in , , ,

7 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το Σήμερα!

Μικρότεροι χώροι στο σπίτι στο συνήθως προορίζονται για τα υπνοδωμάτια. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει απαραίτητα να είναι κανόνας. Λόγω του περιορισμένου χώρου, η διακόσμηση του υπνοδωματίου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Για να βοηθηθείτε δείτε 7 τάσεις διακόσμησης για το 2020.

Μοντέρνο στιλ

Η φετινή τάση αφορά περισσότερο την άνεση στη διακόσμηση στο σπίτι μας. Αυτό ισχύει κυρίως για τις παλέτες χρωμάτων και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στο δωμάτιο. Ζεστά χρώματα, ευχάριστες σκούρες αποχρώσεις στους τοίχους. Άλλα στοιχεία, όπως πολυτελή έπιπλα και κλινοσκεπάσματα, διακοσμητικά μαξιλάρια και άλλα υφάσματα.

Source

Μινιμαλιστικό στυλ

Ο μινιμαλισμός δεν μπορεί να ονομαστεί νέα τάση επειδή είναι δημοφιλής εδώ και αρκετά χρόνια. Ωστόσο, φέτος έγινε πιο ελαστικός. Εξακολουθεί να έχει την ίδια γκάμα γκρι-λευκού και μαύρου χρώματος, αλλά φέτος έχουν προστεθεί απαλά χρώματα και λιτές γραμμές και σχήματα. Υπάρχουν λεπτομέρειες που είναι ήδη γνωστές στο μινιμαλισμό, όπως ενσωματωμένα συστήματα, απέριττα διακοσμητικά αντικείμενα και ορθολογική χρήση του χώρου.

4 Μοντέρνες Τάσεις για Ξύλινα Δάπεδα

Source

Ταπετσαρισμένο ή ενισχυμένο κεφαλάρι

Ένα κεφαλάρι μπορεί να «ανεβάσει» δραστικά το υπνοδωμάτιό σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Επιπλέον, δίνει μια εκλεπτυσμένη και λαμπερή εμφάνιση. Το ταπετσαρισμένο κεφαλάρι ξεκίνησε ως διακοσμητική πινελιά και τώρα έγινε τάση.

Κλινοσκεπάσματα με σχέδια

Το άνετο και απαλό κρεβάτι είναι η απόλυτη τάση φέτος. Επομένως, είναι καιρός να επενδύσετε σε ποιοτικά κλινοσκεπάσματα. Για παράδειγμα, επιλέξτε πιο τολμηρά χρώματα, μοτίβα και υφάσματα. Το πιο σημαντικό είναι να τα χρησιμοποιείτε μόνο για το υπνοδωμάτιό σας. Με άλλα λόγια, φέτος όλα όσα προσελκύουν την προσοχή και ξεχωρίζουν είναι νέα τάση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Source

Καλλωπιστικά φυτά σε βάζα

Τα φυτά σε ένα βάζο είναι μια από της μεγαλύτερες διακοσμητικές τάσεις για το 2020 και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το υπνοδωμάτιο καθώς είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Έτσι ταιριάζει απόλυτα σε σχεδόν οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Συνοψίζοντας, αυτό σημαίνει ότι φέτος τα φυτά σε βάζα θα είναι παντού. Είτε κρεμασμένα πάνω από το κρεβάτι είτε σε ένα κομοδίνο.

Καθρέπτες

Ένας καθρέφτης δεν θα βγει ποτέ εκτός τάσης. Με άλλα λόγια, είναι πολύ περισσότερο από ένα έπιπλο που το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα, όταν φοράτε μακιγιάζ ή στερεώνετε τα μαλλιά σας. Δίνει στο σπίτι σας μια κομψή όψη. Οι διακοσμητικοί καθρέφτες μπορούν να χωρίσουν το δωμάτιο, να συνδέσουν τα έπιπλα στο χώρο ή μπορούν να χρησιμεύσουν ως βασικό σημείο στο δωμάτιο.

Διακοσμητικά για το υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο φέτος, κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική. Για παράδειγμα πίνακες στους τοίχους, ρολόγια ή καθρέφτες σε ένα όμορφο πλαίσιο, λουλούδια, τοιχογραφίες, φώτα στους τοίχους ή τις οροφές, αγαλματίδια, μπαούλα, βάζα και πολλά άλλα είδη. Συμπερασματικά, αυτά τα στοιχεία δίνουν στο υπνοδωμάτιο μοναδικότητα και ένα κομμάτι του χαρακτήρα σας.

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 17 Τάσεις διακόσμησης που Επιθυμούν να Εξαφανιστούν το 2020!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς η Πανδημία Άλλαξε τις Τάσεις της Μόδας

25 ΙΚΕΑ Hacks για το Τρόλεϊ Κουζίνας Forhoja

25 ΙΚΕΑ Hacks για το Τρόλεϊ Κουζίνας Forhoja