in , , ,

30 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Βιτρό

διακόσμηση σπιτιού με βιτρό,ιδέες διακόσμησης σπιτιού με Βιτρό,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
30 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Βιτρό

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά διακοσμητικά που κάνουν το σπίτι μοναδικό και πολύ κομψό και τα βιτρό είναι ένα από αυτά. Είτε πρόκειται για ένα πρωτότυπο χαρακτηριστικό ενός ιστορικού σπιτιού είτε για ένα νεόδμητο, το βιτρό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πράγμα, γύρω από το οποίο πρέπει να διακοσμήσετε προσεκτικά για να επιτύχετε μια σωστή εμφάνιση. Πώς να Φτιάξετε Εύκολα DIY Βιτρό – Σχέδιο και Οδηγίες!

30 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού με Βιτρό

Το βιτρό ως τέχνη εμφανίστηκε στον Μεσαίωνα και σχεδιάστηκε για παράθυρα εκκλησιών και άλλων θρησκευτικών κτιρίων. Καθώς πρόκειται για εκλεπτυσμένο και πολύ vintage, ο τρόπος για να διακοσμήσετε γύρω από το βιτρό είναι να συνεχίσετε με εκλεπτυσμένο και vintage στυλ. Επιλέξτε vintage έπιπλα, ξυλόγλυπτες καρέκλες, λίγο χρυσό, έργα τέχνης αντίκες και σοφιστικέ αξεσουάρ, και το βιτρό σας θα φαίνεται πολύ φυσικό και συνεκτικό σε έναν τέτοιο χώρο, ειδικά αν συμπεριλάβετε χρώματα που συνδυάζονται με τα χρώματα του βιτρό.

Ο δεύτερος τρόπος κάνει το αντίθετο: μια μοντέρνα ή σύγχρονη διακόσμηση με ουδέτερες αποχρώσεις για να κάνει αντίθεση με το βιτρό. Σε αυτήν την περίπτωση, το βιτρό δεν θα φαίνεται ως μέρος του χώρου αλλά θα είναι μια τολμηρή vintage αντίθεση.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε μόνοι σας απομίμηση Βιτρώ (faux vitro) ! Φανταστικά φύλλα σε γυαλί!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 40 υπέροχες ιδέες για βιτρώ – ζωγραφική σε γυαλί – Faux βιτρώ!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χέρια και προβλήματα υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία

7 Πράγματα που Φανερώνουν τα Χέρια για την Υγεία σας

καθαρισμός λάστιχου πόρτας ντους,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός μπάνιου

Πώς να Καθαρίσετε το Λάστιχο Γύρω από την Πόρτα του Ντους