in , , , , ,

3 Συμβουλές και 23 Ιδέες για Διακόσμηση Σπιτιού για Διάφορες Ηλικίες

Πολλοί άνθρωποι σήμερα ζουν μαζί με τους γονείς τους και τα παιδιά τους σε ένα σπίτι λόγω της αύξηση του κόστους κατοικίας και της υγειονομικής περίθαλψης. Κάποιοι θεωρούν ότι τέτοια ζωή έχει ταλαιπωρία, αλλά η διαμονή με την οικογένειά σας έχει επίσης τα δικά της πλεονεκτήματα και εάν – για οποιονδήποτε λόγο – πρόκειται να ζήσετε σε ένα σπίτι με πολλές γενιές, ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν άνετο χώρο για όλους.

Σκεφτείτε την προσβασιμότητα

Δώστε προσοχή στην προσβασιμότητα. Ακόμα κι αν οι παππούδες μπορούν να κινούνται εύκολα τώρα, μια ματιά στο μέλλον θα σας εξοικονομήσει κόπο, χρόνο και χρήμα. Η δημιουργία χώρων που είναι προσβάσιμοι από αναπηρικά αμαξίδια σημαίνει ότι οι ηλικιωμένοι θα αισθάνονται πάντα ευπρόσδεκτοι. Η ανοιχτή διαρρύθμιση είναι ιδανική για να κινούνται. Η διαμόρφωση υπνοδωματίων έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να φτάσει στον ιδιωτικό του χώρο σημαίνει ότι όλοι μπορούν να παραμείνουν όσο το δυνατόν πιο ανεξάρτητοι. Εάν έχετε μια μεζονέτα διαρρυθμίστε τα υπνοδωμάτια των ηλικιωμένων στον έναν όροφο και όλα τα άλλα σε άλλους ορόφους ώστε να δημιουργήσετε έναν φυσικό διαχωρισμό μεταξύ των γενεών.

Δείτε επίσης Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!

Χρησιμοποιήστε κάθε εκατοστό χώρου

Με τόσα άτομα να ζουν στο ίδιο σπίτι, χρειάζεται κάθε εκατοστό χώρου . Γίνετε δημιουργικοί με όλους τους χώρους στο σπίτι και θα είστε πολύ πιο άνετα. Σκεφτείτε να μετατρέψετε μερικούς από τους λιγότερο χρησιμοποιούμενους χώρους του σπιτιού, όπως η σοφίτα, το υπόγειο ή πάνω από το γκαράζ σε χρηστικούς. Επανεξετάστε το σκοπό κάθε δωματίου και μετατρέψτε τους αποθηκευτικούς χώρους σε άνετους χώρους διαβίωσης. Ενσωματώστε πολυλειτουργικές λύσεις και λειτουργικά έπιπλα στο σπίτι σας.

Σχεδιάστε ξεχωριστά μπάνια

Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να σχεδιάσετε το σπίτι σας από το μηδέν, ζητήστε από τον αρχιτέκτονα σας να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τα μπάνια για κάθε γενιά. Το να μοιράζονται το μπάνιο τόσα άτομα μπορεί να γίνει σημείο προστρίβων και μπορούν εύκολα να μειωθούν πριν ακόμη ξεκινήσουν. Ξεχωριστά μπάνια για παππούδες και γιαγιάδες και γονείς, καθώς και ένα χαρούμενο και διασκεδαστικό μπάνιο για παιδιά μπορεί να μειώσει την ένταση στο πιο πολυσύχναστο δωμάτιο του σπιτιού.

Πώς να τα αλλάξεις μόνος σου! 60+ Καταπληκτικές Ιδέες DIY Διακόσμησης σπιτιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

12 Απλά Λάθη Καθαριότητας που Κάνουμε Σχεδόν Όλοι

12 Απλά Λάθη Καθαριότητας που Κάνουμε Σχεδόν Όλοι

9 Αποτελεσματικά Κόλπα που Κάθε Κουρασμένος Γονέας Μπορεί να Εκτιμήσει

9 Αποτελεσματικά Κόλπα που Κάθε Κουρασμένος Γονέας Μπορεί να Εκτιμήσει