in , ,

Πως να Κοιμηθείτε σε 1 Λεπτό

Πολλοί άνθρωποι είχαν αυτήν την εμπειρία τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους: μετά από μια αγχωτική και κουραστική μέρα πέφτετε στο κρεβάτι και απλά θέλατε να κοιμηθείτε. Αλλά με κάποιο τρόπο, παρά την εξάντληση, αυτό δεν συμβαίνει και στριφογυρίζετε στο κρεβάτι. Το μυστικό της γιαγιάς ήταν πάντα ένα φλιτζάνι ζεστό γάλα και άλλοι προσπαθούν να μετρήσουν τα πρόβατα αλλά καμία μέθοδος δεν σας πιάνει .

flickr

Το κόλπο είναι να μάθετε να αναπνέετε σωστά, ώστε να μπορείτε να κοιμηθείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να το κάνετε τακτικά: κάθε πρωί μετά το ξύπνημα και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε για να ρυθμίσετε το σώμα σας και να βελτιστοποιήσετε το αποτέλεσμα. Όταν αυτή η μέθοδος αναπνοής γίνει δεύτερη φύση, δεν θα είστε απλώς χαρούμενοι για τον πιο αναζωογονητικό ύπνο, αλλά αυτό το κόλπο, που ονομάζεται “4-7-8”, βοηθά άμεσα σε αγχωτικές καταστάσεις, κρίσεις πανικού ή υψηλή αρτηριακή πίεση. Απλώς δοκιμάστε το, δεν κοστίζει τίποτα και σίγουρα θα βοηθήσει!

Αναπνεύστε

Όλα ξεκινούν φυσικά με την αναπνοή. Πρώτα, τοποθετήστε τη γλώσσα σας στην οροφή του στόματος σας, πίσω από τα μπροστινά δόντια σας. Στη συνέχεια, εισπνεύστε αργά ενώ μετράτε μέχρι το 4.

Κρατήστε την αναπνοή σας

Κρατήστε την αναπνοή σας παραμένοντας χαλαροί και μετρήστε μέχρι το 7. Το σώμα σας έχει πλέον αρκετό χρόνο για να απορροφήσει το οξυγόνο και να δώσει ενέργεια σε όλα τα όργανα σας. Η περιεκτικότητα σε οξυγόνο στο αίμα σας αυξάνεται και το σώμα σας αρχίζει να χαλαρώνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εκπνεύστε

Ενώ εκπνέετε, μετρήστε μέχρι το 8. Πρέπει να προσπαθήσετε να εκπνέετε όσο πιο ομαλά γίνεται. Εάν ακούσετε ένα απαλό θρόισμα, το κάνετε σωστά. Η αργή εκπνοή διασφαλίζει ότι ο «χρησιμοποιημένος» αέρας βγαίνει πλήρως από το σώμα σας. Ως εξαιρετική παρενέργεια: ο παλμός σας θα πέσει και θα είναι αισθητά πιο ήρεμος. Μπορείτε σχεδόν να νιώσετε ότι η ένταση φεύγει. Με λίγη εξάσκηση, αυτό το κόλπο λειτουργεί παντού και οπουδήποτε.

Αρχικά, αρκούν τέσσερις επαναλήψεις το πρωί και το βράδυ. Μετά από δύο μήνες μπορείτε να κάνετε οκτώ αντίστοιχα. Είναι πιο αποτελεσματικό όταν ασκείστε τακτικά. Αλλά ακόμη και με έντονο άγχος, αυτό το τέχνασμα είναι μια πραγματική ευλογία.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Πολυθρόνες Wingback για να Ζεστάνετε το Σπίτι σας

DIY Κεριά με τις ΔΙΚΕΣ σας Φωτογραφίες!