in , , , , ,

20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών
20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

Για πολλούς από εμάς, οι διακοσμητές φαντάζουν ως μάγοι που μπορούν να μεταμορφώσουν οποιοδήποτε χώρο διαβίωσης. Απλώς ρίξτε μια ματιά σε 20 διαφορετικές ανακαινίσεις σπιτιών και θα δείτε τι εννοούμε! Το καλύτερο όμως είναι ότι αυτές τις ιδέες μπορείτε να τις κάνετε μόνοι σας στο σπίτι σας. Είναι τόσο απλές που δεν χρειάζεται να καλέσετε έναν επαγγελματία! 9 Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ στην Ανακαίνιση

Μια μικρή και λειτουργική κουζίνα

20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών
20 Εντυπωσιακές Ανακαινίσεις Σπιτιών

Σε αυτήν την περίπτωση, το βάψιμο των τοίχων και η προσθήκη μερικών διακοσμητικών στοιχείων δεν θα ήταν αρκετή για να κάνει την κουζίνα πιο κομψή και ανακαινίστηκε εξολοκλήρου. Ο συνδυασμός λευκού και ναυτικού μπλε λειτουργεί πάντα καλά. Το μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου χρησιμεύει ως φωτεινό σημείο σε αυτό το δωμάτιο. Το πάτωμα είναι καλυμμένο με πλακάκια σε απομίμηση μάρμαρου. Τα έπιπλα δεν αλλάξαν, αλλά η κουζίνα φαίνεται εντελώς διαφορετική.

Ένα μέρος όπου η δημιουργικότητα μπορεί να ανθίσει

Αυτή η σοφίτα άλλαξε δραστικά. Οι τυρκουάζ τοίχοι και η λευκή οροφή ανανεώσαν το χώρο. Μετά την ανακαίνιση , εγίνε ένας ιδανικός χώρος εργασίας όπου η δημιουργικότητα μπορεί να ρέει ελεύθερα. Υπέροχα χρώματα, ζεστό χαλί, κλασικός καναπές και φυσικά διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν μια εμπνευσμένη ατμόσφαιρα για εργασία.

Ένας παραγωγικός χώρος εργασίας

Για να εργαστείτε αποτελεσματικά, πρέπει να είστε στο σωστό περιβάλλον. Για παράδειγμα, είναι καλύτερα να αποφεύγετε τα ψυχρά χρώματα στους τοίχους ή να τους αφήνετε χωρίς καθόλου διακόσμηση. Δείτε πώς τα φωτεινά χρώματα έρχονται σε αντίθεση με το πάτωμα και άλλα ξύλινα στοιχεία μετά την ανακαίνιση. Το δάπεδο είναι καλυμμένο με τεχνητά παλαιωμένο παρκέ. Δεν θα σας πειράζει να δουλεύετε σε ένα τέτοιο μέρος!

Ιδέες για ένα μικρό δωμάτιο

Σε αυτήν την περίπτωση, οι γκρι αποχρώσεις συνδυάζονται τέλεια με έντονα χρώματα και φυσικό φως. Τα απλά έπιπλα και ο σχεδιασμός της μοκέτας ταιριάζουν ιδανικά στο μικρό δωμάτιο, καθώς και στα διάφορα διακοσμητικά στα ράφια.

Ένα δημιουργικό γραφείο

Περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας στα γραφεία, οπότε αυτός πρέπει να είναι ένας άνετος και ζεστός χώρος. Πολύχρωμοι τοίχοι, λευκά ράφια με αυθεντικά αντικείμενα πάνω τους, φωτεινές καρέκλες και ανοιχτόχρωμα laminate δάπεδα θα σας κάνουν να νιώθετε δημιουργικοί και γεμάτοι ενέργεια κάθε εργάσιμη ημέρα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα φωτεινό σαλόνι

Αυτό το σαλόνι μεταμορφώθηκε δραστικά. Αρχικά, ήταν διακοσμημένο σε παραδοσιακό στιλ με κυριαρχία των σκούρων χρωμάτων. Τώρα, αυτό το φωτεινό δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε στιλ εξοχικής κατοικίας, που χαρακτηρίζεται από την ίδια γκάμα χρωμάτων, λειτουργικά έπιπλα και τη μεγάλη χρήση του λευκού χρώματος. Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με λευκασμένη βελανιδιά που μπορεί να φαίνεται μια δύσκολη λύση διακόσμησης. Αλλά με τη σωστή φροντίδα, η ομορφιά της θα ευχαριστήσει τα μάτια σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σκούροι τοίχοι και φωτεινά διακοσμητικά στοιχεία

Το να κάνετε ένα σκοτεινό δωμάτιο να φαίνεται πιο φωτεινό είναι μια τυπική εργασία για κάθε διακοσμητή. Ωστόσο, μερικές φορές, οι πελάτες αγαπούν πραγματικά τα σκούρα χρώματα. Για αυτούς, αυτό το σαλόνι είναι η ιδανική λύση. Απλώς βάψτε τους τοίχους με το αγαπημένο σας σκούρο χρώμα για να κάνετε αντίθεση με τα φωτεινά και ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε το πάτωμα. Απλά βερνικώστε το για να φαίνεται καινούργιο.

