in , , ,

15 Λάθη που Μπορούν να Προσθέσουν Κιλά στην Εμφάνισή σας

15 Λάθη που Μπορούν να Προσθέσουν Κιλά στην Εμφάνισή σας
15 Λάθη που Μπορούν να Προσθέσουν Κιλά στην Εμφάνισή σας

Μικρά πράγματα μπορούν να χαλάσουν την εμφάνισή σας. Ακόμα και τα βασικά ρούχα μπορούν να προσθέσουν επιπλέον βάρος εάν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες. Για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αποφύγετε να κάποια λάθη, δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές.

Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα

Φοράτε ένα πουκάμισο χωρίς κουμπιά

© kamenskaya.style / instagram

Φαίνεται ότι ένα απλό πουκάμισο δεν μπορεί να καταστρέψει την εμφάνισή σας, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα σωστό. Εάν θέλετε να κρύψετε παραπανήσια κιλά, είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα πουκάμισο με κουμπιά. Φορέστε το ξεκούμπωτο και βάλτε ένα μπλουζάκι μέσα από αυτό. Αυτό θα επιμηκύνει τη σιλουέτα σας.

Φοράτε ένα χαλαρό πουλόβερ με φούστα

brightside

Ένα χαλαρό πουλόβερ μπορεί να κρύψει τη μέση σας και να κάνει το κάτω μέρος του σώματός σας πιο κοντό. Χρησιμοποιήστε μια ζώνη για να σηκώσετε το πουλόβερ και να επιμηκύνετε τη σιλουέτα σας.

Τραβάτε την μπλούζα για να κρύψετε την κοιλιά σας

© kamenskaya.style / instagram

Μην τραβάτε την μπλούζα πολύ κάτω, καθώς αυτό μπορεί να χωρίσει την εμφάνισή σας σε 2 δυσανάλογα μέρη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν τα χρώματα του κάτω και του πάνω μέρους είναι σε αντίθεση. Τοποθετήστε τη μπλούζα μέσα στη φούστα και φορέστε μια ξεκούμπωτη ζακέτα ή σακάκι.

Δεν δείχνετε τα λεπτότερα μέρη σας: καρπούς, μέση ή λαιμό

brightside

Όταν νιώθετε ότι έχετε επιπλέον βάρος, θέλετε να τυλιχτείτε με τα ρούχα, ώστε κανείς να μην το προσέξει. Αλλά πρέπει να δείχνετε τους καρπούς, τη μέση, το λαιμό ή τους αστραγάλους σας. Αυτά είναι τα σημεία που σας κάνουν να φαίνεστε λεπτές και θηλυκές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φοράτε στενά ζακετάκια με κουμπιά

© kamenskaya.style / instagram

Πολλές έχουν αυτά τα λεπτά ζακετάκια με κουμπιά στην ντουλάπα τους. Πρέπει να είστε προσεκτικές. Εάν έχετε όγκο στη μέση και τους ώμους, δεν θα σας κάνουν να φαίνεστε πιο αδύνατες, αλλά, αντίθετα, μπορεί να προσθέσουν κιλά. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα πλεκτό πουλόβερ με ελαφρώς πιο χαλαρό κόψιμο.

Φοβάστε τη μονοχρωμία

brightside

Συχνά αποφεύγετε τη μονοχρωμία επειδή μπορεί να φαίνεται άχαρη και απλή, αλλά αυτό δεν ισχύει. Ένα αντίθετο κάτω μέρος μπορεί να φαρδύνει την εμφάνισή σας. Επιλέξτε μια φούστα ιδίου χρώματος και βάλτε τη μπλούζα μέσα σε αυτήν, ώστε να μην μετατοπίσετε το επίπεδο της μέσης σας.

Φοράτε σορτς που είναι πολύ κοντά

© kamenskaya.style / instagram

Τα σορτς που είναι πολύ κοντά δεν θα σας κάνουν πιο αδύνατες, όπως θα θέλατε. Πολύ συχνά αποκαλύπτουν μόνο ελαττώματα. Εάν επιλέξετε μια φόρμα γυμναστικής, τότε είναι προτιμότερο να προτιμήσετε ελαφρώς χαλαρές. Εάν εξακολουθείτε να επιμένετε στα σορτς, επιλέξτε να είναι μακριά και όχι στενά. Επίσης, αποφύγετε μικρά και παιδικά μοτίβα στα ρούχα σας που μπορούν να τραβήξουν πάρα πολύ την προσοχή στην κοιλιά σας.

