in , , , ,

ΟΜΟΡΦΙΑ: 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας

Έχετε μήπως βαρεθεί με την εμφάνιση σας, αλλά δεν θέλετε να κάνετε μια δραστική αλλαγή; Τότε θα αγαπήσετε αυτά τα 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας χωρίς να καταβάλλετε πάρα πολύ μια προσπάθεια ή να ξοδέψετε αρκετό χρόνο.

ΟΜΟΡΦΙΑ: 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας
ΟΜΟΡΦΙΑ: 14 Εύκολα Χτενίσματα & Αξεσουάρ για να Ανανεώσετε την Εμφάνισή σας

Σπιτικά κοκαλάκια μαλλιών

Θα χρειαστείτε ένα στυλό, σύρμα χειροτεχνίας και ένα μικρό βερνίκι νυχιών για να τα φτιάξετε. Είναι επίσης αξιολάτρευτα ως σκουλαρίκια ή καρφίτσα για την Άνοιξη!

Πώς να φτιάξετε λουλούδια και στεφανάκια απο σύρμα και μανό

Δημιουργήστε ένα κομψό κότσο με ένα μολύβι

Αυτό το χτένισμα φαίνεται εκπληκτικά επαγγελματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι εφικτό χάρη σε ένα απλό κόλπο. Δημιουργήσετε μια πλεξίδα ως συνήθως, αλλά τυλίξτε κάθε σκέλος γύρω από το μολύβι καθώς την φτιάχνετε. Μόλις βγάλετε το μολύβι, θα έχετε ένα χτένισμα για το γραφείο μέχρι κοκτέιλ πάρτι σε εκδηλώσεις υψηλής κοινωνίας.

9 Γρήγορα χτενίσματα

Όταν πρόκειται για διασημότητες, συχνά αναρωτιόμαστε πώς μπορούν να έχουν τέτοια υπέροχα χτενίσματα. Ταυτόχρονα, νομίζουμε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δοκιμάσουμε ποτέ αυτά τα στυλ στα μαλλιά μας, διότι θα ήταν απλά πολύ δύσκολο και χρονοβόρο. Αλλά αυτό είναι που κάνετε λάθος!

Τέλειος κότσος μπαλαρίνα

Κάποιοι λένε ότι αν θέλετε μια όμορφη εμφάνιση, θα πρέπει να είστε έτοιμες να υποφέρετε, ειδικά όταν πρόκειται για μαλλιά. Στην πραγματικότητα, οι περισσότερες γυναίκες δεν θα τολμούσαν καν να επιχειρήσουν οποιοδήποτε κότσο πέρα από μια αλογοουρά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εύκολος κότσος φιόγκος

Τα μακριά μαλλιά είναι υπέροχα, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι μια πρόκληση να βρούμε κάτι γρήγορο και εύκολο να το κάνουμε. Συνήθως μια αλογοουρά είναι αρκετή αλλά μόλις δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα και δείτε πόσο απλό είναι, θα συνειδητοποιήσετε ότι πραγματικά έχετε χρόνο για αυτό!

ΒΑΓΚ ΜΑΛΛΙΑ: Πως γίνεται το στυλάτο ρετρό χτένισμα!

Σπιτικοί φιόγκοι

Όταν θέλετε μια πιο κομψή εναλλακτική λύση για φιόγκο η επιλογή συνήθως είναι φαρδιές, σατέν κορδέλες σε έντονα χρώματα.

Πώς να φτιάξουμε όμορφα μικρά βαζάκια απο άδεια μπουκαλάκια μανό!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Ιδέες για Μικρά Γραφεία που θα σας Εκπλήξουν με τη Λειτουργικότητά τους

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 15 Ιδέες για Μικρά Γραφεία που θα σας Εκπλήξουν με τη Λειτουργικότητά τους

Ποια είναι η αλήθεια για την ανακύκλωση του πλαστικού