Η ομορφιά του μινιμαλισμού

Δεν υπάρχει τίποτα περιττό σε αυτήν την μινιμαλιστική κουζίνα. Το φωτεινό φόντο δίνει έμφαση στα ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Όλα περιστρέφονται γύρω από τις αντιθέσεις. Το παρκέ δάπεδο φαίνεται επίσης πολύ εντυπωσιακό στο νέο περιβάλλον.

Ένα σαλόνι γεμάτο ζεστασιά

Σε αυτήν την περίπτωση, το laminate δάπεδο αντικαταστάθηκε από ένα ανοιχτότερο για να κάνει το σαλόνι πιο ζεστό. Μπορείτε να βάψετε τους τοίχους με ακρυλικό, να αντικαταστήσετε τις κουρτίνες με περσίδες και να καλύψετε το ψεύτικο τζάκι με διακοσμητικό σοβά ή με πλακάκια. Και το σαλόνι θα φαίνεται πολυτελές!

Προσθέστε λίγο ροζ

Δεν υπάρχει τίποτα περιττό εδώ, αλλά ταυτόχρονα ο καταπληκτικός συνδυασμός λευκών και ροζ αποχρώσεων αναζωογονεί αυτό το τεράστιο δωμάτιο. Το άφθονο φως το καθιστά πιο ευρύχωρο και τα χρυσά στοιχεία δίνουν μια κλασική όψη. Μια απίστευτη ανακαίνιση! Πριν και μετά σε διαμέρισμα του 1980!

Ανάμειξη παλαιών και νέων στυλ

Εάν βαρεθήκατε την παλιομοδίτικη κουζίνα σας που πιθανότατα ήταν διακοσμημένη από τη γιαγιά της γιαγιάς, ήρθε η ώρα για σημαντικές αλλαγές. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τα πάντα. Δοκιμάστε να συνδυάσετε παλιά και νέα στυλ προσθέτοντας μερικά παλιά φωτιστικά και καλάθια αποθήκευσης για να διατηρήσετε τη γοητεία του παρελθόντος στο μοντέρνο εσωτερικό σας.

Ένας άνετος χώρος εργασίας

Αυτή η δημιουργική γωνία δημιουργήθηκε στη θέση που ήταν μια ντουλάπα. Μερικά ράφια, ελκυστική ταπετσαρία, ένα τακτοποιημένο μικρό τραπέζι και μια κουρτίνα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας άνετο χώρο εργασίας στο σπίτι. Για να αποκτήσετε τον τέλειο συνδυασμό χρωμάτων, μπορείτε να αντικαταστήσετε το ξύλινο δάπεδο με σκούρο παρκέ.

Μια σύγχρονη κουζίνα

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε την κουζίνα σας με όλα τα είδη αναμνηστικών, καλάθια και πολύχρωμα πιάτα για να την κάνετε πιο φωτεινή. Μερικές φορές, απλά πρέπει να αφαιρέσετε κάτι για να προσθέσετε λίγο στυλ. Χρειάζεστε πραγματικά όλα αυτά τα πράγματα στην κουζίνα σας; Σκεφτείτε. Στη συνέχεια, αποφασίστε για το στυλ και τα χρώματα, σκεφτείτε τι να βάλετε στα ράφια και πετάξτε ή κρύψτε περιττά πράγματα.

Δωμάτιο αγοριού

Όταν ο μικρός γιος σας φτάσει στην εφηβεία, είναι καιρός για μια αλλαγή στο δωμάτιό του. Πιθανότατα δεν παίζει πλέον με παιχνίδια και δεν θαυμάζει τις παιδικές του ζωγραφιές πλέον. Έτσι, συσκευάστε όλα αυτά τα χαριτωμένα πράγματα σε μια τσάντα και κρύψτε τα στην αποθήκη ή σε μια ντουλάπα. Οι ήρεμοι πράσινοι τοίχοι δεν ταιριάζουν πλέον με την ηλικία του. Προτείνουμε να βάψετε κομψές λωρίδες δύο αποχρώσεων σε έναν από τους τοίχους. Το μεγάλο γραφείο μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μοντέρνο, μικρό τραπέζι. Μην ξεχάσετε να ανανεώσετε το κρεβάτι βάφοντας εκ νέου το πλαίσιο.

Ένα κομψό μπάνιο

Αν θέλετε να κρατήσετε αυτό το ιστορικό στιλ και να δείξετε το δικό σας γούστο, αυτός ο σχεδιασμός είναι για εσάς. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με σκούρα χρώματα. Παρά τον μικρό χώρο, το σκούρο καφέ ή το μαύρο φαίνονται πολύ εντυπωσιακά. Τα λευκά πλακάκια κλίνκερ, τα οποία δίνουν την εμφάνιση πλινθοδομής, ταιριάζουν επίσης. Το πιο δύσκολο έργο εδώ είναι η επιλογή εικόνων για τη διακόσμηση των τοίχων.

Ένα άνετο υπνοδωμάτιο

Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδανικός για όσους θέλουν να αλλάξουν ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δραστικό τρόπο. Επανασχεδιάστε το ταβάνι χρησιμοποιώντας κόντρα πλακέ και τελειώστε το με ξύλινες ράγες για να φαίνεται ψηλότερο. Αντικαταστήστε τους μικρούς λαμπτήρες με προβολείς. Επιλέξτε θερμά χρώματα για τα έπιπλα. Με την πρώτη ματιά, το δωμάτιο φαίνεται γεμάτο μετά την ανακαίνιση, αλλά, στην πραγματικότητα, όλα είναι καλά μελετημένα και λειτουργικά.

Γωνία ενός καλλιτέχνη

Αφού μονώσετε το δωμάτιο με υαλοβάμβακα και γυψοσανίδα, βάψτε τους τοίχους με οποιοδήποτε αρκετά φωτεινό ακρυλικό χρώμα. Απελευθερώστε τη φαντασία σας! Στη συνέχεια, βάψτε τους τοίχους χρησιμοποιώντας στένσιλ ή μόνο τη δημιουργικότητά σας. Σε αυτήν την περίπτωση, ένας εξαιρετικός συνδυασμός χρωμάτων μέντας, μαύρου και χρυσού.

Ένα φωτεινό και ευρύχωρο σαλόνι

Για να απαλλαγείτε από την αφθονία του καφέ, απλώς ανανεώστε το ξύλινο πάτωμα με βερνίκι και αφαιρέστε τα καφέ πλακάκια γύρω από το τζάκι. Στη συνέχεια σοβατίστε την επιφάνεια και τοποθετήστε μερικά νέα κεραμικά πλακίδια. Χρωματίστε τους τοίχους και το τζάκι με λευκό ακρυλικό χρώμα.

Ένα φιλόξενο σαλόνι

Αυτό το δωμάτιο δεν έχει αλλάξει πολύ, αλλά φαίνεται πολύ πιο φιλόξενο μετά την ανακαίνιση. Απλώς αντικαταστάθηκε το παράθυρο με ένα πανοραμικό, βάφτηκαν οι τοίχοι θερμό μπεζ, αλλάχτηκαν τα έπιπλα και τοποθετήθηκαν τα σωστά φωτιστικά δαπέδου. Το πάτωμα απλά καλύφθηκε με λάκα.

Ένα δωμάτιο με ιστορία

Αυτός ο σχεδιασμός είναι για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό και αγαπούν αντικείμενα με ιστορίες πίσω τους. Μπορείτε να βάψετε μόνοι σας τους τοίχους και το πάτωμα ή ακόμη και να αντικαταστήσετε το πάτωμα με ξύλο με υφή. Όλα τα έπιπλα αγοράστηκαν από καταστήματα με αντίκες. Μερικά από αυτά ήταν μόνο τεχνητά παλαιωμένα. Οτιδήποτε έχει τη δική του ιστορία θα φαίνεται φυσικό σε αυτό το δωμάτιο. Διακόσμηση: 16 συμβουλές σχεδιαστών για να φωτίσετε σκοτεινά δωμάτια και Χώρους χωρίς ανακαίνιση!

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

52 Τρόποι Ενσωμάτωσης του Φωτιστικού IKEA Ranarp στην Διακόσμηση

52 Τρόποι Ενσωμάτωσης του Φωτιστικού IKEA Ranarp στην Διακόσμηση

Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα

Τι Πρέπει να Προσέχετε όταν Αγοράζετε Ρούχα