in , , , , ,

12 Συμβουλές Διακόσμησης Μικρού Υπνοδωματίου

συμβουλές διακόσμησης μικρού υπνοδωματίου,διακόσμηση μικρού υπνοδωματίου,ιδέες διακόσμησης μικρού υπνοδωματίου
12 Συμβουλές Διακόσμησης Μικρού Υπνοδωματίου

Το υπνοδωμάτιό σας δεν πρέπει να είναι μόνο ένα μέρος για να κοιμηθείτε – είναι ο πιο προσωπικός χώρος σε ολόκληρο το σπίτι σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε ένα μικρό υπνοδωμάτιο και ένα από τα κλειδιά είναι να βρείτε κόλπα για εξοικονόμηση χώρου και διακόσμηση που στην πραγματικότητα δεν απαιτεί καθόλου χώρο. 8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

Διακριτική ταπετσαρία

A Beautiful Mess

Μια ταπετσαρία με ένα απλό και διακρατικό μοτίβο μπορεί να προσθέσει διάσταση και γοητεία στο υπνοδωμάτιο χωρίς να καταλαμβάνει καθόλου χώρο.

DIY τουαλέτα

Rock My Style

Τοποθετήστε ένα ράφι και ονομάστε το τουαλέτα, αλλά αν ο χώρος του υπνοδωματίου σας είναι λιγοστός, αυτός μπορεί να είναι ο τρόπος για να φτιάξετε ταυτόχρονα έναν χώρο εργασίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε ένα κάθισμα που δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και έναν όμορφο καθρέφτη.

Φωτεινή τέχνη

Bloglovin’

Πρέπει να φωτίσετε το υπνοδωμάτιό σας, οπότε θα μπορούσατε να το κάνετε με έναν διασκεδαστικό τρόπο, ώστε να λειτουργεί ως διακόσμηση. Τυλίξτε λάμπες ή φωτάκια γιρλάντα γύρω από μια ξύλινη σκάλα.

Καθρέπτες

100 Layer Cake

Δοκιμάστε να γεμίσετε έναν ολόκληρο τοίχο με έναν καθρέφτη ντουλάπας. Τον χρησιμοποιείτε και ταυτόχρονα μεγαλώνει οπτικά το χώρο. Εάν δεν έχετε χώρο στον τοίχο για κάτι τόσο μεγάλο, χρησιμοποιήστε απλά καθρέφτες τοίχου για μια παρόμοια αέρινη αίσθηση στο δωμάτιο.

Γεωμετρικά ράφια

I Spy DIY

Μια σειρά από διατεταγμένα τετράγωνα ράφια μπορούν να προσφέρουν χώρο για διακοσμητικά και προσωπικά αντικείμενα με στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρασινάδα

A Beautiful Mess

Οι πρασινάδες και τα φυτά εσωτερικού χώρου όχι μόνο καθαρίζουν τον αέρα αλλά φέρνουν τη φύση στη διακόσμηση.

Δείτε ακόμη 15 υπέροχες ιδέες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το μικρό σας υπνοδωμάτιο πολύ άνετο

Ακρυλικά έπιπλα

Umbra

Τα ακρυλικά έπιπλα, όταν χρησιμοποιούνται με μέτρο, δίνουν μια μοντέρνα όψη σε έναν χώρο. Η ημιδιαφανής υφή του ακρυλικού φωτίζει και ανοίγει οπτικά το υπνοδωμάτιο .

Μικρά βοηθητικά τραπέζια

Cox & Cox

Αντί για κομοδίνο ή έπιπλο τηλεόρασης, δοκιμάστε ένα μικρό βοηθητικό τραπεζάκι. Η εμφάνιση είναι πιο κομψή και μινιμαλιστική.

Ράγα ρούχων

Cox & Cox

Αυτό είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και διασκεδαστικό. Εάν είναι προσεκτικά επιμελημένη και ταιριάζει με την παλέτα χρωμάτων του υπόλοιπου υπνοδωματίου σας, τότε μπορεί να διπλασιαστεί ως διακόσμηση.

Μαξιλάρια

Bloglovin’

Μην ξεχνάτε ότι το κρεβάτι σας είναι ένας επιπλέον χώρος για διακόσμηση. Επενδύστε σε δύο μαξιλάρια για τον ύπνο και τοποθετήστε ανισομεγέθη διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεβάτι κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ένας τοίχος γκαλερί

A Beautiful Mess

Ο τοίχος της γκαλερί είναι ένας φανταστικός τρόπος για να αναδείξετε την προσωπικότητα του δωματίου χωρίς να καταλαμβάνετε καθόλου χώρο.

Ένας μοντέρνος πολυέλαιος

All Modern

Ένας μοντέρνος πολυέλαιος στο ταβάνι είναι το κλειδί για να φωτίσετε το υπνοδωμάτιό σας και να ανεβάσετε τη διακόσμηση σε άλλο επίπεδο.

Δείτε επίσης 40 ιδέες για μικρά υπνοδωμάτια!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνδιασμός μινιμαλισμού με boho-chic διακόσμηση,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,συμβουλές διακόσμησης

Πως να Συνδυάσετε τον Μινιμαλισμό με Boho-Chic Διακόσμηση

ΦΘΗΝΕΣ ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν

ΦΘΗΝΕΣ ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι που θα σε ενθουσιάσουν