in ,

4 Μοντέρνες Τάσεις για Ξύλινα Δάπεδα

Δεν είναι μυστικό ότι το ξύλινο δάπεδο είναι πανέμορφο με πολλούς από εμάς να το θέλουμε στα σπίτια μας. Ο Σεπτέμβριος θεωρείται για ορισμένους (ειδικά αν είστε γονέας ή δάσκαλος) ως αρχή μιας νέας χρονιάς, που σημαίνει ότι είναι η ιδανική στιγμή για μερικές αλλαγές ή ένα νέο έργο! Ενώ το ξύλινο δάπεδο είναι ακριβό και χρειάζεται αρκετή εργασία για να τοποθετηθεί, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει μια εντελώς νέα εμφάνιση στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: ΘΑΜΠΟ ΞΥΛΙΝΟ ΠΑΤΩΜΑ: ο σωστός τρόπος να το κάνετε σαν καινούργιο

Source

Ξύλο καρυδιάς

Το ξύλο καρυδιάς είναι μια φανταστική επιλογή αν θέλετε κάτι κλασικό, κομψό αλλά ασυνήθιστο. Από πλούσια σοκολατί έως κοκκινωπή καφέ απόχρωση, υπάρχουν τόσες φανταστικές όψεις που μπορείτε να δημιουργήσετε με δάπεδο από ξύλο καρυδιάς. Οι απαλοί κόκκοι ταιριάζουν τόσο στο κλασικό όσο και στο σύγχρονο στυλ. Είναι ιδανικό για να προσφέρει άνεση και ζεστασιά τώρα που ξεκινούν οι κρύοι μήνες.

Ρουστίκ

Με την κούραση της σύγχρονης τεχνολογίας, ορισμένοι θέλουν κάτι πιο ήρεμο και πιο κοντά στη φύση. Ένα ρουστίκ δρύινο ξύλινο πάτωμα είναι η ιδανική λύση για να αντανακλά τον χαρακτήρα σας και όχι μόνο για να συνδυάζεται με το υπόλοιπο της διακόσμησής σας. Ταιριάζει απόλυτα αν θέλετε ένα shabby chic ή εξοχικό στυλ σπιτιού.

Γκρι πάτωμα

Τα γκρι ξύλινα πατώματα έχουν γίνει τάση τα τελευταία χρόνια που δεν πρόκειται να φύγει σύντομα. Το καλύτερο είναι ότι λειτουργεί με κάθε στυλ, είτε είναι κλασικό, ρουστίκ είτε σύγχρονο. Η ουδετερότητά του συμπληρώνει όλα τα είδη χρωμάτων και οι διαφορετικές αποχρώσεις του μπορούν να συνδυαστούν με διάφορα έπιπλα. Είτε χρειάζεστε κάτι κομψό και μινιμαλιστικό, είτε κάτι που έχει τη δική του γοητεία, το γκρι θα κάνει τη δουλειά άψογα.

Διαβάστε επίσης: 9 Συμβουλές και λύσεις για Ξύλινα Πατώματα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Παρκέ

Το ξύλινο δάπεδο είναι ένα πράγμα, αλλά το παρκέ είναι κάτι άλλο. Διαθέτει πολυτέλεια και είναι η τέλεια επιλογή αν θέλετε πραγματικά να δώσετε στο σπίτι σας μια πλούσια εμφάνιση. Το περίπλοκο μοτίβο είναι διατεταγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μια μοναδική όψη. Έχει χρησιμοποιηθεί από τον 16ο αιώνα και έχει κάνει μια μεγάλη επιστροφή τα τελευταία χρόνια.

cover photo echon

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Σώσετε ένα Δέντρο που Πεθαίνει

DIY Διακόσμηση Τοίχου με Vintage Μπουκάλια