in , , , ,

12 Ρούχα που Είναι Εξαιρετικά Άβολα στην Καθημερινότητα και δεν είναι σαν τα περιοδικά!

Μερικές φορές, τα άβολα και μη πρακτικά ρούχα γίνονται μοντέρνα. Αλλά αυτή η προσέγγιση υπήρχε σε όλη την ανθρώπινη ιστορία. Σκεφτείτε μόνο τους σφιχτούς κορσέδες, τις ογκώδεις περούκες και τα φορέματα κρενολίνης. Οι άνθρωποι ακολουθούν πιστά τις νέες τάσεις της μόδας, μερικές φορές παρά την ταλαιπωρία και την έλλειψη άνεσης. Μερικά ρούχα φαίνονται καταπληκτικά στην πασαρέλα, αλλά είναι εντελώς δύσχρηστα στην καθημερινότητα.

21 Παλιά Ρούχα Μετατράπηκαν σε Μοντέρνα Αριστουργήματα

Μεταξωτό κοστούμι

© Jonas Gustavsson / Sipa USA / East News© MEGA / Mega Agency / East News

Το μετάξι είναι πολύ δύσκολο στη φροντίδα. Εάν το πλύσιμο, το στέγνωμα και το σιδέρωμα δεν γίνονται σωστά, μπορεί γρήγορα να χάσει την εμφάνισή του. Εκτός αυτού, ένα μεταξωτό κοστούμι τονίζει το σώμα λόγω της λαμπερής υφής και της γυαλιστερής λάμψης του, οπότε όσες έχουν καμπύλες πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές με αυτό το ύφασμα.

Ποδηλατικό σορτς

© Jonas Gustavsson / Sipa USA / East News© Snorlax / MEGA / EAST NEWS

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτή η τάση είναι γελοία, αλλά άλλοι είναι τρελοί γι’ αυτήν. Αλλά είναι δύσκολο να διαφωνήσουν ότι τα ποδηλατικά σορτς ταιριάζουν μόνο σε ψηλά και λεπτά κορίτσια καθώς κονταίνουν οπτικά τα πόδια, τονίζουν τους γοφούς και είναι πολύ σφιχτά.

Χειμερινή ολόσωμη φόρμα

© aliexpress.ru© Christopher Polk / WireImage / gettyimages© PacificCoastNews.com / BWP Media / EAST NEWS

Μια ολόσωμη φόρμα προσελκύει την προσοχή και τονίζει το σώμα, αλλά είναι εντελώς άβολη στην καθημερινή ζωή. Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να την πλένετε ολόκληρη, παρά το γεγονός ότι στις περισσότερες περιπτώσεις λερώνεται το κάτω μέρος και όχι το πάνω μέρος.

Παπούτσια ανοιχτόχρωμα σουέτ

© Voyagerix / depositphotos© LUCAS / Bauer Griffin / eastnews

Όταν αγοράζετε παπούτσια από ανοιχτόχρωμο σουέτ, να είστε προετοιμασμένες να τα φροντίζετε. Αυτά τα παπούτσια λερώνονται πολύ πιο γρήγορα από τα πιο σκούρα και απαιτούν λεπτομερή καθαρισμό. Σε τελική ανάλυση, ακόμη και ένας μικρός λεκές μπορεί να καταστρέψει αμέσως ολόκληρη την εμφάνισή σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάφανη τσάντα

© Digital Catwalk / Photoshot / East News© Palace Lee / PacificCoastNews / EAST NEWS

Φαίνεται εντυπωσιακή και μοναδική, αλλά μπορεί να τραβήξει την προσοχή των κλεφτών ή οι περαστικοί να δουν κάτι μέσα το οποίο δεν πρέπει. Το περιεχόμενο της γυναικείας τσάντας πρέπει να παραμείνει ένα μυστήριο.

Κοστούμι πιτζάμα

© Jonas Gustavsson / Sipa USA / East News© PRI / The Grosby Group / EAST NE

Αυτή η ασυνήθιστη τάση δεν θα κρατήσει πολύ, αλλάζει απλώς το σχήμα, το ύφασμα και το χρώμα της. Τα μοντέλα στις «πιτζάμες» εμφανίζονται στους διαδρόμους, σαν να μόλις ξύπνησαν.

Φόρεμα νυχτικό

© mariematata / depositphotos© BG021 / Bauergriffin.com / East News

Το φόρεμα, το οποίο λατρεύουν πολλοί fashionistas, τσαλακώνεται εύκολα και ακόμη και μικρά σημεία είναι ορατά σε αυτό. Εκτός αυτού, θα είναι πολύ δύσκολο να επιλέξετε το σωστό εσώρουχο, επειδή το λεπτό ύφασμα προσκολλάται στο σώμα.

Πλαστικά παπούτσια

© Raymond Hall / GC Images / gettyimages© Well_Damn_Jesse / twitter

Η σιλικόνη που χρησιμοποιείται σε αυτά τα παπούτσια είναι 100% αεροστεγής, ιδρώνοντας τα πόδια σας. Επίσης, θα πρέπει πάντα το πεντικιούρ σας να είναι τακτικό. Οι κάλοι και οι μώλωπες από τη χρήση αυτών των παπουτσιών δεν θα φαίνονται όμορφοι.

Κάπα

© Jonas Gustavsson / Sipa USA / East News© PacificCoastNews.com / BWP Media / EAST NEWS© PacificCoastNews.com / BWP Media / EAST NEWS

Λόγω του χαλαρής κοπής, κρύβει τις ατέλειες του σώματος καθιστώντας την ιδανική σε γυναίκες με καμπύλες. Αντιθέτως κάνει το σώμα των λεπτών γυναικών να φαίνεται άμορφο ενώ δεν βοηθά πραγματικά στον κρύο καιρό.

Κοστούμι με σορτς

© MIGUEL MEDINA / AFP / East News© www.fashionpps.com / Photoshot / eastnews

Τα σορτς μέχρι το γόνατο μπορούν να κοντύνουν οπτικά τα πόδια. Έτσι, δεν είναι καλή ιδέα για κοντές γυναίκες. Και σε γενικές γραμμές, αυτό το κοστούμι δεν είναι το πιο πρακτικό καθώς θα ζεσταίνεστε το καλοκαίρι και θα κρυώνετε το χειμώνα. Επίσης είναι ακατάλληλο στο χώρο εργασίας.

Μπότες με ανοιχτό δάχτυλο

© Jonas Gustavsson / Sipa USA / East News© Palace Lee / PacificCoastNews / EAST NEWS© Palace Lee / PacificCoastNews / EAST NEWS

Οι κομψές μπότες με ανοιχτό δάχτυλο φαίνονται όμορφες μόνο σε μια επίδειξη μόδας. Στην καθημερινή ζωή, αυτά τα παπούτσια μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα και ταλαιπωρία.

Μαγιό με πολλά δεσίματα

© Digital Catwalk / Avalon / eastnews© MEGA / Mega Agency / East News

Μοναδικά μαγιό με πολλά δεσίματα είναι δημοφιλή στις πασαρέλες όπως και τα κανονικά μπικίνι. Ωστόσο, είναι πιο κατάλληλα για πάρτι στην παραλία, την πισίνα ή φωτογράφιση. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια των διακοπών, θέλετε να έχετε ένα ομοιόμορφο και όμορφο μαύρισμα, όχι ριγέ δέρμα.

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY Διακοσμητικά Σκιάχτρα

2 Εύκολα DIY Διακοσμητικά με Φθινοπωρινά Φύλλα