in , , ,

8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο
8 Συμβουλές για να Επεκτείνετε Οπτικά ένα Μικρό Υπνοδωμάτιο

Η διεύρυνση ενός χώρου είναι συχνά αδύνατη, αλλά μπορείτε να το επεκτείνετε οπτικά. Εάν θέλετε το μικρό σας υπνοδωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο, αυτές οι συμβουλές θα σας φανούν χρήσιμες. 10 Λάθη Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Η ζώνη κρεβατιού

Ένα υπερμέγεθες κεφαλάρι, ένας τοίχος καθρέφτης, ένας τοίχος έμφασης ή οριζόντια διακόσμηση πάνω από το κεφαλάρι είναι απαραίτητο για ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το στυλ και το σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας. Ένα πολύ μεγάλο κεφαλάρι ή ένας τοίχος έμφασης θα τραβήξει την προσοχή από το κρεβάτι, το οποίο συχνά κυριαρχεί σε ένα μικρό υπνοδωμάτιο. Ένας τοίχος καθρέφτης επεκτείνει οπτικά το χώρο και η οριζόντια διακόσμηση τον πλαταίνει οπτικά.

Λιγότερη διακόσμηση

Η πολυτέλεια φαίνεται στις λεπτομέρειες, αλλά μην είστε υπερβολικοί. Είναι ιδανική μόνο για παράθυρα και διακόσμηση κρεβατιού. Το λιγότερο είναι περισσότερο και αυτός είναι ο καλύτερος κανόνας για ένα μικρό υπνοδωμάτιο.

Ανοιχτές αποχρώσεις

Λευκό σε λευκό, ουδέτερα χρώματα και λευκός κρυφός φωτισμός θα κάνει το υπνοδωμάτιό σας να φαίνεται πιο μεγάλο. Εφαρμόστε αυτόν τον κανόνα σε όλα, από τα κλινοσκεπάσματα έως τα καλύμματα τοίχων και δαπέδων. Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγη διακόσμηση, προσθέστε μόνο μερικές πολύχρωμες πινελιές. Μην το παρακάνετε, μόνο λίγο χρώμα είναι μια ωραία επιλογή για μικρούς χώρους.

Δείτε ακόμη 20 Καλύτεροι Χρωματικοί Συνδυασμοί για το Υπνοδωμάτιο

Ντουλάπες και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Οι ντουλάπες δεν αποθηκεύουν μόνο πολλά πράγματα αλλά θα κάνουν και την οροφή σας να φαίνεται ψηλότερη όπως και τα παράθυρα. Φτιάξτε τα μέχρι την οροφή για να αποφύγετε το οριζόντιο κόψιμο του χώρου και θα έχετε οπτικά μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Κρυφοί χώροι αποθήκευσης

Χρησιμοποιήστε το κάτω μέρος του κρεβατιού ή το χώρο κάτω από το παραθύρου ως κρυφό χώρο αποθήκευσης. Το υπνοδωμάτιο δεν θα φαίνεται γεμάτο και θα μεγαλώσει οπτικά.

Συρόμενες πόρτες

Οποιαδήποτε συνηθισμένη πόρτα χρειάζεται λίγο χώρο για να ανοίξει και να κλείσει. Οι συρόμενες πόρτες δεν τον χρειάζονται οπότε είναι η ιδανική επιλογή τόσο για την πόρτα όσο και για τις ντουλάπες.

Περισσότερος χώρος στο δάπεδο

Όταν υπάρχει λίγος ελεύθερος χώρος στο δάπεδο, το δωμάτιο φαίνεται μικρότερο, οπότε λύστε αυτό το πρόβλημα με κρεμαστά και επιτοίχια έπιπλα και διακόσμηση.

πηγή φωτογραφιών: design-remont

Δείτε επίσης 7 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το Σήμερα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

25 Ιδέες Ανοιξιάτικης Διακόσμησης Υπνοδωματίου

Τι θα Συμβεί εάν Πίνετε Καφέ με το που Ξυπνάτε

Τι θα Συμβεί εάν Πίνετε Καφέ με το που Ξυπνάτε