in , , ,

10 Σημάδια στο Σώμα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε, για καλή Υγεία!

σημάδια στο σώμα και προβλήματα υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία
10 Σημάδια στο Σώμα που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε

Το σώμα σας έχει τρόπο να σας μιλάει και είναι σημαντικό να καταλάβετε τι προσπαθεί να σας πει. Απλά δώστε προσοχή στα σημάδια που σας δείχνει το σώμα, όπως αλλαγές στο χρώμα σημείων του σώματος ή αισθήσεις και επιθυμίες που θεωρείτε ασυνήθιστες. 8 Προειδοποιητικά Σημάδια Προεμμηνόπαυσης που Μπορεί να μην Γνωρίζετε

Ροζ πόδια

© depositphotos, © depositphotos

Οι κατασκευαστές λοσιόν ποδιών συχνά υπόσχονται ότι θα έχετε “βρεφικά πόδια”. Αλλά αν παρατηρήσατε ότι τα πόδια σας είναι πραγματικά ροζ και το δέρμα φαίνεται λεπτό και ζαρωμένο, θα πρέπει να κάνετε εξέταση αίματος για να ελέγξετε τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα σας. Αυτό το σύμπτωμα μπορεί να υποδηλώνει μεταβολικό πρόβλημα, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: ενδοκρινολόγος.

Αίσθηση αγκαλιάσματος

© depositphotos, © depositphotos

Η αγκαλιά δεν είναι πάντα ωραία. Εάν μερικές φορές αισθάνεστε σαν κάποιος να σας αγκαλιάζει ή να σας δένει γύρω από τη μέση, το σώμα ή τα πόδια, θα πρέπει να κάνετε μερικές εξετάσεις για να αποκλείσετε τον κίνδυνο εμφάνισης σκλήρυνσης κατά πλάκας. Μπορεί επίσης να έχετε δυσάρεστες αισθήσεις στα χέρια και τα πόδια σας – μπορεί να αισθάνεστε σαν να φοράτε γάντια ή βαριά παπούτσια. Το συναίσθημα μπορεί να ποικίλει από ερεθιστικό έως πολύ οδυνηρό, αλλά ούτως ή άλλως, θα πρέπει να το προσέξετε.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: νευρολόγος.

Λεπτά φρύδια

© depositphotos

Εάν παρατηρήσετε ότι τα φρύδια σας γίνονται πιο λεπτά, θα πρέπει να ελέγξετε τον θυρεοειδή σας. Αυτό μπορεί να είναι ένα από τα συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: ενδοκρινολόγος.

Πρησμένα δάχτυλα ποδιών

© depositphotos, © depositphotos

Ακόμα κι αν έχετε καθαρό δέρμα, δεν έχετε ερεθισμό, δεν έχετε φαγούρα, αλλά τα δάχτυλα των ποδιών σας είναι πρησμένα μπορεί να σηματοδοτεί ψωριασική αρθρίτιδα.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: δερματολόγος, ρευματολόγος.

Απώλεια όρεξης

© depositphotos, © depositphotos

Εάν αντιμετωπίζετε ξαφνική απώλεια όρεξης και παρατηρήσετε ότι χάνετε βάρος, μπορεί να είναι σύμπτωμα κάποιας μεταβολικής διαταραχής. Εάν έχετε επίσης παλινδρόμηση οξέος, αυτό μπορεί να είναι σημάδι γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: γαστρεντερολόγος.

Δείτε ακόμη 10 Σημάδια ότι ο Θυρεοειδής σας Δεν Λειτουργεί Σωστά

Φαγούρα στο δέρμα

brightside

Εάν παρατηρήσετε ότι έχετε φαγούρα στο δέρμα, αυτό μπορεί να είναι σημάδι διαβήτη. Αλλά πριν δείτε γιατρό, ελέγξτε το σημείο κνησμού: ο κνησμός μπορεί να προκληθεί από τσίμπημα εντόμου ή αλλεργική αντίδραση σε νέα λοσιόν ή ύφασμα χαμηλής ποιότητας. Εάν κανένας από αυτούς τους λόγους δεν εξηγεί τον κνησμό, θα πρέπει να δείτε έναν γιατρό.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: ενδοκρινολόγος

Δεν μπορείτε σε κλειστούς χώρους

© depositphotos, © depositphotos

Εάν είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ζητούν πάντα να ανοίξουν τα παράθυρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή στο σπίτι και είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να αναπνέετε έξω παρά στο σπίτι ή στη δουλειά, θα πρέπει να κάνετε τον έλεγχο της καρδιάς σας για να αποκλείσετε τον κίνδυνο καρδιακής ανεπάρκειας. Επίσης, ο θυρεοειδής μπορεί επίσης να χρειαστεί να ελεγχθεί, επειδή ο υποθυρεοειδισμός συνοδεύεται από αυτό το σύμπτωμα.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: καρδιολόγος, ενδοκρινολόγος.

Δεν ανέχεστε τα ανοιχτά παράθυρα

© depositphotos, © depositphotos

Ωστόσο, αν κρυώνετε ακόμη και το καλοκαίρι, πρέπει να ελέγξετε τον θυρεοειδή σας. Το σώμα μπορεί να στερείται ιωδίου και αυτή η ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε υποθυρεοειδισμό.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: ενδοκρινολόγος.

Ξαφνική εμφάνιση κλεπτομανίας

© depositphotos, © depositphotos

Η ξαφνική άγνοια του νόμου και η επιθυμία να κλέψετε κάτι μικρό ακόμα κι αν μπορείτε εύκολα να το πληρώσετε, μπορεί να είναι το πρώτο σημάδι άνοιας. Δυστυχώς, πολύ λίγοι άνθρωποι είναι έτοιμοι να παραδεχτούν το πρόβλημα και να ζητήσουν βοήθεια. Γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στους συγγενείς μας, ιδιαίτερα στους ηλικιωμένους.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: ψυχαναλυτής, νευρολόγος, ψυχίατρος.

Αλλαγές στα νύχια

© Sidsandyy/wikimedia, © depositphotos

Εάν παρατηρήσετε ότι τα νύχια σας αλλάζουν σχήμα και γίνονται πιο χοντρά και φαρδιά, αυτό μπορεί να υποδεικνύει ότι έχετε καρδιακά προβλήματα. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι δεν είναι ασθένεια από μόνο του, είναι μόνο ένα σύμπτωμα μιας παθολογικής κατάστασή που μπορεί να προκληθεί από πολλές ασθένειες, οπότε θα πρέπει να κάνετε μια πλήρη εξέταση.

Ο γιατρός που πρέπει να επισκεφθείτε: καρδιολόγος.

Δείτε επίσης 14 ύπουλα σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν είστε όσο υγιείς νομίζετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αντιθαμβωτικό με ξύδι,χρήσιμα,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός

Πώς να Φτιάξετε Αντιθαμβωτικό με Ξύδι

απλές αλλαγές για καλύτερο ντύσιμο,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα

12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα και να είσαστε Πάντα μέσα στη Μόδα!