in , , ,

Κέιτ Μίντλετον: Πέντε λόγοι που ντύνει τα παιδιά της με τόσο παλιομοδίτικα ρούχα

Κέιτ Μίντλετον: Η ίδια επιλέγει συνεχώς να φορά, τα ίδια ρούχα. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει μόνο για τον εαυτό της. Αυτό, το πράττει και στα παιδιά της. Μάλιστα, δεν γίνεται τυχαία… Οι λόγοι παρουσιάζονται παρακάτω…

Κέιτ Μίντλετον: Ακολουθούν πέντε λόγοι για τους οποίους ντύνει, τα παιδιά της, με παλιομοδίτικα ρούχα

– 1ος λόγος: Δεν θέλει να δημιουργεί φρενίτιδα αγορών γύρω από τους σχεδιαστές και τις μάρκες που φορούν τα παιδιά της. Ούτως ή άλλως, ότι φορούν τα παιδιά ξεπουλά σε χρόνο ρεκόρ. Δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ψηφιακή εταιρεία μάρκετινγκ Rakuten Marketing κατατάσσει τον Τζορτζ και τη Σάρλοτ ως τη δεύτερη και τέταρτη μεγαλύτερη επιρροή νέων celebrity στην αγορά παιδικής μόδας. Αν και μόλις 3 και 1 ετους αντίστοιχα, η Σάρλοτ και ο Τζορτζ αξίζουν 5,3 δισ. λίρες.

– 2ος λόγος: Θέλει να δείξει στον κόσμο ότι οι γαλαζοαίματοι είναι ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι άνθρωποι. Και αυτοί φορούν τα ίδια ρούχα πάνω από μία φορά. Ακόμη και σε επίσημα οικογενειακά πορτρέτα. Αυτός είναι και ο λόγος που συνήθως ντύνει τα παιδιά με οικονομικές μάρκες, και όχι με ρούχα σχεδιαστών όπων κάνουν οι Αμερικανίδες διάσημες μαμάδες όπως η Καρντάσιαν και η Μπιγιονσέ.

Κέιτ Μίντλετον: Κι άλλοι λόγοι για τους οποίους ντύνει, τα παιδιά της, με παλιομοδίτικα ρούχα

– 3ος λόγος: Θέλει να περιορίσει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που λαμβάνουν τα παιδιά. Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι φωτογράφους να προσπαθούν συνεχώς να πάρουν φωτογραφίες από τα τελευταία ρούχα των παιδιών της.

– 4ος λόγος: Είναι παραδοσιακή μητέρα και θέλει να τα κρατήσει μακριά από οτιδήποτε trendy και της μόδας. Θέλει τα παιδιά της να είναι παιδιά, όχι fashion icons. Φυσικά, η αφοσίωσή της στα παραδοσιακά παιδικά ρούχα έχει προκαλέσει μια αναβίωση της δημοτικότητάς τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

– 5ος λόγος: Προσπαθεί να δημιουργεί μια σύνδεση ανάμεσα στα παιδιά της και το οικογενειακό παρελθόν τους μέσα από τα ρούχα τους. Συχνά ντύνει τον πρίγκιπα Τζορτζ με ρούχα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Γουίλιαμ στην ηλικία του. Στη βάπτιση της Σάρλοτ, τον έντυσε παρόμοια με τον Γουίλιαμ, όταν ο δεύτερος συνάντησε τον νεογέννητο αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, το 1984.

Ο Τσιτσάνης στο μπαλκόνι: Ένα μοναδικό έργο τέχνης στην Ελλάδα

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κετογονική δίαιτα: Πλάνο διατροφής 14 ημερών σχεδόν χωρίς υδατάνθρακες από τη διατροφολόγο Ελένη Παπαγιαννίδου

9 Φυτά που Ταιριάζουν Απόλυτα στο Μπάνιο