in , , , ,

4 ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ Τάσεις που μας Περιμένουν το 2021

Φέτος έχουμε βιώσει τόσες πολλές αλλαγές που επηρέασαν τη ζωή μας και όλοι δυσκολεύονται να προγραμματίσουν το μέλλον. Το ξέσπασμα του ιού COVID-19 άλλαξε εντελώς τον τρόπο που ζούμε και είχε επίσης τεράστιο αντίκτυπο στον τρόπο που σχεδιάζουμε, διακοσμούμε και χρησιμοποιούμε τα σπίτια μας. Αλλά αυτό δεν μας αφήνει χωρίς καμία τάση. Δείτε 4 διακοσμητικές τάσεις για το επόμενο έτος.

4 Μοντέρνες Τάσεις για Ξύλινα Δάπεδα

Source

Τέχνες και χειροτεχνίες

Λόγω της πανδημίας, έχουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε DIY στο σπίτι. Έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο και ευκαιρία να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσετε τη διακόσμηση των περισσότερων επίπλων σας μόνοι σας και να προσθέσετε περισσότερη προσωπικότητα στο σπίτι σας. Πειραματιστείτε με κεραμικά, χρώματα, πλέξιμο, τεχνική macrame και πολλές άλλες σπιτικές ιδέες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας διδάξει να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας πιο παραγωγικά και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Φυσικές υφές

Στις περισσότερες DIY κατασκευές, οι άνθρωποι στρέφονται όλο και περισσότερο στο φυσικό στυλ και υφή για την διακόσμηση του σπιτιού. Το ρουστίκ στιλ θα είναι η νέα τάση. Χρησιμοποιήστε φυσικά υλικά και αποφύγετε υλικά όπως πορσελάνη με μαρμάρινη εμφάνιση και λείες τεχνητές επιφάνειες. Τα υλικά όπως το μαλλί, το λινό, το ξύλο και η πέτρα θα συμπεριληφθούν στη διακόσμηση για το επόμενο έτος.

Φωτεινά χαρούμενα χρώματα

Source

Καθώς όλα φαίνονται θλιβερά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να φέρουμε φωτεινότερα και χαρούμενα χρώματα στα σπίτια μας. Δεδομένου ότι περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι να φαίνεται θαμπό και καταθλιπτικό. Οι τάσεις στη διακόσμηση θα απομακρυνθούν από τις ουδέτερες αποχρώσεις του γκρι, του μαύρου και του λευκού. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να προσθέσετε κίτρινα, κόκκινα-πράσινα και άλλα χαρούμενα χρώματα στα σπίτια σας. Αυτά τα χρώματα μπορεί μερικές φορές να υπερφορτώνουν ένα χώρο, αλλά αν χρησιμοποιηθούν με τον σωστό τρόπο, θα αναζωογονήσουν και θα ευθυμήσουν το δωμάτιο, καθώς και τους ανθρώπους σε αυτό.

16 Χειρότερες Τάσεις Διακόσμησης Καθιστικών τα Τελευταία Χρόνια

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Καθημερινή πολυτέλεια

Οι καθημερινές μας προτεραιότητες έχουν αλλάξει φέτος. Δεν είναι τόσο σημαντικό να αγοράζετε ωραία κραγιόν ή τσάντες, γιατί δεν τα χρησιμοποιείτε τόσο συχνά. Γι’ αυτό πρέπει να στραφείτε σε περισσότερες «σπιτικές» χαρές. Επενδύστε στην αγορά αντικειμένων όπως αρωματικά κεριά, αποσμητικά χώρου, μαλακές κουβέρτες, νέα κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια με διασκεδαστικά σχέδια και μοναδικούς πολυελαίους που θα φέρουν περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή σας.

6 Διακοσμητικές Τάσεις των 90s… Επιστρέφουν!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Ρούχα που Δεν Πρέπει να Φορά Καμία Γυναίκα

20 Φυτά που Διακοσμούν το Σπίτι και Αλλάζουν την Ατμόσφαιρα