in , , ,

13 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά

13 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά
13 Διακοσμητικές Λεπτομέρειες που Κάνουν τη Διαφορά

Σχεδιάζατε την ανακαίνιση του σπιτιού σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, επιλέξατε προσεκτικά το στυλ διακόσμησης, λάβατε υπόψη κάθε λεπτομέρεια και ξοδέψατε πολλά χρήματα αλλά εξακολουθείτε να μην είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί ξεχνάτε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το σπίτι σας άνετο και μοντέρνο. Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Ντουλάπια κουζίνας μέχρι το ταβάνι

v

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε τέτοια ντουλάπια: η σκόνη δεν συσσωρεύεται σε αυτά και δεν θα μπείτε στον πειρασμό να τοποθετήσετε αντικείμενα που μπορούν να καταστρέψουν τη διακόσμησής σας. Επιπλέον, έχουν πιο κομψή, μοντέρνα εμφάνιση και παρέχουν περισσότερο χώρο αποθήκευσης για μαγειρικά σκεύη.

Πλάτη κουζίνας χωρίς επένδυση

© pixnio.com, © pxhere.com

Αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά κατά την τοποθέτηση της κουζίνας. Παραμένει ένα κενό μεταξύ της πλάτης της κουζίνας και του πάγκου. Αυτό το κενό καλύπτεται συνήθως με επένδυση.

Δυστυχώς, αυτή η επένδυση κάνει το εσωτερικό να φαίνεται φθηνό και απλό. Για να το αποφύγετε αυτό, συνιστάται να τοποθετήσετε την κουζίνα πρώτα και μόνο τότε θα πρέπει να προχωρήσετε στην τοποθέτηση της πλάτης. Στο τέλος, οι αρμοί πρέπει να σφραγίζονται με σφραγιστικό και αρμόστοκο.

Εντοιχιζόμενος φούρνος στο ύψος του στήθους

© pixy.org, © pxhere.com

Ο φούρνος και οι εστίες μπορούν να διαχωριστούν. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε επιπλέον χώρο αποθήκευσης κάτω από τις εστίες και δεν θα χρειαστεί να σκύβετε για να βγάλετε βαριά ταψιά από το φούρνο.

Ένα δωμάτιο-ντουλάπα αντί για πολλές ντουλάπες

© pixabay.com, © pxhere.com

Ένα δωμάτιο-ντουλάπα απαιτεί περισσότερο χώρο από μια εντοιχιζόμενη ντουλάπα. Ωστόσο, ένα καλά σχεδιασμένο δωμάτιο-ντουλάπα θα καταλαμβάνει λιγότερο χώρο από πολλές ντουλάπες που θα βρίσκονται σε όλο το σπίτι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή

© pixabay.com

Μια πόρτα από το δάπεδο μέχρι την οροφή αυξάνει οπτικά το ύψος των τοίχων και κάνει το δωμάτιο να φαίνεται μοντέρνο. Αυτή η λύση είναι πιο κατάλληλη για μινιμαλιστικό ή στιλ σοφίτας.

Ενσωματωμένες λαβές ντουλαπιών αντί για κανονικές

© pixabay.com, © pixabay.com

Εάν θέλετε να επεκτείνετε οπτικά το χώρο της κουζίνας, επιλέξτε ντουλάπια με πόρτες που ανοίγουν πιέζοντας πάνω τους ή με ενσωματωμένες λαβές.

Ένας λεπτός πάγκος αντί για έναν ογκώδη

© pixabay.com, © pxhere.com

Πιστεύουμε ότι ένας πάγκος κουζίνας πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο χοντρός για να διαρκέσει περισσότερο. Στην πραγματικότητα, υπερφορτώνει το χώρο και κάνει τα έπιπλα να φαίνονται πολύ ογκώδη. Εκτός αυτού, όσο περισσότερο υλικό χρησιμοποιείτε, τόσο πιο ακριβή είναι η κουζίνα.

Δείτε ακόμη 36 Φθηνές λύσεις και συμβουλές διακόσμησης διαμερίσματος εντός προϋπολογισμού

Χρώματα ντουλαπιών κουζίνας

© सीमा1 / Wikimedia Commons, © pixabay.com

Ανοιχτές, παστέλ και φυσικές αποχρώσεις εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς. Και είναι αρκετά πρακτικές καθώς μπορείτε εύκολα να αλλάξετε οτιδήποτε χωρίς επιπλέον κόστος σε ένα ουδέτερο χώρο. Ωστόσο, ένας χώρος με ένα συγκεκριμένο συνδυασμό χρωμάτων θα απαιτήσει πολύ περισσότερη προσπάθεια όταν θέλετε να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές.

Ένα μπαρ ή μια νησίδα κουζίνας σε μινιμαλιστικό στιλ

© Lheld1023 / Wikimedia Commons, © pxhere.com

Εάν το μέγεθος της κουζίνας σας επιτρέπει να έχετε μια νησίδα κουζίνας, ορίστε μια επιλογή χωρίς περιττές λεπτομέρειες. Πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο απλή και να μην είναι γεμάτη με συσκευές κουζίνας.

Ζώνες φωτισμού αντί για κλασικό κρεμαστό φωτιστικό

© pixabay.com, © pixabay.com

Ο φωτισμός σε μοντέρνο χώρο είναι μια ξεχωριστή μορφή τέχνης. Με τη βοήθεια σωστά τοποθετημένων φωτιστικών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη ατμόσφαιρα καθώς και να διαχωρίσετε οπτικά το δωμάτιο.

Μια επιτοίχια τουαλέτα αντί για επιδαπέδια

© pixabay.com, © pixabay.com

Η τουαλέτα στον τοίχο διευκολύνει τον καθαρισμό και εξοικονομεί χώρο. Επιπλέον, φαίνεται πιο κομψή και πιο μοντέρνα.

Ντουζιέρα δαπέδου

© pxhere.com, © pxhere.com

Μια ντουζιέρα δαπέδου φαίνεται κομψή και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα, είναι ασφαλής για ηλικιωμένους και παιδιά. Είναι επίσης πιο εύκολο να την καθαρίσετε. Αλλά πρέπει να θυμάστε ότι θα πρέπει να έχει μια μικρή κλίση για να αποστραγγίζει το νερό.

Ένας υποκαθήμενος νεροχύτης αντί για έναν ένθετο

© pixabay.com, © pixnio.com

Σας συνιστούμε να αντικαταστήσετε τον παραδοσιακό νεροχύτη με έναν τοποθετημένο κάτω από τον πάγκο. Αυτός ο νεροχύτης ακολουθεί στις τάσεις του σύγχρονου σχεδιασμού, έχει καθαρές γραμμές και κομψό σχήμα.

Δείτε επίσης 3 Συμβουλές και 23 Ιδέες για Διακόσμηση Σπιτιού για Διάφορες Ηλικίες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Λάθη Τοποθέτησης Επίπλων

8 Λάθη Τοποθέτησης Επίπλων

Μεταφορά Εικόνων με Ντεκουπάζ

Μεταφορά Εικόνων με Ντεκουπάζ