in , , ,

Πως να Συνδυάσετε τον Μινιμαλισμό με Boho-Chic Διακόσμηση

συνδιασμός μινιμαλισμού με boho-chic διακόσμηση,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης
Πως να Συνδυάσετε τον Μινιμαλισμό με Boho-Chic Διακόσμηση

Εάν αισθάνεστε αναποφάσιστοι για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, δεν μπορούμε να σας κατηγορήσουμε. Οι σημερινές τάσεις φαίνονται άκρως αποκλίνουσες: ο σύγχρονος μινιμαλισμός μπορεί να κάνει τον χώρο σας να φαίνεται πολυτελής και κομψός, αλλά το boho-chic υπόσχεται κέφι, χρώμα και ένταση. Μην νιώθετε άσχημα για την αναποφασιστικότητά σας – γιατί δεν χρειάζεται να επιλέξετε. Οι υφές και οι έντονες χρωματικές παλέτες του boho δεν θέτουν σε κίνδυνο τη κομψότητα του μινιμαλισμού. Δείτε πώς μπορείτε να συνδυάσετε τα δύο στυλ απρόσκοπτα, ώστε όλα να έχουν νόημα.

Πώς να Προσθέσετε Art Deco Διακόσμηση Στο Σπίτι σας

Στρώσεις με διαφορετικές υφές.

Ο χώρος σας δεν χρειάζεται χρώμα για να γίνει boho-chic. Μια μεγάλη ποικιλία υφών, από κρόσσια έως ράταν συνδυάζονται σε μινιμαλιστικό χώρο.

Mowo

Συνδυάστε συμμετρικές, καθαρές γραμμές με υφάσματα με υφή.

Ο μινιμαλισμός είναι γνωστός για την ισορροπία και την απλότητα, έτσι οι καθαρές γραμμές και η συμμετρία είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο. Προσθέστε μερικά μαλακά υφάσματα με υφή που αποπνέουν boho για να μαλακώσουν αυτές τις ευθείες γραμμές, δημιουργώντας τον τέλειο συμβιβασμό ανάμεσα στο μίνιμαλ και το μποέμ.

Style by Emily Henderson

Χρησιμοποιήστε με φειδώ boho πινελιές.

Χρειάζονται μόνο μερικές ανεπαίσθητες μποέμ πινελιές για να ζωντανέψετε ένα μινιμαλιστικό δωμάτιο στη στιγμή. Για παράδειγμα συτή η ασπρόμαυρη κουζίνα αναβαθμίζει το απλό χρωματικό της σχήμα με μερικές καλά τοποθετημένες πινελιές με ένα πολύχρωμο χαλί και πρασινάδες.

Amber Interiors

Επιλέξτε εκλεκτικά διακοσμητικά.

Συνδυάζοντας τους παραδοσιακούς λευκούς τοίχους του μινιμαλισμού με ένα συνονθύλευμα εκλεκτικών διακοσμητικών, μοιάζει απόλυτα πρωτοποριακή. Μην αφήνετε την τελειομανία να σας περιορίζει: Βάλτε τα φυτά σας εκεί που σας ευχαριστούν και μην μπείτε στον κόπο να κρεμάσετε την τέχνη σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Instagram @roomor

Μερικές φορές λιγότερο είναι πολύ περισσότερο.

Το στυλ boho-chic επικεντρώνεται σε ζωντανά χρώματα-αλλά ο μινιμαλισμός αγκαλιάζει τη φιλοσοφία του Mies van der Rohe «λιγότερο είναι περισσότερο». Συνδυάστε τα δύο στυλ με ουδέτερους τοίχους και μερικές εκλεκτές, πολύχρωμες μποέμ πινελιές όπως μαροκινά πουφ.

Style Me Pretty

Φωτίστε με το φως του ήλιου.