Φοράτε πολύ λεπτή και φωτεινή ζώνη

brightside

Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε ζώνες ανοιχτού χρώματος, αλλά μόνο με κατάλληλα ρούχα. Εάν το παλτό σας είναι πιο σκούρο από τη ζώνη σας, τότε μπορεί οπτικά να δείξει τη μέση σας μεγαλύτερη.

Επίσης, μην χρησιμοποιείτε λεπτές ζώνες με ρούχα. Μια φαρδιά ζώνη θα αναδείξει καλύτερα τη σιλουέτα σας.

Φοράτε συνέχεια κοντά και στενά ρούχα

© kamenskaya.style / instagram

Μπορεί να φαίνεται ότι όσο περισσότερο δείχνετε τα πόδια σας, τόσο μακρύτερα και πιο λεπτά δείχνουν . Αυτό όμως δεν συμβαίνει πάντα. Μια κοντή φούστα μπορεί να κόψει τη γραμμή των ποδιών σας, ειδικά αν είναι μαύρη. Είναι καλύτερα να επιλέξετε μια φούστα μολύβι που τονίζει τέλεια τη θηλυκότητά σας.

Φοράτε φούστα ή φόρεμα μακρύτερο από το παλτό σας

© kamenskaya.style / instagram

Μην φοράτε αδιάβροχο ή παλτό που είναι κοντύτερο από τη φούστα σας, ειδικά αν έχει αντίθετο χρώμα. Όταν το κάνετε αυτό, εμφανίζονται επιπλέον γραμμές, οι οποίες κόβουν οπτικά τη σιλουέτα και την παχαίνουν.

Διαλέγετε το λάθος μήκος φούστας

brightside

Μην ξεχνάτε το μήκος της φούστας ή του φορέματος. Πάνω από το γόνατο μπορεί συχνά να προσθέσει κιλά. Όλα, εξαρτώνται από τον τύπο του σώματός σας, αλλά περίπου 10 εκατοστά κάτω από το γόνατο ταιριάζει σε πολλές.

Οι φούστες A-line που είναι πολύ μεγάλες μπορούν επίσης να χαλάσουν την εμφάνισή σας και να κρύψουν τους λεπτούς αστραγάλους.

Ξεχνάτε τις κάθετες γραμμές

brightside

Όσο μεγαλύτερη είναι η κάθετη γραμμή, τόσο πιο λεπτές φαίνεστε. Αφήστε το σακάκι σας ανοιχτό και επιλέξτε το σωστό μήκος. Δεν πρέπει να υπάρχουν πάρα πολλές οριζόντιες ρίγες γύρω από την κοιλιά. 5 Τρόποι που τα Ρούχα Επηρεάζουν την Εικόνα και την Επιτυχία σας

Φοράτε πολύ στενά φορέματα

© kamenskaya.style / instagram

Η κοιλιά δεν εξαφανίζεται, ακόμα κι αν φοράτε ένα στενό φόρεμα, ειδικά σε ανοιχτόχρωμο χρώμα. Μην φοβάστε να φορέσετε φαρδιά φορέματα, αλλά δείξτε τη μέση σας. Ακόμα και ένα λευκό φόρεμα δεν θα σας κάνει να φαίνεστε παχύτερες αν όλα είναι ισορροπημένα. Το σχήμα της κλεψύδρας μπορεί να σας σώσει.

Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά υπερμεγέθη πράγματα ταυτόχρονα

brightside

Όταν όλα είναι υπερμεγέθη, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε παχύτερες. Δώστε προσοχή στα αξεσουάρ σας. Μερικές φορές είναι καλύτερα να επιλέξετε μια μικρή τσάντα και να μην προσθέσετε επιπλέον όγκο στο πάνω μέρος του σώματός σας. Και ξανά. Δείξτε τους καρπούς σας.

Προτεραιότητα στα στενά τζιν

© kamenskaya.style / instagram

Τα στενά τζιν μπορούν να σας παίξουν άσχημα κόλπα, ειδικά αν έχετε παχιές γάμπες. Επιλέξτε ελαφρώς χαλαρά τζιν που δείχνουν τους αστραγάλους σας. Μην επιλέξετε παπούτσια με αντίθεση γιατί θα κόψουν τα πόδια σας οπτικά.

Η ίδια γυναίκα δοκιμάζει ρούχα σε 11 δοκιμαστήρια καταστημάτων και οι διαφορές είναι τεράστιες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

15 Χρήσεις για Λεμόνια

Πότε Πρέπει να Βουρτσίζετε τα Δόντια σας το Πρωί