in , , ,

6 Ιδέες για Πάτωμα Κουζίνας από “Τούβλα”

πάτωμα κουζίνας από τούβλα,ιδέες για πάτωμα κουζίνας από τούβλα,διακόσμηση κουζίνας,ιδέες διακόσμησης κουζίνας
6 Ιδέες για Πάτωμα Κουζίνας από Τούβλα

Το τούβλο είναι ένα από τα πιο κοινά και μακράς διαρκείας οικοδομικά υλικά. Και ενώ είναι πιο χρησιμοποιήσιμο σε τοίχους έμφασης, σε τζάκια και εξωτερικές προσόψεις, είναι επίσης εξαιρετικό για το δάπεδο, ειδικά στην κουζίνα. Είναι ανθεκτικό, χαμηλής συντήρησης και πλήρως προσαρμόσιμο. 37 Ιδέες Μοντέρνας Country Διακόσμησης Κουζίνας

Μοντέρνο αγρόκτημα

Instagram @patticakewagner

Δάπεδα από τούβλα, δοκάρια στην οροφή και μια σκούρα νησίδα κουζίνας από καρυδιά, σε συνδυασμό με λευκά ντουλάπια και μια λευκή πλατύ κουζίνας από πλακάκια του μετρό, όλα συμβάλλουν στη φιλόξενη μοντέρνα αισθητική αγροκτήματος.

Βιομηχανικό

Instagram @linenwood_home

Ρουστίκ σκαμπό και παλιά πλακόστρωτα στην κουζίνα της θυμίζουν τη βιομηχανική εποχή. Οι συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και τα λευκά ντουλάπια προσφέρουν μια μοντέρνα πινελιά.

Ρουστίκ

OZ Architects

Η διαχρονική γοητεία του ρουστίκ. Η συνταγή της επιτυχίας; Μια λειτουργική διάταξη, ενισχυμένη από ανθεκτικά υλικά όπως το φθαρμένο πάτωμα της κουζίνας από τούβλα.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες για Σκανδιναβική Κουζίνα

Αγγλική ύπαιθρος

Devol Kitchens

Τα λευκά παραθυρόφυλλα, το ράφι πάνω από την κουζίνα και το τούβλινο πάτωμα της κουζίνας αποπνέουν γοητεία αγγλικής υπαίθρου. Δεδομένου ότι το χρώμα σκουριάς είναι ζεστό και γήινο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ισορροπήσετε χώρους με πολύ λευκό και μινιμαλιστική προσέγγιση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διαχρονικό

Instagram @susliving

Το πλούσιο ξύλινο φινίρισμα των ντουλαπιών και το ταλαιπωρημένο πάτωμα της κουζίνας από τούβλα, σε μοτίβο ψαροκόκαλο, προσδίδουν μια διαχρονική γοητεία. Αλλά αυτός ο χώρος μαγειρικής απέχει πολύ από κατάλοιπο του παρελθόντος, όπως αποδεικνύεται από νέες συσκευές και μια νέα διάταξη.

Cottage Chic

Devol Kitchens

Ίσως νομίζετε ότι αυτή η κουζίνα ενιαίας διαρρύθμισης μοιάζει να βρίσκεται σε κάποιο γραφικό μικρό χωριό. Το απαλά φθαρμένο δάπεδο από τούβλα σε αυτήν την βουκολική κουζίνα συνυπάρχει με ένα μείγμα από πάγκους από βελανιδιά και μάρμαρο, vintage κομμάτια και εκλεκτική τέχνη.

Δείτε επίσης ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 45 Ιδέες Κουζίνας σε παραδοσιακό χωριάτικο στυλ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021–2022: Τα πιο μοδάτα χτενίσματα και κουρέματα που κολακεύουν κάθε γυναίκα

Μαλλιά Φθινόπωρο / Χειμώνας 2021–2022: Τα πιο μοδάτα χτενίσματα και κουρέματα που κολακεύουν κάθε γυναίκα

πότε να μην πίνετε νερό,διατροφή,συμβουλές διατροφής,χρήσιμα

9 Περιπτώσεις που ΔΕΝ Πρέπει να Πίνετε Νερό