Τα boho-chic δωμάτια της Βοημίας πρέπει να είναι ευάερα και φωτεινά. Διατηρήστε τη διακόσμηση του τοίχου μινιμαλ και τοποθετήστε λινες κουρτίνες στα παράθυρα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το φυσικό φως διατηρώντας παράλληλα την ιδιωτικότητά σας, χαρίζοντας στο υπνοδωμάτιό σας μια υπέροχη αιθέρια λάμψη.

Avenue Lifestyle

Δείτε ακόμη 32 Ιδέες Φθινοπωρινής Ρουστίκ Διακόσμησης Ραφιού Τζακιού

Όλα είναι στις λεπτομέρειες.

Για πιο απαλό boho εφέ, συνδυάστε τη μίνιμαλ ολόλευκη παλέτα με πλεκτά καλάθια, μαξιλάρια με σχέδια και εκλεκτική διακόσμηση τοίχου. Και μην ξεχνάτε τα φυτά.

New Darlings

Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον με σχήματα και μοτίβα.

Μια μινιμαλιστική διακόσμηση δεν σημαίνει απλούς τοίχους και δάπεδα – ειδικά αν προσπαθείτε να ενσωματώσετε το boho-chic στιλ. Προσθέστε οπτικό ενδιαφέρον παίζοντας με μοτίβα, σχήματα και υφές όπως αυτός ο τοίχος έμφασης με στρογγυλά, υφαντά πιάτα.

Klaylife

Αναδείξτε τα πάθη σας.

Όταν συνδυάζετε boho-chic και μινιμαλισμό, μην ξεχάσετε να σκεφτείτε τον εαυτό σας. Μια αγάπη για τον ωκεανό είναι σαφώς ενσωματωμένη σε αυτή την τραπεζαρία που φέρνει το έξω μέσα.

New Zealand Homestyle

Αφήστε τους τοίχους γυμνούς.

Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να διαχωρίσετε το δωμάτιό σας σε boho και minimal: Αφήστε το πάνω μέρος του δωματίου γυμνό και γεμίστε το κάτω μισό. Στοιβάξτε τον καναπέ σας με πολύχρωμα μαξιλάρια και ζεστάνετε το πάτωμα με ένα υπέροχο χαλί με μοτίβα.

Amber Interiors

Μην φοβάστε την ακαταστασία.

Μην αφήνετε τον φόβο της ακαταστασίας να κάνει το σπίτι σας αποστειρωμένο. Παρόλο που αυτή η γωνιά με τα ενσωματωμένα ανοιχτά ράφια είναι γεμάτη από μποέμ διακοσμητικά, εξακολουθεί να φαίνεται κομψή και μίνιμαλ.

Zara Home

Οι πολύχρωμες πινελιές κάνουν θαύματα.

Οι πολύχρωμες πινελιές είναι το τέλειο συνοδευτικό για ένα boho-minimal δωμάτιο. Συνδυάστε ζωντανά, funky χαλιά με έναν ενδιαφέρον τοίχο γκαλερί. Απλώς μην προσθέτετε πολλά αξεσουάρ, αλλιώς κινδυνεύετε να το παρακάνετε.

Another Ballroom

Ενσωματώστε έντονα υφάσματα.

Δεν είστε σίγουροι αν είστε θέλετε την πολύχρωμη τάση boho-chic; Ξεκινήστε από μικρό. Αλλάξτε απλά υφάσματα με κάτι χρωματιστό. Συνδυάστε το με ένα απλό χαλί με μοτίβο και κρεμάστε ένα φυλλώδες φυτό.

Coco Lapine Design

Δείτε επίσης 62 Ιδέες Σκανδιναβικής Διακόσμησης Τραπεζαρίας – Σκανδιναβικό Interior Design

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

απλές αλλαγές για καλύτερο ντύσιμο,συμβουλές για ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,ρούχα

12 Απλές Αλλαγές για να Ντύνεστε Καλύτερα και να είσαστε Πάντα μέσα στη Μόδα!

συμβουλές διακόσμησης μικρού υπνοδωματίου,διακόσμηση μικρού υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης μικρού υπνοδωματίου

12 Συμβουλές Διακόσμησης Μικρού Υπνοδωματίου