in , , ,

12 Επιλογές Μόδας που σας Κάνουν να Φαίνεστε Κακόγουστες

lifestyle,κακόγουστες επιλογές μόδας,συμβουλές μόδας,μόδα,συμβουλές για ρούχα,ρούχα
12 Επιλογές Μόδας που σας Κάνουν να Φαίνεστε Κακόγουστες

Όταν πρόκειται για την επιλογή ενός στυλ μόδας, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Μπορείτε να επιλέξετε να φαίνεστε αριστοκρατική ή πανκ, μοντέρνα ή casual. Το μόνο όχι είναι να δείχνετε φθηνές και αυτό δεν έχει να κάνει με την αξία των ρούχων. Πολλές φορές είναι τα μικρά πράγματα που εμποδίζουν να είστε στη μόδα. 7 Λάθη Μόδας που Πρέπει να Σταματήσετε να Κάνετε

Υπερβολικό γκλίτερ

© depositphotos

Κατά κανόνα, τα σχέδια με στρας απαιτούν μια κατάλληλη περίσταση. Τα καθημερινά και σπορ ρούχα με μια πληθώρα ψεύτικα κοσμήματα θα κάνουν κάθε γνώστη της μόδας να ανατριχιάσει. Θαμπώστε με την προσωπικότητά σας και όχι με τα ρούχα σας.

Απομιμήσεις μαρκών

brightside

Οι κατασκευαστές μπορεί να τα αποκαλούν “αντίγραφα”, αλλά δεν τα καθιστά πρωτότυπα. Τα είδη χαμηλής ποιότητας από εκπτωτικά καταστήματα δεν έχουν καμία σχέση με παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές μόδας. Ένα καλοφτιαγμένο και ποιοτικό ρούχο θα σας επιτρέψει να ντυθείτε με το δικό σας στυλ χωρίς να σας κοστίσει μια περιουσία.

Αντικρουόμενα σχέδια

© eastnews

Πουά + ρίγες = ένας από τους πολλούς ατυχείς συνδυασμούς. Τα φλοράλ, τα γεωμετρικά και άλλα εντυπωσιακά σχεδια πρέπει να μένουν μόνα τους. Για να ξεχωρίσετε αναμείξτε παρόμοια σχέδια ή συμπαγή χρώματα.

Λευκές γόβες

© eastnews

Τα λευκά παπούτσια, εκτός κι αν είναι sneakers ή αθλητικά παπούτσια, έχουν πέσει σε δυσμένεια. Ακόμη και οι νύφες προτιμούν διαφορετικά χρώματα και είναι δύσκολο να συνδυαστούν τα λευκά παπούτσια στην καθημερινή ζωή.

Η καλύτερη επιλογή για κάθε περίσταση είναι γόβες στο χρώμα του δέρματος. Θα ταιριάζουν απόλυτα, ανεξάρτητα από το χρώμα που επικρατεί στην γκαρνταρόμπα σας. Θα ανεβάσουν επίσης την εμφάνισή σας σε ένα νέο επίπεδο κομψότητας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αγοράστε ακριβά ρούχα ή καθόλου

© depositphotos

Ορισμένα πράγματα προορίζονται να είναι ακριβά και δεν έχουν φθηνότερη έκδοση. Τις περισσότερες φορές αυτό ισχύει για υφάσματα. Ο εμπειρικός κανόνας εδώ είναι ότι εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα ποιοτικό αντικείμενο, είναι καλύτερα να μην το αγοράσετε καθόλου. Πάρτε για παράδειγμα τη δαντέλα. Τα φθηνά δαντελένια ρούχα αρχίζουν να δείχνουν σημάδια φθοράς πολύ γρήγορα και θα αντικατοπτρίζουν την οικονομική κατάσταση του ιδιοκτήτη τους.

Δεν μπορείς να ζήσετε χωρίς δαντέλα; Λιγότερο είναι περισσότερο. Αφήστε την να είναι μέρος της γκαρνταρόμπας σας αλλά σαν μικρά πρόσθετα.

Περίεργα χρώματα

© eastnews

Τα λαμπερά χρώματα νέον είναι υπέροχα για ένα ντίσκο πάρτι αλλά κάθε προσπάθεια να τα ενσωματώσετε σε ένα κομψό ντύσιμο θα αποτύχει.

