in ,

11 Κόλπα Μόδας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που Εκτιμούν οι Σύγχρονοι Στυλίστες

11 Κόλπα Μόδας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που Εκτιμούν οι Σύγχρονοι Στυλίστες
11 Κόλπα Μόδας της Πριγκίπισσας Νταϊάνα που Εκτιμούν οι Σύγχρονοι Στυλίστες

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα εξακολουθεί να λατρεύεται χάρη στο ελεύθερο πνεύμα της και τον τρόπο που κατάφερε να το εκφράσει ταυτόχρονα το βασιλικό πρωτόκολλο. Η εξαιρετική προσωπικότητά της φανερωνόταν επίσης στο στυλ της ένδυσης της που θαυμάζονταν από πολλούς fashionistas εκείνη την εποχή. Ακόμα και οι σύγχρονοι στυλίστες βρίσκουν χρήσιμα μερικά από τα μυστικά της. Στην πραγματικότητα, είναι οι μικρές λεπτομέρειες που έκαναν την εικόνα της Νταϊάνα τόσο γοητευτική. 10 Λεπτομέρειες που Έκαναν το Βασιλικό Στυλ Σύμβολο Μόδας

Ασυμμετρία

Η Νταϊάνα φορούσε σπάνια μακριά φορέματα με χαμηλό ντεκολτέ. Ταυτόχρονα, επέλεξε ασύμμετρα φορέματα με τον έναν ώμο έξω αρκετά συχνά.

© Photoshot/REPORTER / East News

Φουσκωτά μανίκια

Τα φουσκωτά μανίκια εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε διαφορετικές παραλλαγές τη δεκαετία του 1980. Η πριγκίπισσα είχε φαρδιούς ώμους, αλλά δεν φοβόταν να φορέσει κοντές μπλούζες ή φορέματα με φουσκωτά μανίκια. Η Νταϊάνα ήταν η βασίλισσα του μανικιού!

© LFI/Photoshot/REPORTER / East News

Κόκκινο βερνίκι νυχιών

Φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο για το κόκκινο βερνίκι νυχιών, αλλά σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, επιτρεπόταν μόνο σε αποχρώσεις του δέρματος. Το κόκκινο βερνίκι νυχιών της Νταϊάνα επέδειξε το θάρρος της και την άποψη της για τη ζωή.

© Tim Graham / Contributor / Tim Graham Photo Library / Getty Images

Λέγεται ότι η Νταϊάνα άρχισε να φοράει κόκκινο βερνίκι νυχιών μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της με τον Κάρολο. Αυτό ήταν ένα σημάδι ότι αντιτάχθηκε στο σύστημα.

Ασυνήθιστα κοσμήματα

Τα κοσμήματα της Νταϊάνα πάντα έδιναν έμφαση στην προσωπικότητά της. Δεν είχε σημασία αν αυτά ήταν σχετικά απλά καθημερινά ή κοσμήματα για σημαντικές εκδηλώσεις. Δείτε αυτό το απλό κολιέ με το γράμμα D (το πρώτο γράμμα του ονόματος της πριγκίπισσας). Της το δώρισαν οι φίλοι της για τα δέκατα έκτα γενέθλιά της. Η Νταϊάνα το εκτίμησε και συνέχισε να το φοράει περιστασιακά, ακόμη και μετά το γάμο της με τον Κάρολο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

© Princess Diana Archive / Stringer / Hulton Royals Collection / Getty Images

Το 7 σειρές μαργαριτάρια με ζαφείρι τσόκερ ήταν ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα της Ν Νταϊάνα. Ταίριαζε με τα διπλά σκουλαρίκια και το δαχτυλίδι αρραβώνων της. Αλλά το τσόκερ έχει ένα μυστικό. Το κεντρικό του στοιχείο είναι μια καρφίτσα ζαφείρι που δόθηκε στη Βασίλισσα Ελισάβετ ως γαμήλιο δώρο. Η Νταϊάνα το συνδύασε με τα μαργαριτάρια με κομψό τρόπο.

© UPPA/Photoshot/REPORTER / East News

Η πριγκίπισσα προτίμησε τα κοντά κολιέ που υπογράμμιζαν τη χαριτωμένη καμπύλη του λαιμού της. Και τα συνδύαζε πάντα με σκουλαρίκια.

© LFI/Photoshot/REPORTER / East News, © AP/EAST NEWS / East News, © LFI/Photoshot/REPORTER / East News

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Νταϊάνα με ζαφείρι ήταν πολύ σημαντικό γι’ αυτήν. Το φορούσε και το συνδύαζε με διαφορετικά ρούχα.

