in ,

Πώς η Πανδημία Άλλαξε τις Τάσεις της Μόδας

Η πανδημία μας σόκαρε. Από την παραμονή στο σπίτι, την αποφυγή επαφών, τη χρήση μόνο της τεχνολογίας ως τρόπου επικοινωνίας, μας έφερε πολλές αλλαγές, διαφορετικές συνήθειες, διαφορετικό τρόπο ζωής. Ήταν δύσκολο να τους δεχτούμε στην αρχή, αλλά έχουμε συνηθίσει, φροντίζοντας τη ζωή μας και τους ανθρώπους γύρω μας. Και επηρέασε διάφορους τομείς, ακόμη και τη βιομηχανία της μόδας. Στην καραντίνα δεν χρειάζονταν νέα ρούχα για καμία ειδική περίσταση. Και τα φορέματα που δημιουργήθηκαν από διάσημους σχεδιαστές ήταν ακόμα στις κρεμάστρες τους. Ακόμα και τα επίσημα ρούχα δεν ήταν απαραίτητα. Και αυτό άφησε πραγματικά ένα σημάδι στη μόδα. Όμως οι άνθρωποι χρειάζονταν ρούχα ακόμη για να δουλεύουν από το σπίτι. Και αυτό έφερες κάποιες αλλαγές στις τάσεις της μόδας.

Προστατευτική μάσκα

Είναι πραγματικά επικίνδυνο να μην ακολουθείτε τους κανόνες και να εκτεθείτε ή να μεταφέρετε τον ιό, οπότε πρέπει να φοράμε προστατευτική μάσκα. Η καραντίνα τελείωσε, αλλά οι μάσκες εξακολουθούν να είναι υποχρεωτικές σε πολλά μέρη. Και αυτό άνοιξε μια νέα εποχή στους σχεδιαστές για να είναι δημιουργικοί.

Βασικά ρούχα

Τα πιο πολυφορεμένα ρούχα ανά πάσα στιγμή είναι τα βασικά και το όνομά τους εξηγεί τα πάντα. Αλλά αυτή η κατάσταση αύξησε τις πωλήσεις τους και οδήγησε σε νέες τάσεις. Ακόμη και οι πιτζάμες πήραν το ρόλο τους ως ένδυμα εργασίας στο σπίτι.

Άνετα παπούτσια

Παντόφλες, πάνινα και αθλητικά παπούτσια έχουν τη δόξα τους τώρα και παραμέρισαν τα ψηλά τακούνια, ανδρικά παπούτσια και άλλα επίσημα παπούτσια. Τα ξεχάσαμε εντελώς. Και πρέπει να παραδεχτούμε, τα πόδια μας είναι πολύ χαρούμενα, μέχρι το επόμενο πάρτι οπότε γίνει.

Αθλητικά ρούχα

Ποιος λέει ότι τα αθλητικά είδη δεν είναι άνετα. Μπορείτε να τα φορέσετε οπουδήποτε τώρα. Αν ασκηθείτε, υποθέτω ότι έχετε επενδύσει χρήματα «μέχρι τώρα, και αν σκοπεύετε, σίγουρα θα το κάνετε, αφού κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα λήξει η πανδημία. Οι νέες ερχόμενες τάσεις έχουν να κάνουν με άνετα και αθλητικά ρούχα.

Χωρίς μακιγιάζ

Εάν είστε γυναίκα και είχατε βάλει πολύ μακιγιάζ όταν όλα ήταν πριν κανονικά, πιθανότατα εξοικονομήσατε χρήματα γιατί στην καραντίνα δεν χρειάζονταν όλα αυτά τα ακριβά κραγιόν, σκιές ματιών. Φανταστείτε να βάζετε ένα κραγιόν και αμέσως μετά μια προστατευτική μάσκα. Είναι σπατάλη χρημάτων. Αλλά μην ξεχνάτε την μάσκαρα. Μπορείτε ακόμα να έχετε λαμπερά μάτια, να προστατεύεστε και να φαίνεστε όμορφη ταυτόχρονα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δεν αρέσουν σε όλους αυτές οι νέες τάσεις φέτος, αλλά τουλάχιστον είμαστε προστατευμένοι και υγιείς. Επομένως, μείνετε ασφαλείς, φορέστε μάσκα και ακολουθήστε τη μόδα της πανδημίας.

πηγή φωτογραφιών: topdreamer

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: 25 Ιδέες για Πολύχρωμα Τζάκια

7 Τάσεις Διακόσμησης Υπνοδωματίου για το Σήμερα!