in , , , , ,

25 Πολυθρόνες Wingback για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας

Μια πολυθρόνα Wingback εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του 1600 και ο βασικός σχεδιασμός παρέμεινε αμετάβλητος από τότε. Πρόκειται για μια πολυθρόνα με «φτερά» συνδεδεμένη στο πίσω μέρος της πλάτης, συνήθως αλλά όχι πάντα, που εκτείνονται μέχρι τα μπράτσα. Ο σκοπός των «φτερών» ήταν να προστατεύσει αυτόν που καθόταν από ρεύματα και να παγιδεύσεις τη θερμότητα από ένα τζάκι στο χώρο. Ένα τέτοιο έπιπλο φαίνεται να είναι τέλειο για το φθινόπωρο και το χειμώνα, έτσι δεν είναι; Φανταστείτε να κάθεστε δίπλα στη φωτιά σε μια τέτοια πολυθρόνα και να απολαμβάνετε τη ζεστασιά!

25 Πολυθρόνες Loveseats για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Παραδοσιακές Πολυθρόνες Wingback

Μια παραδοσιακή πολυθρόνα Wingback μπορεί να είναι με δύο στάνταρ στυλ «φτερών» – επίπεδα και κεκλιμένα. Συνήθως είναι πολύ εκλεπτυσμένη, με πόδια από ξύλο ή καλυμμένα με δέρμα και κομψή ταπετσαρία. Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος και τύπου ταπετσαρίας. Ουδέτερο, ανοιχτό ή σκούρο, από δέρμα, βελούδο ή οποιοδήποτε άλλο ύφασμα που ταιριάζει στο χώρο σας. Μια τέτοια καρέκλα είναι μια καλή ιδέα σε ένα μοντέρνο δωμάτιο για να προσθέσετε μια εκλεπτυσμένη πινελιά.

Σύγχρονες Πολυθρόνες Wingback

Εκτός από αυτούς τους δύο παραδοσιακούς τύπους «φτερών», υπάρχουν επίσης φτερά νυχτερίδας και πεταλούδας. Το μήκος, το βάθος, η κάθετη θέση και το σχήμα των πτερυγίων μπορεί να ποικίλλουν από καρέκλα σε καρέκλα, ειδικά οι σύγχρονες εκδοχές τους. Υπάρχουν σε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, σχημάτων, μεγεθών που ταιριάζουν εύκολα σε οποιοδήποτε εσωτερικό, ακόμη και στο πιο μινιμαλιστικό.

16 Χειρότερες Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικών τα Τελευταία Χρόνια

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Διακόσμηση Τοίχου με Vintage Μπουκάλια

Πως να Κοιμηθείτε σε 1 Λεπτό