Ποια είναι η εναλλακτική; Κλασικά φυσικά. Εάν όμως θέλετε φωτεινά ρούχα, προσπαθήστε τουλάχιστον να μειώσετε την ένταση των χρωμάτων της γκαρνταρόμπας σας.

Δείτε ακόμη 12 Τάσεις Μόδας που Είναι Πλέον Παρελθόν

Εκλεπτυσμένα κοσμήματα

© depositphotos

Για την ακρίβεια, δεν βλάπτουν τα ίδια τα κοσμήματα αλλά η ποσότητα και η συνάφειά τους με την περίσταση. Ειδικά όταν φοράτε κομμάτια από πολύτιμα μέταλλα μαζί με ψεύτικα κοσμήματα. Αυτό δεν θα κάνει καλό στην εικόνα σας.

Για μια καθημερινή εμφάνιση, το λιγότερο είναι περισσότερο. Τα ωραία μικρά σκουλαρίκια με καρφιά έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι ενός ογκώδους χρυσού κολιέ για τις περισσότερες περιπτώσεις.

Άβολα παπούτσια

© eastnews

Οι γόβες σας κάνουν να νιώθετε και να φαίνεστε ιδιαίτερα όμορφες και θηλυκές, αλλά μόνο όταν δεν επιβαρύνουν την άνεσή σας. Δεν χρειάζεται να ντύνεστε υπερβολικά για τρέξιμο ή βόλτα με τον σκύλο. Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχετε τίποτα άλλο να φορέσετε.

Αγκαλιάστε την απλότητα. Το στυλ Normcore είναι σε όλο τον κόσμο της μόδας, οπότε ξεσκονίστε τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια και περπατήστε.

Αγνοώντας το μέγεθός σας

© eastnews, © depositphotos

Υπάρχουν γράμματα εκτός από το S στο εύρος μεγεθών. Το σχήμα και το μέγεθος του σώματος μπορεί να αλλάζουν από καιρό σε καιρό, και αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι να φοράτε ρούχα που δεν κολακεύουν τη σιλουέτα σας. Αυτό ισχύει τόσο για bodycon όσο και για υπερμεγέθη ρούχα.

Ποιες είναι οι παγίδες; Μοιάζετε με λουκάνικο δεμένο με κλωστή ή με φαρδιά σιλουέτα.

Αρχαίες τάσεις της μόδας

© depositphotos

Αντιμετωπίστε τις τάσεις της μόδας ως φλερτ, όχι ως αφοσιωμένη σχέση. Ξεφορτωθείτε τις μόλις τελειώσουν. Διαφορετικά, μπορεί να δώσετε την εντύπωση ότι είστε κακόγουστες.

Πώς να παραμείνετε στην κορυφή των τάσεων; Εάν δεν έχετε την πολυτέλεια να συμβαδίζετε με όλα τα νέα πράγματα, προτιμήστε τα κλασικά σχήματα και χρώματα. Αυτό θα λειτουργεί πάντα προς όφελός σας.

Φοράτε λάθος τα καλσόν

© depositphotos

Τα καλσόν είναι εσώρουχα και δεν πρέπει να φαίνονται. Μια ορατή λάμψη, καθώς και η εμφάνιση ελαστικών και ραφών, θα ακυρώσει όλες τις προσπάθειές σας για άψογη εμφάνιση. Τι να επιλέξετε; Άνευ ραφής, αόρατο, ματ καλσόν.

Εσώρουχα που ξεχωρίζουν

© eastnews

Μερικές φορές τα εσώρουχα απλά δεν μπορούν να μείνουν στη θέση τους, προσπαθώντας να βγουν έξω για να τραβήξουν την προσοχή. Αν εξακολουθείτε να το θεωρείτε σέξι, είναι σίγουρα καιρός να το ξανασκεφτείτε.

Τα εσώρουχα πρέπει να μην φαίνονται, είτε είναι καινούργια, ακριβά, είτε κάποια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το στήθος της κρεμασμένο. Ο τρόπος ζωής των διασημοτήτων δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα.

Δείτε επίσης 6 Κόλπα για Ρούχα για να Φαίνεστε Τουλάχιστον 5 Χρόνια Νεότερες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα για ογκώδη μαλλιά,συμβουλές για ογκώδη μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς

9 Κόλπα για να Δώσετε Όγκο στα Μαλλιά σας

κόλληση γυαλιού σε μέταλλο,κατασκευές σπιτιού,χρήσιμα

Πώς να Κολλήσετε Γυαλί σε Μέταλλο