in , , ,

Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα

Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα
Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα

Η αγορά καινούργιων ρούχων μπορεί να αποδειχθεί μια επιβραβευτική και χαλαρωτική δραστηριότητα ή μια τρομακτική εμπειρία. Όλα εξαρτώνται από τη στάση και την προσέγγισή σας. Για να μην απογοητευτείτε στις αγορές σας, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να προσέχετε τις μικρές λεπτομέρειες. Πώς να Διπλώσετε Όλα τα Ρούχα ΒΙΝΤΕΟ

Η ευκαμψία και το φάρδος ενός παπουτσιού

© depositphotos, © depositphotos

Πολλά παπούτσια στην αγορά φαίνονται μοντέρνα, αλλά δεν είναι καλά για τα πόδια σας. Όταν αγοράζετε παπούτσια, προσπαθήστε να τα λυγίσετε και να τα περιστρέψετε για να ελέγξετε την ευκαμψία τους. Ένα παπούτσι πρέπει να λυγίσει κάτω από το μετατάρσιο του ποδιού και θα πρέπει να υπάρχει κάποια αντίσταση όταν το στρίβετε. Όταν δοκιμάζετε παπούτσια, περπατήστε σε σκληρές επιφάνειες καθώς και στο χαλί για να δείτε πώς νιώθετε το παπούτσι και στα δύο.

Δώστε προσοχή όχι μόνο στο μήκος αλλά και στο φάρδος. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να κουνάτε ελαφρώς τα δάχτυλα των ποδιών σας. Εάν δεν μπορείτε να μετακινήσετε καθόλου τα δάχτυλα των ποδιών σας, τα παπούτσια είναι πολύ σφιχτά.

Η πλέξη σε κασμιρένιο πουλόβερ

© depositphotos, © depositphotos

Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα κασμιρένιο πουλόβερ, ελέγξτε την πλέξη: συνήθως είναι διπλή που σημαίνει ότι 2 νήματα είναι σφιχτά πλεγμένα για να δημιουργήσουν ένα ισχυρότερο και πιο ανθεκτικό νήμα. Όταν είναι μονή η πλέξη η μια πλευρά φαίνεται πιο πλατιά από την άλλη πλευρά, η οποία φαίνεται να σχηματίζει μια συνεχή κάθετη στήλη. 12 Ρούχα που Είναι Εξαιρετικά Άβολα στην Καθημερινότητα και δεν είναι σαν τα περιοδικά!

Συνεχόμενα σχέδια

© yoox, © depositphotos

Σε ρούχα υψηλής ποιότητας, τα σχέδια (καρό ή οριζόντιες ρίγες) πρέπει να ταιριάζουν στις ραφές και στα μανίκια. Οι κατασκευαστές φθηνών ρούχων συχνά παραλείπουν αυτήν τη λεπτομέρεια για να διατηρήσουν το κόστος χαμηλό, επειδή η αντιστοίχιση σημαίνει συχνά κόψιμο μεμονωμένων κομματιών του ρούχου. Ωστόσο, η αναντιστοιχία μπορεί να είναι υπερβολική για να δώσει στο ρούχο μια εκκεντρική εμφάνιση.

Το τέλειο μήκος για τζιν

© depositphotos, © depositphotos

Για τις γυναίκες, η επιλογή εξαρτάται από τον τύπο του τζιν. Με παντελόνι στο ύψος του αστραγάλου, το στρίφωμα πρέπει να βρίσκεται ακριβώς πάνω ή δεξιά στον αστράγαλο. Τα κοκαλιάρικα τζιν θα πρέπει να προσφέρουν καθαρή εμφάνιση αστραγάλου. Τα ίσια τζιν πρέπει να καλύπτουν το πάνω μέρος των ποδιών σας. Θυμηθείτε να επιλέξετε ρούχα που ταιριάζουν στον τύπο του σώματός σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Για ανδρικά τζιν, επιλέξτε όσα είναι αρκετά μακριά για να καλύψουν τις κάλτσες αλλά αρκετά κοντά ώστε να μην καλύπτουν τα παπούτσια.