© Allstar Picture Library/Mary Evans Picture Library / East News

Προτιμούσε να φοράει όλα τα άλλα δαχτυλίδια της στο μικρό της δάχτυλο και αυτό τραβούσε μεγάλη προσοχή.

© Princess Diana Archive / Stringer / Hulton Royals Collection / Getty Images

Ένας συνδυασμός κλασικών και σπορ στυλ

Η Νταϊάνα ήξερε πώς να φαίνεται ευπρεπής και γλυκιά, ακόμη και σε σπορ ρούχα, τα οποία μερικές φορές συνδύαζε με casual ρούχα. Η πριγκίπισσα πρόσθεσε λίγο χιούμορ στην εμφάνισή της, όπως αυτή η μπλούζα με ένα μπαλόνι σε συνδυασμό με ένα υπερμεγέθη σακάκι.

Ένα ανδρικό στυλ

Ένα παπιγιόν, ένα ανδρικό σακάκι και κοστούμι. Η Νταϊάνα και ο στιλίστας της επέλεγαν συχνά ανδρικά στυλ για να τονίσουν τη θηλυκότητά της. Μία από τις πιο μη συμβατικές επιλογές της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας ήταν το παπιγιόν που συνδύαζε με διαφορετικά ρούχα.

Δείτε ακόμη Τα παπούτσια της Βασίλισσας Ελισάβετ που φόραγε στην στέψη της, επανακυκλοφορούν!

Παστέλ χρώματα

Η Νταϊάνα αγαπούσε τα φωτεινά χρώματα και δεν φοβόταν να τα φορέσει. Επίσης, παστέλ χρώματα και ευαίσθητα υφάσματα, όπως δαντέλα, σιφόν και μετάξι. Συνήθιζε να τα φοράει στην καθημερινή ζωή καθώς και στις δεξιώσεις.

© Associated Press / East News

Total look

Ακόμα κι αν μια μονόχρωμη ενδυμασία φαίνεται απλή με την πρώτη ματιά, απαιτεί πραγματικά μια βαθιά αίσθηση του στυλ και η Νταϊάνα είχε ακριβώς αυτό. Τα ρούχα της είχαν διαφορετικό στυλ και δεν φοβόταν να χρησιμοποιήσει έντονες αποχρώσεις και διασκεδαστικούς συνδυασμούς αξεσουάρ.

© AFP/EAST NEWS / East News

Αντίθετα χρώματα

Η Νταϊάνα ήταν επίσης λάτρης της αντίθεσης χρωμάτων. Οι τολμηροί συνδυασμοί χρωμάτων της ταίριαζαν. Σε τελική ανάλυση, τα αντίθετα χρώματα προσελκύουν περισσότερη προσοχή από ένα μόνο φωτεινό χρώμα.

© AP / EAST NEWS

Κομψά γυαλιά

Η Νταϊάνα δεν φορούσε πολύ συχνά γυαλιά αλλά αν το έκανε, θα ήταν αυτά με ασυνήθιστα μοντέρνους σκελετούς, συχνά παρόμοιου σχήματος με αυτούς που χρησιμοποιούνται για γυαλιά ηλίου.

© Princess Diana Archive / Stringer / Hulton Royals Collection / Getty Images

Όσο για τα γυαλιά ηλίου, τα αγαπούσε και τα φορούσε σε διάφορες εκδηλώσεις, επίσημες και ανεπίσημες. Συνδύαζε σπορ γυαλιά με κλασικά ρούχα και της άρεσαν πολύ τα υπερμεγέθη.

Το κόκκινο χρώμα

Η πριγκίπισσα είχε πολλά ρούχα με πλούσιο κόκκινο χρώμα, το οποίο περιελάβανε όχι μόνο φορέματα αλλά και μπουφάν, πουλόβερ, παλτά και μια συλλογή από φούστες. Της άρεσε να συνδυάζει το κόκκινο με αντίθετα και ταιριαστά χρώματα.

© East News

Δείτε επίσης Κέιτ Μίντλετον: Πέντε λόγοι που ντύνει τα παιδιά της με τόσο παλιομοδίτικα ρούχα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ιδέες Οργάνωσης Σπιτιού με Συρμάτινα Καλάθια

Ιδέες Οργάνωσης Σπιτιού με Συρμάτινα Καλάθια

Ένας Απλός Τρόπος να Ελέγξετε την Υγεία σας σε 1 Λεπτό

Ένας Απλός Τρόπος να Ελέγξετε την Υγεία σας σε 1 Λεπτό