in , , , , ,

ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ: 5 Πολύτιμες Συμβουλές για να Έχετε Απαλά Χέρια Όλο το Χειμώνα

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα και το κρύο ταλαιπωρεί το δέρμα στα χέρια μας με συνέπεια να προκαλεί ερεθισμούς και πληγές. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ανοχή στο κρύο, οπότε αν ταλαιπωρήστε με σκασμένα χέρια, δείτε παρακάτω πως μπορείτε να τα διατηρήσετε απαλά όλο το χειμώνα.

5 Πολύτιμες Συμβουλές για να Έχετε Απαλά Χέρια Όλο το Χειμώνα
5 Πολύτιμες Συμβουλές για να Έχετε Απαλά Χέρια Όλο το Χειμώνα

Μην τα πλένετε συνεχώς

Το συνεχές το πλύσιμο των χεριών σας στη διάρκεια της ημέρας επιδρά αρνητικά στο δέρμα τους. Αυτό συμβαίνει γιατί τα φυσικά έλαια του δέρματος ξεπλένονται, προκαλώντας ξηρότητα και ερεθισμό που με το κρύο, επιδεινώνουν την κατάσταση.

10 Άγνωστες Χρήσεις για την Κρέμα Nivea

Βάλτε την απολέπιση στην καθημερινότητά σας

Η απολέπιση μια φορά – δύο φορές την εβδομάδα στα χέρια αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα και μαλακώνει το δέρμα. Συνιστάται να μην την κάνετε εάν τα χέρια σας έχουν ερεθισμούς ή πληγές.

Μασάζ και Ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα για να προστατέψετε τα χέρια σας από το κρύο. Εφαρμόστε την όσο το δυνατόν συχνότερα στη διάρκεια της ημέρας (ιδιαίτερα μετά από κάθε πλύσιμο χεριών) και ταυτόχρονα κάντε ένα απαλό μασάζ για να αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος.

Να φοράτε γάντια

Μην ξεχνάτε να φοράτε βαμβακερά γάντια κάθε φορά που βγαίνετε στο κρύο για να προστατέψετε το δέρμα των χεριών σας. Φροντίστε να τα φορέσετε αμέσως μετά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Χρησιμοποιείτε μάσκες

Αγαπάμε τις μάσκες επειδή είναι η πιο αποτελεσματική λύση σε κάθε ανάγκη του δέρματός μας. Έτσι, μία φορά την εβδομάδα, κάντε μάσκα και στα χέρια σας.

Δείτε ακόμα
8 Φυσικοί Τρόποι, για να Κάνετε τις Ξηρές και σκασμένες Φτέρνες σας, απαλές σαν του Μωρού!
Φτιάξτε την αλοιφή που γιατρεύει σχεδόν τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Φωτιστικά Τραπεζαρίας που θα Τραβήξουν την Προσοχή

Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!