in , , ,

Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!

Η διακόσμηση των εσωτερικών χώρων είναι μια σύνθετη διαδικασία που περιλαμβάνει πολλά επίπεδα μελέτης και εργασιών,  από τις αποξηλώσεις δαπέδων και την επιλογή των κατάλληλων υλικών, μέχρι τους χρωματισμούς και την επίπλωση.  

Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!
Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!

Ωστόσο, το στάδιο που φαίνεται να παραμελείτε περισσότερο από τους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν την ανακαίνιση σπιτιού ή τη διακόσμηση χώρου είναι η χρησιμοποίηση αξεσουάρ.

Και όμως, τα αξεσουάρ αποτελούν απαραίτητα στοιχεία που προσδίδουν χρώμα, στυλ, υφές και ποικιλία στο χώρο. Φανταστείτε ένα τραπέζι ή μια κονσόλα απολύτως άδεια, χωρίς κανένα αντικείμενο πάνω τους. Ασφαλώς, δείχνουν ουδέτερα και ψυχρά.

Τα αξεσουάρ μοιάζουν με τα ρούχα μας. Μπορούμε να φορέσουμε ένα όμορφο μαύρο φόρεμα, ωστόσο αυτό που πραγματικά θα δημιουργήσει το στυλ μας είναι τα παπούτσια, η τσάντα και τα κοσμήματα. Το ίδιο συμβαίνει και σε ένα χώρο. Για παράδειγμα στο καθιστικό μπορεί να έχουμε έναν υπέροχο καναπέ, δύο ταιριαστές πολυθρόνες και ένα ακριβό ξύλινο τραπέζι. Χωρίς διακοσμητικά αντικείμενα η σύνθεση δείχνει ουδέτερη και άδεια.

Πράγματι λοιπόν, τα αξεσουάρ είναι τα κοσμήματα της διακόσμησης των εσωτερικών χώρων και το μυστικό για γρήγορη και φτηνή ανακαίνιση. Είναι γεγονός ότι ακόμη και τα πιο λιτά στυλ διακόσμησης, όπως η διακόσμηση ζεν, το μινιμαλ στυλ και το σκανδινανικό design, περιλαμβάνουν και αυτά κάποια διακοσμητικά στοιχεία.

23 Ιδέες για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας οικονομικά

Με τα αξεσουάρ μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο στυλ διακόσμησης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Οι περισσότεροι διακοσμητές, το πρώτο πράγμα που επιδιώκουν είναι να διευκρινίσουν πιο είναι το στυλ διακόσμησης του πελάτη τους. Στην συνέχεια προσπαθούν να εντοπίσουν έπιπλα, υφάσματα και διακοσμητικά αντικείμενα που ανήκουν σε αυτό το στυλ. Ωστόσο, πολλά έπιπλα δεν ανήκουν ξεκάθαρα σε κάποιο στυλ, είναι δηλαδή ουδέτερα. Επίσης πολλοί πελάτες, δεν έχουν αποφασίσει το στυλ διακόσμησης που επιθυμούν,

Σε αυτήν την περίπτωση, τα αξεσουάρ αποτελούν ένα μοναδικό εργαλείο, με το οποίο ο διακοσμητής μπορεί να επιτύχει σχεδόν οποιοδήποτε στυλ με οικονομικό τρόπο.

Ποια είναι τα πιο απαραίτητα διακοσμητικά αξεσουάρ.

Η αγορά κατακλύζεται από δεκάδες αξεσουάρ, σε διάφορες τιμές και διαφορετικά στυλ. Ως αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες αισθάνονται πολλές φορές μπερδεμένοι και δεν ξέρουν τι αντικείμενα να αγοράσουν και πως να τα συνδυάσουν. Μία από τις πιο επιτυχημένες συνταγές που ακολουθούν οι μεγαλύτεροι διακοσμητές του κόσμου είναι η χρήση πέντε βασικών τύπων αξεσουάρ.

Οι τύποι αυτοί είναι:

Α. Φυτά. Τα φυτά δεν αποτελούν πάντοτε δημοφιλή επιλογή στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων, επειδή θέλουν κόπο και φροντίδα. Ενδέχεται επίσης να μαραθούν ή να μην αναπτύσσονται σωστά. Μολαταύτα, προσθέτουν χρώμα, υφή και την οικεία αίσθηση της φύσης στο χώρο.

Β. Κάδρα. Τα κάδρα, είτε περιέχουν φωτογραφίες, είτε ζωγραφικά έργα αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Αν και ένας ζωγραφικός πίνακας δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο, εντούτοις οι περισσότεροι διακοσμητές επιδιώκουν τα ταιριάζουν τους πίνακες ζωγραφικής με τον υπόλοιπο χώρο, τόσο ως στυλ όσο και χρωματικά.

Γ. Μαξιλάρια. Πολλοί χρήστες είναι ικανοποιημένοι με τα μαξιλάρια που συνοδεύονταν μαζί με την αγορά του καναπέ. Ωστόσο, η προσθήκη επιπλέον μαξιλαριών, όχι μόνο στον καναπέ αλλά και στην κρεβατοκάμαρα θεωρείται απολύτως απαραίτητη.

Δ. Δίσκοι. Μία δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι πως να συνδυάσουν πολλά μικρά διακοσμητικά αντικείμενα μεταξύ τους. Η λύση που προτείνουν οι επαγγελματίες είναι τα διακοσμητικά αντικείμενα να τοποθετούνται και να οργανώνονται σε όμορφους δίσκους. Αμέσως, τα τυχαία αντικείμενα δημιουργούν μία σύνθεση, που τοποθετείται σχεδόν παντού, σε τραπεζάκια, στο τζάκι, στη βιβλιοθήκη, στο μπάνιο κτλ.

Ε. Προσωπικά αντικείμενα. Ασφαλώς, τα προσωπικά αντικείμενα, όπως οι φωτογραφίες και τα σουβενίρ αποτελούν απαραίτητο στοιχείο στη διακόσμηση του χώρου, αντικατοπτρίζοντας την προσωπικότητα των ιδιοκτητών, όπως τις προτιμήσεις τους, τις εμπειρίες τους, τις κοινωνικές τους σχέσεις κ.ά.

Δείτε ακόμα
Κατασκευές μαξιλάρια: Πώς να φτιάξετε ένα μαξιλάρι χωρίς ράψιμο!
Ανακαίνιση μικρής κουζίνας! 12 ιδέες πριν και μετά!

via decobook

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ: 5 Πολύτιμες Συμβουλές για να Έχετε Απαλά Χέρια Όλο το Χειμώνα

Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος