in , , , , ,

Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει ένα όμορφο στήθος και πολλές έχουν δοκιμάσει διάφορες θεραπείες για την αύξηση του στήθους και τη σφριγηλότατα του.

Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος
Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος

Τώρα, μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς χάπια ή χειρουργικές επεμβάσεις, χρησιμοποιώντας τα δώρα της φύσης. Αυτές οι φυτικές θεραπείες είναι εύκολες στη χρήση και σίγουρα οδηγούν σε ασφαλή και διαρκή αποτελέσματα.

Σιτέλαιο

Βοηθά στην αύξηση του στήθους, χωρίς πόνο, καθώς έχει παρόμοια δράση με τα οιστρογόνα (γυναικείες ορμόνες). Θα δείτε εξαιρετικά αποτελέσματα αν κάνετε ελαφρύ μασάζ για 10 λεπτά στο στήθος σας. Η διαφορά θα φανεί μετά από τουλάχιστον 3 εβδομάδες.

Έλαιο και βάμμα από άνηθο

Το έλαιο από άνηθο τονώνει το στήθος και πρέπει να το βάζετε κάθε μέρα, για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Για να αποκτήσετε ταχύτερα ένα σφριγηλό στήθος, μπορείτε να τρώτε ένα κουταλάκι του γλυκού βάμμα από άνηθο 3 φορές την ημέρα, πριν το φαγητό. Πρέπει να είστε υπομονετικές για να δείτε τα αποτελέσματα καθώς θα πρέπει να παίρνετε το βάμμα για 2 μήνες. Μετά από 3 εβδομάδες, πρέπει να κάνετε μια εβδομάδα παύση. Μετά από αυτό, ξεκινήστε ξανά τη θεραπεία.

Σπιρουλίνα, μαγιά μπύρας και αγριοτριανταφυλλιά

Ακόμα και τα φυτά που βοηθούν στην αύξηση του στήθους, χρειάζονται “καύσιμο” για να δράσουν άριστα. Το σώμα σας δεν θα πάρει την ιδανική διατροφή που χρειάζεται μόνο από τα χάπια και τις βιταμίνες που παρασκευάζονται σε φαρμακευτικά εργαστήρια. Η κατανάλωση φρέσκων φρούτων, σπιρουλίνας, χλωρέλλας, αλφάλφα, σιταρόχορτου, μαγιά μπύρας και αγριοτριαντάφυλλου συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Μείγμα για ορμονική αύξηση

Η γλυκόριζα, ο μαραθόσπορος και ο γλυκάνισος διεγείρουν την ορμονική αύξηση του στήθους. Για να φτιάξετε το μείγμα, πάρτε ίσες ποσότητες αυτών των συστατικών και τρίψτε τις σε ένα μύλο χειρός. Καταναλώστε ένα κουταλάκι του γλυκού κάθε πρωί. Κρατήστε το μείγμα κάτω από τη γλώσσα σας για 5 λεπτά και στη συνέχεια καταπιείτε με νερό. Πρόσεχε! Πρέπει να έχετε ένα υγιεινό τρόπο ζωής επειδή αυτές οι θεραπείες μπορούν να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα
Φυσική λοσιόν για τέλειο στήθος
Φλεβική θρόμβωση: Ποιοι κινδυνεύουν από τον «σιωπηλό δολοφόνο»
6 Λόγοι για να σταματήσεις να κοιμάσαι στη δεξιά πλευρά

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Διακόσμηση Σπιτιού MONO με αξεσουάρ, η οικονομική και σικ Λύση!

ΜΙΚΡΟΒΙΑ: 5 Αντικείμενα που πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τουλάχιστον μια φορά το μήνα