in , , , ,

9 Πράγματα που ΠΡΕΠΕΙ να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ στην Ανακαίνιση

Όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν μια ανακαίνιση ή απλά αγοράζουν κάτι ωραίο για το σπίτι τους, συχνά βλέπουν όμορφες φωτογραφίες στο διαδίκτυο και σε περιοδικά. Αλλά δεν διαβάζουν πάντα τις κριτικές των ατόμων που έχουν ήδη δοκιμάσει τις συγκεκριμένες ιδέες. Για παράδειγμα, το ντουλάπι κουζίνας χωρίς λαβή φαίνεται καταπληκτικό τόσο στις φωτογραφίες όσο και στην πραγματική ζωή, αλλά είναι πραγματικά άβολο στη χρήση του.

Ντουλάπια κουζίνας χωρίς λαβές

© luissantos84 / Depositphotos

Ντουλάπια κουζίνας που ανοίγουν με το πάτημα της επιφάνειας, φαίνονται πραγματικά μοντέρνα. Στην πραγματικότητα, όλες οι επιφάνειες θα καλύπτονται με δακτυλικά αποτυπώματα και το σύστημα ανοίγματος δεν είναι πάντα τόσο βολικό. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το συνηθίσετε. Επίσης, ενδέχεται να πατήσετε κατά λάθος τις πόρτες με τα γόνατα, τους γοφούς ή άλλα μέρη του σώματος. Προφανώς, αυτά τα συστήματα κοστίζουν επίσης αρκετά χρήματα.

Ένας τοίχος κουζίνας με πολλούς αρμούς

© Stefano Ferrario / Pixabay

Η σύγχρονη διακόσμηση προσφέρει πολλά διαφορετικά υλικά για τους τοίχους στην κουζίνα. Αλλά θυμηθείτε: όσο μικρότερα είναι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να πλύνετε τα λίπη και τι βρωμιές. Ειδικά από τους αρμούς.

Πολύπλοκοι πολυέλαιοι στην κουζίνα

© MrHamster / Depositphotos

Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι μεγάλοι πολυέλαιοι με πολλά διακοσμητικά στοιχεία είναι κατάλληλοι στην κουζίνα. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ δύσκολο να τους πλύνετε. Και τα λίπη, μαζί με τη σκόνη, σίγουρα θα συσσωρευτούν στον πολυέλαιο.

Πολυέλαιοι με αμπαζούρ που μοιάζουν με κύπελλο

© smaglov / Depositphotos

Οι πολυέλαιοι αυτοί μπορεί να φαίνονται όμορφοι, αλλά σίγουρα δεν είναι πρακτικοί. Θα συσσωρεύεται πολλή σκόνη μέσα. Έτσι, εάν αποφασίσετε να τον αγοράσετε, ετοιμαστείτε να τον πλένετε τακτικά.

Λαβές πορτών με αιχμηρές άκρες

brightside

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές λαβές πορτών για να διαλέξετε. Και μερικές φορές δεν συνειδητοποιείτε ότι μερικές από αυτές είναι επικίνδυνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις λαβές με αιχμηρές άκρες. Μπορούν να πιαστούν πάνω τους τα ρούχα σας όλη την ώρα και ακόμη να τα σκίσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φωτεινά χρώματα στην κουζίνα

© 3dimentii / Depositphotos

Για πολύ καιρό, οι άνθρωποι αγοράζουν ντουλάπια κουζίνας σε έντονα χρώματα. Μπορεί να φαίνεται όμορφο στην αρχή, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτά τα χρώματα μπορεί ακόμη και να σας εκνευρίσουν. Μπορείτε και πρέπει να χρησιμοποιήσετε φωτεινά χρώματα ως έμφαση ή για να τονίσετε κάτι.

Άνω ντουλάπι κουζίνας με πνευματικές πόρτες

© akhte-si / Depositphotos

Το ντουλάπι της κουζίνας με πνευματικές πόρτες φαίνεται πολύ μοντέρνο, βολικό και πρακτικό. Όχι όμως αν υπάρχουν κοντά άτομα στο σπίτι. Μόλις ανοίξει η πόρτα, είτε πρέπει να πηδήξουν για να την κλείσουν είτε να ανέβουν σε μια καρέκλα. Επίσης, μερικές φορές τα ντουλάπια είναι πολύ κοντά στην οροφή και οι πόρτες μπορεί να μην ανοίγουν στο έπακρο, οπότε θα είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθούν.

Ένας γυάλινος νεροχύτης που μοιάζει με κύπελλο

© MrHamster / Depositphotos

Αυτοί οι νεροχύτες φαίνονται καταπληκτικοί στις φωτογραφίες. Αλλά στην πραγματική ζωή, είναι δύσχρηστοι. Πρώτα απ’ όλα, δεν μπορούν να συγκρατήσουν πολύ νερό, οπότε πρέπει πάντα να προσέχετε και να βεβαιωθείτε ότι το νερό δεν εκτοξεύεται ή ξεχειλίζει. Επίσης, μετά από κάθε χρήση, πιθανότατα θα υπάρχουν λεκέδες νερού στο νεροχύτη και έτσι θα πρέπει να τον πλένετε κάθε μέρα.

Φώτα πάνω από τα ντουλάπια κουζίνας

© zhykova / Depositphotos

Αυτά τα φώτα φαίνονται όμορφα, αλλά δεν είναι καθόλου χρηστικά. Φωτίζουν το κεφάλι σας, αλλά όχι την επιφάνεια εργασίας σας. Είναι καλύτερα να βάλετε φώτα ακριβώς κάτω από τα ντουλάπια.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

πιτυρίδα,αντιμετωπιση πιτυριδας χωρις χημικα,αντιμετωπιση πιτυριδας,φυσικη αντιμετωπιση πιτυριδας,ομορφια,συμβουλες ομορφιας,συμβουλες ομορφιας,συμβουλες για μαλλια,συμβουλες για μαλλια

10 Τρόποι να ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ την Πιτυρίδα Χωρίς Χημικά

9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος

9 Λόγοι που ο Ύπνος σε Δροσερό Δωμάτιο είναι Καλύτερος