in ,

Μια απίστευτη ανακαίνιση! Πριν και μετά σε διαμέρισμα του 1980!

Μια απίστευτη ανακαίνιση! Πριν και μετά σε διαμέρισμα του 1980!
Μια απίστευτη ανακαίνιση! Πριν και μετά σε διαμέρισμα του 1980!
Ένα απλό και βαρετό διαμέρισμα των 3 υπνοδωματίων του 1980 στην πόλη Taichung της Ταϊβάν, ανακαινίστηκε απο την 3designs και μετατράπηκε σε ένα μοντέρνο διαμέρισμα που ταιριάζει στο στυλ ζωής μιας οικογένειας

Διακόσμηση: 16 συμβουλές σχεδιαστών για να φωτίσετε σκοτεινά δωμάτια και Χώρους χωρίς ανακαίνιση!

Κάνοντας αλλαγές στα πατώματα, εισάγοντας ψευδοροφές, επενδύοντας στον καλό φωτισμό και αλλάζοντας τα υλικά σε φυσικά, πέτυχαν ένα φανταστικό αποτέλεσμα.

Στην είσοδο τοποθετήθηκε ξύλινο πάτωμα που έδωσε ζεστασιά στον χώρο, ενώ ακόμα και οι τοίχοι ντύθηκαν σε κάποια σημεία με ξύλο και ράφια.

Δίπλα στο παράθυρο του καθιστικού προστέθηκε ένας χτιστός πάγκος με αποθηκευτικό χώρο, ενώ απέναντι από τον καναπέ προστέθηκε ένα νέο ξύλινο ράφι με συρτάρια και μια μαύρη μονάδα ραφιών.

Στο τέλος του καναπέ, η άσχημη μονάδα κλιματισμού κρύφτηκε έξυπνα με μια κουρτίνα και δίνει την εντύπωση πως το μεγάλο παράθυρο συνεχίζεται αριστερά! Ο κρυφός φωτισμός πάνω από τον καναπέ έδωσε έναν ατμοσφαιρικό φωτισμό στο σαλόνι και το πήγε σε άλλο επίπεδο!

Στο φαρδύ και αχρησιμοποίητο χολ που συνδέει το σαλόνι με τα άλλα δωμάτια, οι σχεδιαστές βελτίωσαν τον φωτισμό και δημιούργησαν ένα τέλειο χώρο για τραπεζαρία 4 ατόμων.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στην κουζίνα δίπλα στο χολ, τα πράσινα lime ντουλάπια, καλύφθηκαν με πλαστικοποιημένο αυτοκόλλητο σε υφή ξύλου και ο τοίχος κάτω από τα ντουλάπια καλύφθηκε με υπέροχα Αυτοκόλλητα Πλακάκια

Στο υπνοδωμάτιο, λευκά ντουλάπια προστέθηκαν για να δημιουργηθούν αποθηκευτικοί χώροι, ενώ ο τοίχος στο πίσω μέρος του κρεβατιού βάφτηκε με ένα χαλαρωτικό μπλε γκρι χρώμα. Ένα γραφείο τοποθετήθηκε κάτω απο το παράθυρο, ώστε να διαβάζουν και να δουλεύουν στο φυσικό φως. Όπως θα παρατήρησες και εδώ ο φωτισμός έχει ανεβάσει το επίπεδο της κρεβατοκάμαρας.

Στο μπάνιο τα παλιά πλακάκια αντικαταστάθηκαν από νέα με υφή μαρμάρου. Ο παλιομοδίτικος νιπτήρας και ο τετράγωνος βαρετός καθρέπτης αντικαταστάθηκαν με ένα υπέροχο έπιπλο μπάνιου και ένα στρογγυλό κρεμαστό καθρέπτη. Ένα μικρό γυάλινο χώρισμα ανάμεσα στον νιπτήρα και την μπανιέρα έκανε την διαφορά!

Με λίγες απλές και έξυπνες κινήσεις ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών της δεκαετίας του 1980 άλλαξε εντελώς και ανέβασε την αξία του κατακόρυφα!

14 Λάθη Ανακαίνισης που Πρέπει να Αποφύγετε

via decoration

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γιατί τα σφουγγάρια της κουζίνας έχουν διάφορα χρώματα

Γιατί Δεν Πρέπει να Βάζετε το Τηλέφωνό σας σε Ρύζι Όταν Βραχεί