in , , , , ,

Πώς να Προσθέσετε Art Deco Διακόσμηση Στο Σπίτι σας

πινελιές art deco διακόσμησης,art deco διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,ιδέες διακόσμησης
πινελιές art deco διακόσμησης,art deco διακόσμηση σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης,ιδέες διακόσμησης

Από τη δεκαετία του 1920 έως τη δεκαετία του ’30, ένα σημαντικό κίνημα διακόσμησης κυριάρχησε στον κόσμο: το art deco. Καθορισμένο κυρίως από την εστίασή του στις γεωμετρικές μορφές, το στυλ art deco γεννήθηκε στη Διεθνή Έκθεση Διακοσμητικών Τεχνών και Μοντέρνων Βιομηχανιών στο Παρίσι το 1925. Στην έκθεση, σχεδιαστές και τεχνίτες παρουσίασαν φουτουριστικά προϊόντα εμπνευσμένα από νέες καινοτομίες στην τεχνολογία. Ενσωμάτωναν μεταλλικά υλικά, αεροδυναμικές σιλουέτες και μοτίβα από διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. 15 Υπνοδωμάτια με Διακόσμηση Art Deco

Παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 100 χρόνια από την ακμή του art deco, οι διακοσμητές εξακολουθούν να εμπνέονται και πολλοί το ενσωματώνουν σε σύγχρονους χώρους. Αν θέλετε να προσθέσετε art deco διακόσμηση στο σπίτι σας, απλώς ακολουθήστε μερικές από αυτές τις απλές συμβουλές.

Εστίαση στα γεωμετρικά σχήματα.

Etsy

Το πιο διάσημο χαρακτηριστικό του art deco είναι η εστίαση στη γεωμετρία, οπότε επιλέξτε κάθε είδους γεωμετρική ταπετσαρία, έργα τέχνης, πάνελ τοίχου ή έπιπλα.

Τοποθετήστε λαμπερά ή ανακλαστικά στοιχειά.

CB2

Το art deco εμπνεύστηκε από τον φουτουρισμό και την τεχνολογία, οπότε στοιχεία που μοιάζουν με μηχανές-συγκεκριμένα, τεχνητά μεταλλικά υλικά-ήταν όλα της μόδας. Το γυαλί είναι μια ιδιαίτερα έξυπνη επιλογή για μικρότερους χώρους επειδή μειώνει την οπτική ακαταστασία σε ένα δωμάτιο. Άλλα δημοφιλή υλικά περιλαμβάνουν χρώμιο, χρυσό, ασήμι, ανοξείδωτο χάλυβα και λάκα.

Προσθέστε έναν ή δύο καθρέφτες.

Wayfair

Οι καθρέφτες ήταν επίσης πολύ δημοφιλή διακοσμητικά σε χώρους art deco. Επιλέξτε έναν που έχει χρυσο πλαισιο σε γεωμετρικά σχήματα για να δώσετε έμφαση.

Δείτε ακόμη 30 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Βιτρό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αποφύγετε φυσικά υλικά, εκτός από πολύ γυαλισμένα ξύλα ή μαρκετερί.

1stdibs

Δεδομένου ότι το art deco αφορούσε την τεχνολογία, τα φυσικά υλικά όπως το ξύλο και η πέτρα δεν ήταν αναγκαία. Η εξαίρεση ήταν τα εξαιρετικά γυαλισμένα ξύλα, όπως η καρυδιά ή το μαόνι, που είχαν ανακλαστικές ιδιότητες, καθώς και η μαρκετερί που είχε γεωμετρικά σχέδια.

Ενσωματώστε ένα διακοσμητικό αστέρι εδώ και εκεί.

West Elm

Το διακοσμητικό αστέρι (starburst) ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα κατά την εποχή του art deco και πολλά μοντέρνα έπιπλα έχουν το ίδιο σχήμα σήμερα. Η προσθήκη του στο χώρο σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για μια art deco πινελιά.

Αγκαλιάστε τα animal prints.

Hayneedle

Ένα άλλο αποτέλεσμα της αύξησης των ταξιδιών, τα animal prints ήταν μόδα στην εποχή του art deco. Επιλέξτε ένα μόνο κομμάτι, όπως ένα τραπεζάκι σαλονιού ή μια πολυθρόνα.

Χρησιμοποιήστε μια παλέτα χρωμάτων υψηλής αντίθεσης σε συνδυασμό με απαλές ουδέτερες αποχρώσεις.

Wayfair

Οι διακοσμητές art deco δεν φοβήθηκαν το χρώμα. Συχνά, οι βαθιές αποχρώσεις συνδυάζονταν με ουδέτερα χρώματα σε μπεζ, γκρι ή λευκό. Για να διατηρήσετε τον χώρο σας μοντέρνο, ενώ γνέφετε στο art deco, επιλέξτε έναν συνδυασμό από αποχρώσεις πολύτιμων λίθων και ουδέτερων.

Δείτε επίσης 6 Ιδέες για Πάτωμα Κουζίνας από “Τούβλα”

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καθαρισμός λαδομπογιάς από ρούχα,συμβουλές καθαρισμού ρούχων,καθαρισμός ρούχων

Πώς να Καθαρίσετε Λαδομπογιά από τα Ρούχα

συμβουλές για ψηλόμεσα παντελόνια,μόδα,συμβουλές για ρούχα,συμβουλές μόδας,Lifestyle

9 Πράγματα που Πρέπει να Γνωρίζετε αν Φοράτε Ψηλόμεσα Παντελόνια