in , , , ,

DIY Διακόσμηση Τοίχου με Vintage Μπουκάλια

Δημιουργήστε ένα πανέμορφο διακοσμητικό τοίχου που είναι εξαιρετικά εύκολο και πολύ οικονομικό. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι μερικά vintage μπουκάλια, κλαδί από ξύλο σημύδας, στηρίγματα και το κορδόνι.

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να μετρήσετε το πλάτος του τοίχου. Διαιρέστε τον αριθμό με το 2 για να βρείτε το κέντρο.

Από το κέντρο, μετρήστε 30 εκατοστά από κάθε πλευρά για να τοποθετήσετε τα στηρίγματα. .

Χρησιμοποιήστε ημιδιαφανές πετονιά για να στερεώστε τα μπουκάλια στο κλαδί. Απλώς δέστε την στο λαιμό του μπουκαλιού και κάντε τριπλό κόμπο για ασφάλεια.

Τοποθετήστε το ξύλο με τα μπουκάλια στα στηρίγματα. Μπορείτε να προσθέσετε στα μπουκάλια μερικά κλαδάκια ευκάλυπτου για φθινοπωρινή διακόσμηση. Με κάθε αλλαγή εποχής προσθέστε τα αντίστοιχα λουλούδια και φυτά.

πηγή φωτογραφιών: hometalk

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Μοντέρνες Τάσεις για Ξύλινα Δάπεδα

25 Πολυθρόνες Wingback για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας