in , , , ,

ΜΙΚΡΟΒΙΑ: 5 Αντικείμενα που πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τουλάχιστον μια φορά το μήνα

Ακόμα και να καθαρίζετε το σπίτι σας καθημερινά σίγουρα υπάρχουν αντικείμενα που ξεχνάτε ή που δεν γνωρίζετε καν ότι πρέπει να καθαρίζονται. Ξέρετε ότι υπάρχουν μέσα στο χώρο του σπιτιού σας αντικείμενα που πρέπει να καθαρίζετε τουλάχιστον μια φορά το μήνα; Δείτε παρακάτω μερικά από αυτά.

5 Αντικείμενα που πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τουλάχιστον μια φορά το μήνα
5 Αντικείμενα που πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ τουλάχιστον μια φορά το μήνα

Τηλεκοντρόλ

Το τηλεκοντρόλ είναι ένα αντικείμενο που αγγίζουμε καθημερινά και είναι πηγή πολλών μικροβίων και βακτηριδίων. Βρέξτε ένα πανάκι με αντισηπτικό και καθαρίστε το. Καθαρίστε και τα κουμπιά.

Διακόπτες

Η καθημερινή επαφή με τους διακόπτες βοηθούν στη διασπορά των μικροβιών. Προτείνεται να καθαρίζετε μια φορά το μήνα τους διακόπτες με ένα πανί με αντισηπτικό ή οινόπνευμα.

Την κατάψυξη και τις θήκες του πάγου

ίσως να το κάνετε τακτικά το καθάρισμα του ψυγείου. Τι κάνετε όμως με την κατάψυξη και τις θήκες για τα παγάκια; Όσο και να σας φαίνεται περίεργο η κατάψυξη πρέπει να καθαρίζεται 2 φορές το χρόνο γιατί ο πάγος μυρίζει διαφορετικά και έχει άλλη γεύση.

Το εσωτερικό της μηχανής του καφέ

Σύμφωνα με μια τελευταία μελέτη οι μηχανές του καφέ είναι στην πέμπτη θέση σε ότι αφορά τα αντικείμενα που φιλοξενούν βακτήρια.Μπορείτε να καθαρίσετε τις καφετιέρες , με ένα μείγμα νερού και λευκού ξυδιού. Αν αφήσετε πολύ καιρό την καφετιέρα χωρίς να την καθαρίσετε ο καφές ίσως έχει διαφορετική και περίεργη γεύση.

Βούρτσες μαλλιών και χτένες.

Συνήθως τις βούρτσες τις χρησιμοποιούμε γύρω στα 2-3 χρόνια. Τι κάνετε όμως σχετικά με τον καθαρισμό τους; Αφαιρέστε τις τρίχες κάθε φορά που την χρησιμοποιείτε, πλύνετε με ελαφρύ σαπούνι και αφήστε να στεγνώσει όλο το βράδυ. Επαναλάβετε τον καθαρισμό τους μια φορά το μήνα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμα
Ποια είναι τα σημάδια ότι πρέπει να πετάξεις το τηγάνι σου
20 Συμβουλές για να καθαρίσετε με το σωστό τρόπο τη δερμάτινη τσάντα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Βότανα για Σφριγηλό και Μεγάλο Στήθος

ΚΟΥΖΙΝΑ: Οι Καλύτερες Βρύσες Κουζίνας για Όλα τα Σχέδια και τις Ανάγκες