πουλόβερ. Όλα εξαρτώνται από τα αξεσουάρ. Πρέπει να τα επιλέξετε σωστά. Μπορεί να είναι μια λεπτομέρεια: ένα κασκόλ, μια ζώνη ή ακόμη και κοσμήματα. Είναι σημαντικό να μην φοράτε πολλά κοσμήματα μαζί και να μην δείχνουν από μακριά πως αποτελούν απομιμήσεις.

#7 Υποδεέστερα υλικά

© wheelsanddollbaby   © thexerxes

Τα συνθετικά υφάσματα μπορεί να είναι φθηνά, αλλά φαίνονται και φθηνά. Παραμορφώνονται, χάνουν το σχήμα τους και λερώνονται πάρα πολύ γρήγορα. Σας συμβουλεύουμε να επιμείνετε σε υψηλής ποιότητας πλεκτά από βαμβάκι, σιφόν, μετάξι, μαλλί και τζιν. Τα ρούχα που γίνονται από αυτά τα υφάσματα είναι πιο ακριβά, αλλά όχι πολύ. Μπορούν επίσης να σας δείξουν ασύγκριτα πιο ελκυστική και να σας δώσουν μια αίσθηση πραγματικής άνεσης.

#8 Λάθος συνδυασμοί χρωμάτων

© glamradar   © walkinwonderland

Η επιλογή του τέλειου συνδυασμού χρωμάτων στα ρούχα είναι γενικά δύσκολη. Τα χρώματα πρέπει να συνδυάζονται καλά μεταξύ τους και να εναρμονίζονται με την επιδερμίδα σας. Αν δεν έχετε χρόνο για τη μελέτη τέτοιων λεπτομερειών, θα πρέπει απλά να θυμάστε ότι κατά την επιλογή φωτεινών χρώματα, είναι καλύτερο να επιλέξετε χρώματα όπως: μπλε, κοράλλι, μπορντό, κόκκινο, και σμαράγδι. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχάσετε τα ευγενή παστέλ χρώματα. Για να μην αναφέρουμε τα δημοφιλή κλασικά: λευκό και μαύρο.

#9 Παράξενα πριντς

© gslove   © vogue

Θα πρέπει να είστε προσεκτικές στην επιλογή πριντ και μοτίβων. Ακόμη και το περίφημο λεοπάρ μπορεί από αρχοντικό και άγριο να καταλήξει χυδαίο και άκομψο. Εάν δεν είστε σίγουρες πώς να υποστηρίξετε αυτά τα ρούχα, επιλέξτε κάτι σίγουρο όπως τα καρό, τα πουά, ή με γεωμετρικά σχέδια.

#10 Λάθος επιλογή εσωρούχων

© wartakesehatan

Ίσως αναρωτιέστε τι σημασία έχει μιας και δεν θα τα δει κανείς. Αυτό όμως είναι λάθος. Η εμφάνιση και η αίσθηση των εσωρούχων έχει να κάνει με την δική σας ευημερία. Κάθε εσωτερική δυσφορία σας επηρεάζει. Επιπλέον, τα καλά εσώρουχα διορθώνουν το σχήμα της φιγούρας και αποτελούν το μισό δρόμο για την τελειότητα.

11 καθημερινές συνήθειες που επηρεάζουν την εμφάνισή μας

via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

8 Πράγματα που Αποκαλύπτουν ότι το Σπίτι σας Έχει Κολλήσει στη Δεκαετία του 90

9 Τρόποι να Κρατήσετε τις Αράχνες και τα Έντομα Μακριά από το Σπίτι σας