Η ποιότητα του υφάσματος

© depositphotos, © depositphotos

Ελέγχετε πάντα την ετικέτα. Παρόλο που το συνθετικό ύφασμα είναι φθηνότερο και συχνά αναμιγνύεται με φυσικά υλικά, δεν διαρκεί όπως το φυσικό ύφασμα με το συνεχές πλύσιμο. Κρατήστε το ύφασμα στο φως για να κρίνετε το βάρος και την πυκνότητα της ύφανσης.

Τέλος, ελέγξτε τις ραφές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του ρούχου. Είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι εάν είναι πρόχειρες, χαλαρές ή ραμμένες πολλές φορές.

Μην εμπιστεύεστε το μέγεθος που αναγράφεται στη ετικέτα.

© depositphotos, © depositphotos

Παρόλο που στο παρελθόν χρησιμοποιήθηκε ένα τυποποιημένο διάγραμμα μεγέθους, οι περισσότερες μάρκες σήμερα έχουν το δικό τους σύστημα μεγέθους. Ένα άλλο πρόβλημα με τα μεγέθη είναι το λεγόμενο “μέγεθος ματαιοδοξίας”. Σύμφωνα με έρευνα, ένα φόρεμα μεγέθους 8 σήμερα είναι περίπου το ίδιο με ένα φόρεμα μεγέθους 16 το 1958. Επομένως, πρέπει πάντα να δοκιμάζετε διαφορετικά μεγέθη και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ντυθείτε αναλόγως για τα ψώνια σας.

© depositphotos

Εάν πρόκειται να αγοράσετε παπούτσια, φορέστε ένα ζευγάρι που μπορείτε εύκολα να βγάζετε. Σε γενικές γραμμές, επιλέξτε άνετα ρούχα για τα ψώνια, αλλά φορέστε τα εσώρουχα που θα φορούσατε κάτω από τα ρούχα που σκοπεύετε να αγοράσετε.

Η εποχή του έτους

© depositphotos, © depositphotos

Μερικά πράγματα μπορεί να είναι φθηνότερα κατά τη διάρκεια ενός συγκεκριμένου μήνα ή ακόμη και της ημέρας από άλλα. Σύμφωνα με το ShopItToMe.com, η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για να αγοράσετε τσάντες και η Δευτέρα είναι ιδανική για αγορά γυαλιών ηλίου και παντελονιών. Τον Ιανουάριο, τα κοστούμια και τα χειμωνιάτικα ενδύματα είναι σε έκπτωση και το Φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να αγοράσετε τζιν. Ένα Κορίτσι Μεταμορφώνει Παλιά Ρούχα σε Μοντέρνα Κομμάτια

Υποχρεωτική περίοδος αναμονής

© depositphotos, © depositphotos

Μην αγοράσετε ένα ρούχο που σας αρέσει αμέσως. Είναι καλύτερο να περιμένετε περίπου μια εβδομάδα αφού το δείτε στο κατάστημα. Συχνά, αφού τελειώσει αυτή η περίοδος αναμονής, αποφασίζετε ότι δεν το θέλετε πραγματικά. Να θυμάστε ότι δεν πρέπει να ξοδέψετε περισσότερο από το 5% του μισθού σας σε ρούχα.

Η εξίσωση “κόστος ανά χρήση”

© zalando

Όταν αποφασίζετε εάν θα αγοράσετε ένα ακριβό ένδυμα ή θα πάρετε το φθηνότερο ισοδύναμό του, χρησιμοποιήστε την εξίσωση “κόστος ανά χρήση”. Είναι το άθροισμα της τιμής του ενδύματος και της συντήρησής του δια του αριθμού των φορών που θα το φορέσετε. Σύμφωνα με αυτήν την εξίσωση, για ρούχα που πρόκειται να φοράτε τακτικά, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα ακριβότερο αλλά υψηλότερης ποιότητας είδος, καθώς θα σας κρατήσει περισσότερο. Το αντίστροφο ισχύει για τα ρούχα που δεν θα φοράτε τακτικά. 27 φανταστικοί τρόποι να μεταποιήσετε παλιά ρούχα και να εξοικονομήσετε Χρήματα! Βίντεο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

Πώς να Αποτρέψετε το Θάμπωμα των Τζαμιών στο Αυτοκίνητο

Πώς να Αποτρέψετε το Θάμπωμα των Τζαμιών στο Αυτοκίνητο